Cottage 343 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Rozegrałem 3 mecze i wiem, tak jak wspominaliście zresztą, że snajperka to kiepski pomysł muszę wyframić jakiegoś shotguna i iść na Rambo-style Co do szukania grupy ja oprócz oficjalnej strony polecam Planet Destiny LFG łatwo czysto i klarownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dzisiaj za raid na hardzie(VoG) dostałem taki exotic smakołyk: Dobre to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Trollujesz, czy pytasz poważnie? To jeden z czterech najbardziej pożądanych exoticów w grze (pozostałe 3 to Suros Regime, Gjallarhorn i Icebreaker) - na PvP prawdziwa bestia Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Pytam poważnie, to już trzeci mój Raid. Ogólnie z Raidów dostałem jeszcze parę ciekawych broni jak Black Hammer itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 He he - to masz lepszą średnią farta niż ja Za mój pierwszy VoG na Hard też dostałem Vexa Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) To jeden z czterech najbardziej pożądanych exoticów w grze (pozostałe 3 to Suros Regime, Gjallarhorn i Icebreaker) - na PvP prawdziwa bestia Z tego setu o którym piszesz brakuje mi Icebreakera. Jak ostanio był i Xura to miałem wtedy tylko jedną postać i zabrakło mi coinów. @Mroku - jak wpada Ci egzotyk to nawet nie pytaj czy warto się cieszyć. W całej grze jest tylko jedna słaba broń egzotyczna - No Land Beyond. Ona nadaje się tylko do jednego, a mianowicie wystrzelania całęj amunicji Primary na Crocie Poza tą sniperką wszystko jest na coś przydatne i kozackie w swojej kategorii. No ale przejść 3 razy VoGa i zgarnąć Vexa, no no. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 2x VoG i jeden raz Crota's End Cytuj Odnośnik do komentarza
hniv 5 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Chciało by sie komus dzis pomoc mi z xyor? Bo próbuje od kilku razy sam zrobic te zadanie ale brakuje mi juz cierpliwosci:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dziś Destiny obdarowało mnie spóźnionym zajączkiem , po zrobieniu ponad 400 strikeków w końcu wypadł upragniony Last World Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dawno nic nie pisałem, więc czas na krótką litanię. Miałem przestać grać w Destiny i nie przestałem. Ta gra ma w sobie coś, co nie pozwala się od niej oderwać. Kupiłem Bloodborne i jak Destiny podniesie mi ciśnienie to trochę poginę w BB i już jest dobrze. Najlepsze co Destiny ma do zaoferowania do community. Poznałem wielu fajnych ludzi podczas grania w tego potworka. Rewelacja. Zeszły tydzień był marny jeśli chodzi o loot, ale.. no właśnie. W Sobotę doszedłem do wniosku, że skoro gra ciągle robi mnie w chooja i nic nie daje, to ja tez ją muszę wydymać. Skasowałem Tytana, od nowa wylevelowałem do 20.. zajęło mi to jakieś 8 godzin. W końcu wpadło wymarzone Monte Carlo z Nightfalla. a z VoG'a dostałem po raz piąty Vex'a.. W tym tygodniu poluje na Gjallarhorn'a i Hawkmoona. Zobaczymy jak pójdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hniv 5 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A co tam tez sie pochwale:) Z Orionem rozpykalismy wczoraj xyor i fogotha. Gra była zacieta, wiedzmy i hivy nie chcialy latwo oddac skóry ale gralo sie bardzo przyjemnie. W dwojke te zadanie jest optymalne do wykonania bo samemu to czysta meczarnia. Pozdro Orion i jeszcze raz dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 @orion, coś w tym jest.Ja się zarzekałem, że nie będe miał tyle czasu i ze jedna postać mi w zupełności wystarczy.Niestety bardzo się pomyliłem i właśnie dobijam na tytanie 20 lvl a kilka rzeczy w vault już czeka wieć pewnie z 23/24 wejdzie od razu Byle do maja bo potem Wiedzimin 3 wejdzie to nie bedzie czasu na destiny.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A tam, ja wiem ze w Wieska bede sie zagrywal ale na Destiny tez trzeba bedzie znalezc czas. Nawet nie bede udawal ze bedzie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 [..]