Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

To jeden z czterech najbardziej pożądanych exoticów w grze (pozostałe 3 to Suros Regime, Gjallarhorn i Icebreaker) - na PvP prawdziwa bestia :)

Z tego setu o którym piszesz brakuje mi Icebreakera. Jak ostanio był i Xura to miałem wtedy tylko jedną postać i zabrakło mi coinów.

@Mroku - jak wpada Ci egzotyk to nawet nie pytaj czy warto się cieszyć. W całej grze jest tylko jedna słaba broń egzotyczna - No Land Beyond. Ona nadaje się tylko do jednego, a mianowicie wystrzelania całęj amunicji Primary na Crocie :D Poza tą sniperką wszystko jest na coś przydatne i kozackie w swojej kategorii. 

No ale przejść 3 razy VoGa i zgarnąć Vexa, no no.

Edytowane przez Voytec

Dawno nic nie pisałem, więc czas na krótką litanię. Miałem przestać grać w Destiny i nie przestałem. Ta gra ma w sobie coś, co nie pozwala się od niej oderwać. Kupiłem Bloodborne i jak Destiny podniesie mi ciśnienie to trochę poginę w BB i już jest dobrze. Najlepsze co Destiny ma do zaoferowania do community. Poznałem wielu fajnych ludzi podczas grania w tego potworka. Rewelacja. Zeszły tydzień był marny jeśli chodzi o loot, ale.. no właśnie. W Sobotę doszedłem do wniosku, że skoro gra ciągle robi mnie w chooja i nic nie daje, to ja tez ją muszę wydymać. Skasowałem Tytana, od nowa wylevelowałem do 20.. zajęło mi to jakieś 8 godzin. W końcu wpadło wymarzone Monte Carlo  :obama: z Nightfalla. a z VoG'a dostałem po raz piąty Vex'a.. W tym tygodniu poluje na Gjallarhorn'a :obama: i Hawkmoona. Zobaczymy jak pójdzie ;)

• Plusik 1

@orion, coś w tym jest.
Ja się zarzekałem, że nie będe miał tyle czasu i ze jedna postać mi w zupełności wystarczy.
Niestety bardzo się pomyliłem :P i właśnie dobijam na tytanie 20 lvl :P a kilka rzeczy w vault już czeka wieć pewnie z 23/24 wejdzie od razu :P

Byle do maja bo potem Wiedzimin 3 wejdzie to nie bedzie czasu na destiny..

[..]

@Mroku - jak wpada Ci egzotyk to nawet nie pytaj czy warto się cieszyć. W całej grze jest tylko jedna słaba broń egzotyczna - No Land Beyond. Ona nadaje się tylko do jednego, a mianowicie wystrzelania całęj amunicji Primary na Crocie :D Poza tą sniperką wszystko jest na coś przydatne i kozackie w swojej kategorii. [..]

No Land Beyond nie jest taka zła... :) Wczoraj kończąc bounty na Bad Juju, w celu pozyskania exotic sharda, udało mi się zabić dwóch gości przy jej pomocy... :) Gdyby przeładowanie broni było szybsze, ta broń byłaby zdecydowanie lepsza... :)

A widzisz... :D Jest jednak sprawiedliwość w świecie Destiny... :D Ty masz Galla, a my mamy bounties... :D A tak na serio, to oddawaj jak najwięcej bounty za jednym razem, wtedy zwiększasz szanse na dostanie egzotycznego bounty. Ja mam już wszystkie bronie z bounty i dostaję co chwila kolejne, które biorę praktycznie tylko dla exotic sharda, żeby nie wydawać 7 coinów na nie u xura...

• Plusik 1

A widzisz... :D Jest jednak sprawiedliwość w świecie Destiny... :D Ty masz Galla, a my mamy bounties... :D A tak na serio, to oddawaj jak najwięcej bounty za jednym razem, wtedy zwiększasz szanse na dostanie egzotycznego bounty. Ja mam już wszystkie bronie z bounty i dostaję co chwila kolejne, które biorę praktycznie tylko dla exotic sharda, żeby nie wydawać 7 coinów na nie u xura...

potwierdzam oddaj z 2-3 dni baunty za jednym razem i nie ma możliwości aby nie wypadło.

Podczas oddawania naciskam szybko i wypada ^_^

Dzięki Frredy za czas, który poświeciłeś, żeby znaleźć to dla mnie :)
Niestety obserwuję ten temat na bierząco a ostatnio mało tam się dzieje. Często sprawdzam też podobne tematy na innych forach.
Chciałbym jednak dowiedzieć się tego od Was ponieważ ta gra wymaga ciągłej komunikacja a wiele osób gra na PS4 solo i nie potrzebują np mikrofonu.

potwierdzam oddaj z 2-3 dni baunty za jednym razem i nie ma możliwości aby nie wypadło.

Podczas oddawania naciskam szybko i wypada ^_^

Miejska Legenda, jak wszystko w tej grze to też jest randomowe. Złote bounty może Ci nie wpaść jak oddasz dziesięć bounty, a może wpaśc jak oddasz jedno - sam tak miałem.

• Plusik 1