Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to plan wykonany w 100%. Hełm dla Warlocka po Crocie na hardzie wpadł wiec 3x32 lvl to droga w pełni otwarta. Zabraknie jeszcze gdzieś kilku shardow, ale Tytan i Warlock maja niezaliczone Croty praktycznie cale wiec myślę, że shardy powpadaja jeszcze.

W końcu będę mógł pograć w inne gry :)

Opublikowano (edytowane)

Zobaczcie wtyczkę do Chrome o nazwie Destiny Item Manager: https://chrome.google.com/webstore/detail/destiny-item-manager/apghicjnekejhfancbkahkhdckhdagna

MH0gRSZ.jpg

Na jednym ekranie możecie zobaczyć wszystkie swoje postacie oraz vault, można przerzucać broń i elementy zbroi między postaciami, działa to o wiele szybciej niż przez stronę bungie.net

Można też tworzyć setupy broni i zbroi na każdą postać pod każdy rajd (czy nawet wybrany fragment) i PvP dostępne jednym kliknięciem. Jednym słowem - rewelacja.

Edytowane przez Pryxfus
  • Plusik 5
Opublikowano

Nie bardzo mi się chce ryć 214 stron więc zapytam: czy dla samego singla warto kupić Destiny? Ktoś może określić długość rozgrywki? Chciałem kupić ojcu, który jest fanem Halo, ale nie gra w multi, a że to Bungie i takie tam, to się zastanawiam, bo gra w sumie dość podobna patrząc po demku. 

Opublikowano (edytowane)

Singiel jest tak pociety i tak przedstawiony, ze jezeli tata nie ma samozaparcia i nie bedzie w miedzy czasie czytal zwalonych kart na bungie.net to watpie by cokolwiek z niego zrozumial, ale strzela sie fajnie. W pojedynke to gdzies tak 8h gry. 

Edytowane przez easye
Opublikowano

Nie bardzo mi się chce ryć 214 stron więc zapytam: czy dla samego singla warto kupić Destiny? Ktoś może określić długość rozgrywki? Chciałem kupić ojcu, który jest fanem Halo, ale nie gra w multi, a że to Bungie i takie tam, to się zastanawiam, bo gra w sumie dość podobna patrząc po demku. 

ABSOLUTNIE NIE. Jeżeli chcesz kupić tą grę dla samego singla to byłby to najgorszy z możliwych zakupów. 

W Destiny ten tryb to samouczek świata gry i jej mechaniki z dramatycznie nudną narracją i rolą Petera Dinklage. Dla całej reszty bym Ci grę polecił, ale nie dla tego 10-godzinnego niczego czym jest tryb single player.

Opublikowano (edytowane)

Najgorszy jest moment kiedy musisz w multi zabić przeciwników z broni na void. Mi ten etap zajął najdłużej, bo nie miałem wtedy za dużo broni z void'em. Jak będziesz potrzebował pomocy z ubiciem wiedźmy xyor, to daj znać, pomożemy... :)

To chyba najłatwiejszy moment w multi :) 6 meczyków wystarczyło na wbicie tego. Moje K/D 2.67 czasami spadnie do 2.00

Teraz tego xyora ubić..

Ubiłem go ! Zrobiłem to z kolesiem on akurat też tego potrzebował :) Zanim forumek by się obudził to bym to 10 razy zrobił jak nie lepiej hehe

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano (edytowane)

(pipi)a mać to już trzeci lub czwarty raz gdzie ten żyd ma zbroję dla tytana ale trzeba oczywiście tego (pipi)ego DLC mieć

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano (edytowane)

Trzeba mieć dodatek The Dark Below bez tego ani rusz,bungie to banda s(pipi)ieli

Warto kupic to DLC ? Bo grac bede jeszcze dlugo w ta gre

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano

Jak planujesz dużo jeszcze w nią grać, to warto, bo przynajmniej pograsz w nowy raid i zdobędziesz uzbrojenie na 36 poziom światła, co da Ci sumarycznie 32 poziom postaci. No i dzięki temu będziesz przygotowany na nowy dodatek... :)

Rozważ jeszcze kupno expansion packa (2 dodatki) zamiast samego pierwszego dodatku.

Opublikowano

Jak planujesz dużo jeszcze w nią grać, to warto, bo przynajmniej pograsz w nowy raid i zdobędziesz uzbrojenie na 36 poziom światła, co da Ci sumarycznie 32 poziom postaci. No i dzięki temu będziesz przygotowany na nowy dodatek... :)

Rozważ jeszcze kupno expansion packa (2 dodatki) zamiast samego pierwszego dodatku.

No tak tylko jestem ciekaw z kim mialbym zagrac,juz nie mowie o przejsciu. Jeszcze Raidu z podstawki nie przeszedlem.

Opublikowano

Jak to z kim? Znalezienie ekipy do grania to nie problem. Forum, grupy na fejsie. Potem już samo leci - znajomi znajomych. Wystarczy chwile zaangażowania żeby znaleźć kilku znajomych, a potem to już efekt kuli śniegowej. Jak zaczynałem grać w Destiny to miałem 4 znajomych na psn. Teraz mam ponad 30 i mnóstwo ekip do grania.