@Mroku - jak wpada Ci egzotyk to nawet nie pytaj czy warto się cieszyć. W całej grze jest tylko jedna słaba broń egzotyczna - No Land Beyond. Ona nadaje się tylko do jednego, a mianowicie wystrzelania całęj amunicji Primary na Crocie Poza tą sniperką wszystko jest na coś przydatne i kozackie w swojej kategorii. [..] No Land Beyond nie jest taka zła... Wczoraj kończąc bounty na Bad Juju, w celu pozyskania exotic sharda, udało mi się zabić dwóch gości przy jej pomocy... Gdyby przeładowanie broni było szybsze, ta broń byłaby zdecydowanie lepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jest glitch na szybkie przeladowanie - podczas animacji wciskasz sprint. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wkurzają mnie te baunties na egzotyki. Nie miałem jeszcze ani jednego... Ani Thorna, Bad Juju. No dosłownie nic Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A widzisz... Jest jednak sprawiedliwość w świecie Destiny... Ty masz Galla, a my mamy bounties... A tak na serio, to oddawaj jak najwięcej bounty za jednym razem, wtedy zwiększasz szanse na dostanie egzotycznego bounty. Ja mam już wszystkie bronie z bounty i dostaję co chwila kolejne, które biorę praktycznie tylko dla exotic sharda, żeby nie wydawać 7 coinów na nie u xura... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A widzisz... Jest jednak sprawiedliwość w świecie Destiny... Ty masz Galla, a my mamy bounties... A tak na serio, to oddawaj jak najwięcej bounty za jednym razem, wtedy zwiększasz szanse na dostanie egzotycznego bounty. Ja mam już wszystkie bronie z bounty i dostaję co chwila kolejne, które biorę praktycznie tylko dla exotic sharda, żeby nie wydawać 7 coinów na nie u xura... potwierdzam oddaj z 2-3 dni baunty za jednym razem i nie ma możliwości aby nie wypadło. Podczas oddawania naciskam szybko i wypada ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A widzisz... Jest jednak sprawiedliwość w świecie Destiny... Ty masz Galla, a my mamy bounties... O TY! Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wiem, ze to nie ten temat ale w sumie w tej grze komunikacja glosowa jest bardzo wazna. Jakich zestawow sluchawkowych uzywacie do rozmow na PS4 podczas rozgrywek ? Bo planuje cos kupic ale nie wiem co sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wystarczy poszukać, w górnej części strony po prawej jest takie magiczne okienko z lupą. http://www.psxextreme.info/topic/104703-s%C5%82uchawki-do-ps4/page-21 Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzięki Frredy za czas, który poświeciłeś, żeby znaleźć to dla mnie Niestety obserwuję ten temat na bierząco a ostatnio mało tam się dzieje. Często sprawdzam też podobne tematy na innych forach.Chciałbym jednak dowiedzieć się tego od Was ponieważ ta gra wymaga ciągłej komunikacja a wiele osób gra na PS4 solo i nie potrzebują np mikrofonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wkurzają mnie te baunties na egzotyki. Nie miałem jeszcze ani jednego... Ani Thorna, Bad Juju. No dosłownie nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A widzisz... Jest jednak sprawiedliwość w świecie Destiny... Ty masz Galla, a my mamy bounties... A tak na serio, to oddawaj jak najwięcej bounty za jednym razem, wtedy zwiększasz szanse na dostanie egzotycznego bounty. Ja mam już wszystkie bronie z bounty i dostaję co chwila kolejne, które biorę praktycznie tylko dla exotic sharda, żeby nie wydawać 7 coinów na nie u xura... potwierdzam oddaj z 2-3 dni baunty za jednym razem i nie ma możliwości aby nie wypadło. Podczas oddawania naciskam szybko i wypada ^_^ Miejska Legenda, jak wszystko w tej grze to też jest randomowe. Złote bounty może Ci nie wpaść jak oddasz dziesięć bounty, a może wpaśc jak oddasz jedno - sam tak miałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mi się wydaje, że egzotyczne bounty są przyznawane po przekroczeniu ukrytych progów oddawania normalnych bounty, np. po oddaniu 100,200,300 itd. dostaje się bounty na egzotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi