McDrive 3 097 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Teraz juz 11 bo po zmianie czasu przesunela sie godzina restartow. Xur jest od piatku od godziny 11 do 11 w niedziele. Co nie zmieni faktu, że już poszedł. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Haha, prawda, prawda. Jaki jest sposob na zabicie Croty na hardzie samemu? Lampy - ok. Most - ok. Wizzardy - ok. Na to wszystko jest sposob ale ostrzelanie miecznika, potem Croty, jeszcze go ciac. To chyba za duzo dla jednego do ogarniecia Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 do kiedy jest xur? bo chce kupić dont touch me, a mam tylko 6 strange coins Za późno W następnym tygodniu może będzie coś lepszego, nie nastawiaj się tylko bo może zbroja być tylko dla posiadaczy DLC Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 kupiłem season passa jakoś tydzień temu wiec nie ma problemu Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Haha, prawda, prawda. Jaki jest sposob na zabicie Croty na hardzie samemu? Lampy - ok. Most - ok. Wizzardy - ok. Na to wszystko jest sposob ale ostrzelanie miecznika, potem Croty, jeszcze go ciac. To chyba za duzo dla jednego do ogarniecia Na przykład tak: Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Czasami ta spolecznosc w Destiny jest tak z(pipi)ana ze szok. Wczoraj gralismy w Crote i pod koniec koles wyszedl bo musial zjesc cos,wszyscy wrocili do orbity. Tyle z grania. Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Heh... miałem podobnie, ale w sumie to dołączyłem przy drugim moście i nie za bardzo wiedziałem, jaki ekipa miała plan, bo HSa miał jeden dzieciak, który swoim piskliwym głosikiem odstraszał mnie od podjęcia jakiejkolwiek próby komunikacji. W każdym razie po tym etapie (dostałem Shardy i Willbreaker's Resolve, klatę dla Titana, więc cały set skompletowany) zdążyliśmy dolecieć do skrzynki, zeskoczyć na dół i ubić wiedźmy, po czym cała ekipa się rozproszyła i tyle ich widzieli. Jak już mówiłem - może tak byli umówieni, nie wnikam, w każdym razie przynajmniej ta klatka osłodziła mi trochę kolejny tydzień bez jakiegokolwiek Raidu. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Granie Raidów z randomami [*]. Współczuję wam chłopaki. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 jak wy znajdujecie randomow do raidu? Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Voytec - to nie tyle "granie z randomami", co brak lojalnej ekipy, na którą można by było liczyć. To znajomi, których poznało się w Tower, oraz ich znajomi - nawet zgrane ekipy. Tyle tylko, że nie ma jakiegoś sensownego kontaktu, bo ja np znam tylko jednego/jedną z nich i jeśli się umawiają na jakiegoś Raida, to mnie przy tym nie ma - ja wbijam "na krzywy ryj", jeśli widzę wolne miejsce i pytam, czy można - tak to niestety wygląda. Idealnie byłoby mieć takie miejsce jak tutaj, żeby z wyprzedzeniem na sztywno umówić się np sobota wieczorem i każdy grzecznie się do tego stosuje, niestety, zbyt mało jest tutaj graczy, ogrywających Destiny na PS3, więc jest jak jest i rajduję "na żebraka" Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 jak wy znajdujecie randomow do raidu? Na forum bungie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Voytec - to nie tyle "granie z randomami", co brak lojalnej ekipy, na którą można by było liczyć. To znajomi, których poznało się w Tower, oraz ich znajomi - nawet zgrane ekipy. Tyle tylko, że nie ma jakiegoś sensownego kontaktu, bo ja np znam tylko jednego/jedną z nich i jeśli się umawiają na jakiegoś Raida, to mnie przy tym nie ma - ja wbijam "na krzywy ryj", jeśli widzę wolne miejsce i pytam, czy można - tak to niestety wygląda. Idealnie byłoby mieć takie miejsce jak tutaj, żeby z wyprzedzeniem na sztywno umówić się np sobota wieczorem i każdy grzecznie się do tego stosuje, niestety, zbyt mało jest tutaj graczy, ogrywających Destiny na PS3, więc jest jak jest i rajduję "na żebraka" Czyli randomy. Nie znasz gości, masz z nimi znikomy kontakt ale z braku laku startujecie raid. Na PS4 by Ci coś takiego nie groziło. Jak przeskoczysz na nową platformę to poznasz zupełnie nowy świat Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Jak przeskoczysz na nową platformę to poznasz zupełnie nowy świat Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Nie ma co się śmiać. Ja spokojnie z 30 ludzi (Polaków) poznałem w czasie grania w Destiny. Ta gra jest społecznościowym kolosem i tego aspektu powinny inne gry od niej uczyć się. Cytuj
hniv 5 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 A do mnie zawital zajączek wielkanocny i wczoraj podrzucił mi bounty na thorna:)wykonczylem juz ta gromadę hivow i dokonczylem zadanie w crucible. Teraz zostala mi wiedzma xyor ale solo ostro mnie kopie po (pipi)e. Mogę liczyć na wasza pomoc? I mam pytanie odnośnie xyor. Ona sie pojawia tylko gdy fogoth ma okolo 1\5 swojego paska zycia czy pojawia sie randomowo niezależnie od witalności fogotha? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Na 3 statku bedze xyor. Trzeba sie troche nameczyc solo, mi sie udalo z kolesiem to zrobic 1 Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 (edytowane) Podpowiedzcie mi proszę w jakim trybie ukończyć najłatwiej crucible (zadanie na 500 punktów na Thorna)?? Wczoraj w końcu dostałem snajperke z voidem Edytowane 6 kwietnia 2015 przez Cottage Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Podpowiedzcie mi proszę w jakim trybie ukończyć najłatwiej crucible (zadanie na 500 punktów na Thorna)?? Wczoraj w końcu dostałem snajperke z voidem Control. W każdym meczu musisz mieć ratio minimum 0,4 żeby był jakiś postęp na pasku zadania. Moim zdaniem snajperka to za mało. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Podpowiedzcie mi proszę w jakim trybie ukończyć najłatwiej crucible (zadanie na 500 punktów na Thorna)?? Wczoraj w końcu dostałem snajperke z voidem Oj, snajperką będzie długa droga.. Graj w control ale uwierz mi że będziesz miał ciężko. Ja zrobiłem to shotgunem, 6 meczyków wystarczyło, K/D 2,47 Rambo style w moim wykonaniu. Cytuj
hniv 5 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Ja polecam fusion rifle dammerung fr5 z void. Ale ona kosi w crucible. Murmur jak i Pocket infinity wymiękają z nią w przedbiegach. Ja w dwie godzinki tylko nią i wyrzutnią z voidem nabilem 500 punktów. Ten fr5 ma duży zasięg i szybko się ładuje i mozna ja wymaxowac w przeciągu pól godziny. A co do trybu to gralem w contron a później przeniosłem sie na clash i tam grali zdecydowanie slabsi gracze bo mialem k\d ratio czesto powyżej 2.0 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Ja polecam fusion rifle dammerung fr5 z void. Ale ona kosi w crucible. Murmur jak i Pocket infinity wymiękają z nią w przedbiegach. Ja w dwie godzinki tylko nią i wyrzutnią z voidem nabilem 500 punktów. Ten fr5 ma duży zasięg i szybko się ładuje i mozna ja wymaxowac w przeciągu pól godziny. A co do trybu to gralem w contron a później przeniosłem sie na clash i tam grali zdecydowanie slabsi gracze bo mialem k\d ratio czesto powyżej 2.0To miałeś dobry dzień na tym clashu. W control przynajmniej wiesz gdzie zaatakują. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 ok a więc muszę poszukać czegoś innego lub we wtorek wypadnie World of Corta Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Ja polecam fusion rifle dammerung fr5 z void. Ale ona kosi w crucible. Murmur jak i Pocket infinity wymiękają z nią w przedbiegach. Ja w dwie godzinki tylko nią i wyrzutnią z voidem nabilem 500 punktów. Ten fr5 ma duży zasięg i szybko się ładuje i mozna ja wymaxowac w przeciągu pól godziny. A co do trybu to gralem w contron a później przeniosłem sie na clash i tam grali zdecydowanie slabsi gracze bo mialem k\d ratio czesto powyżej 2.0 Przecież Pocket Infinity i Murmur nie mają voida, więc i tak byś nie zrobił bounty. Proste, że przegrywają z byle bronią bo są to pukawki z perkami wyłącznie pod PvE Za to Plan C czyści resztę bo po upgrade jest najszybszym fusionem, tyle że również ma arca. Pod bounty na thorna bierzesz co masz ... Cytuj
hniv 5 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Tak wiem murmur ma solar i arc a Pocket solar z tym ze z możliwością full auto. Robilem te bounty dlatego dummerungiem bo nie mialem nic w wyposazeniu z voidem oprócz rakietnicy. Zawsze myslalem ze exotic i legendary będą miały lepsze parametry na crucible chociażby ze względu na większy dmg. A okazuje się ze fuzion który zawsze rozwalalem na części jest taki dobry na pvp. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Ze wzgledu na skalowanie. Tak samo level postaci sie nie liczy. Ale pograj iron banner i bedzie zupelnie odwrotnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi