Pryxfus 820 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Chyba nie, bo wpadły mi dwa w ciągu dwóch lub trzech dni i na pewno nie oddałem wtedy 100 bounty. Cytuj Odnośnik do komentarza
gandi77 23 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Gdzie jast większa szansa dostać shardy do legendarek,na crucible czy robiąć eventy na patrolach?Raid na razie nie wchodzi w grę,25 lv mam dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mi się wydaje, że egzotyczne bounty są przyznawane po przekroczeniu ukrytych progów oddawania normalnych bounty, np. po oddaniu 100,200,300 itd. dostaje się bounty na egzotyka. To nie działa randomowo,trzeba codziennie wykonać bounty's i po jakimś czasie wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Gdzie jast większa szansa dostać shardy do legendarek,na crucible czy robiąć eventy na patrolach?Raid na razie nie wchodzi w grę,25 lv mam dopiero. Rób dziennie misję dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No. 148 godzin gry. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Gratuluję! Mi zajęło to zdecydowanie dłużej, ale to przez to, że mało grałem w Crotę, bo jej nie lubię... Iron Banner mi trochę pomógł, ale i tak ubranko z Croty lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzisiaj wypadły 2 legendary engram na patrolu Cosmodrone i wbiłem na meczyk pod koniec weekly heroic strike(30lvl) i dostałem także legendary item. Mogę te engramy zakisić dla mojej innej postaci ? Biorę się nie długo za Warlocka, mam dla niego Exotic helmet,gauntlets,legendary engramy,parę exotic item,vanguard commendation i parę legendary splów i jeden exotic dla niego z moich 3 Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Gratuluję! Mi zajęło to zdecydowanie dłużej, ale to przez to, że mało grałem w Crotę, bo jej nie lubię... Iron Banner mi trochę pomógł, ale i tak ubranko z Croty lepsze... Mnie też Iron Banner pomógł, ale wymienię sobie jego zbroję na tą z Croty. Jednak teraz bez pośpiechu na spokojnie, nie ma ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzisiaj wypadły 2 legendary engram na patrolu Cosmodrone i wbiłem na meczyk pod koniec weekly heroic strike(30lvl) i dostałem także legendary item. Mogę te engramy zakisić dla mojej innej postaci ? Biorę się nie długo za Warlocka, mam dla niego Exotic helmet,gauntlets,legendary engramy,parę exotic item,vanguard commendation i parę legendary splów i jeden exotic dla niego z moich 3 Zdecydowanie powinieneś kisić Ja tego nie robiłem i teraz męczę się z levelowaniem moich dwóch nowych dzieciątek (Warlock i Hunter) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Cholera, z Nightfalla dostałem gównianą snajperkę. LDR5001, dwóch innych co ze mną grało podostawało shardy XD Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Cholera, z Nightfalla dostałem gównianą snajperkę. LDR5001, dwóch innych co ze mną grało podostawało shardy XD Spoko, mi tak dropi od trzech tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Cholera, z Nightfalla dostałem gównianą snajperkę. LDR5001, dwóch innych co ze mną grało podostawało shardy XDSpoko, mi tak dropi od trzech tygodni Wolalbym juz dostac tak jak w poprzednim tygodniu 12 strange coinsow Prawe 31 lvl mam Tytanem(72h), jutro Warlock,szybciutko wbije do 20lvl i tak jak pisalem mam sporo rzeczy dla Warlocka wiec bedzie z gorki Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 LDR5001 nie jest zła, ja tam mam plan uzbierać cały komplet tego modelu (Solar, Arc i Void) - przyda się na Nightfalle A z dzisiejszego Nightfalla wyrwałem 9 Strange Coinsów, więc w sumie był to udany wypad (zdecydowanie lepsza opcja niż jakiś iegendarne pukawki do zmielenia) Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mam pytanko dotyczące statystyk itemów z Corty, czy da się w jakiś sposób je zmieniać. Wczoraj ponownie wypadła mi klata ze Strengthem którego w ogóle nie używam, a widziałem identyczną zbroje dla mojej klasy z całkowicie innymi parametrami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nie ma takiej możliwości, musisz liczyć, że przy kolejnym rajdzie wypadnie Ci klata z lepszymi statystykami. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Akurat snajperki LDR są bardzo dobre, na PvP polecam. Uzbieralem cały komplet ja w tym tygodniu nic znowu nie dostałem, ale za to mam juz cały rajdowy set dla Huntera, więc druga postać wskoczy na 32. Dla Tytana brakuje klaty lub głowy i będzie komplet. Probowalem wczoraj biegać z mieczem ale szło mi jak Mackowi z klanu po mefedronie. Trzeba ćwiczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem ciekaw zawartości nowego DLC. W przyszłości mogliby dać nową klasę postaci,chociaż to wątpliwa sprawa Kiedy Iron Banner ? Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jestem ciekaw zawartości nowego DLC. W przyszłości mogliby dać nową klasę postaci,chociaż to wątpliwa sprawa Kiedy Iron Banner ? We wrześniu będziesz miał subklasę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Do wrzesnia to zapomne o tej gierce Tyle gier wychodzi a jeszcze mnostwo w tym momencie mam nie ogranych,szkoda. Tytana juz prawie skonczylem, Warlockiem pogram jeszcze i robie sobie przerwe .Na liczniku mam 80h tylko tytanem Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Do wrzesnia to zapomne o tej gierce Tyle gier wychodzi a jeszcze mnostwo w tym momencie mam nie ogranych,szkoda. Tytana juz prawie skonczylem, Warlockiem pogram jeszcze i robie sobie przerwe .Na liczniku mam 80h tylko tytanem Mi już się powoli odechciewa w to grać. Dzisiaj dostałem shotgun z Croty i Icebreaker z wiedźm. Dobrze, że w Plusie Dishonored, a po drodze jeszcze planuję ograć Bloodborne. Później to już tylko W3 i Destiny może iść się ruchać. Może po kilku miesiącach nauczki wydropi mi wreszcie Monte Carlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Odpalam dzisiaj Destiny i patrzę, że jakiś znajomy ciśnie nightfalla w dwuosobowym fireteamie. Radośnie do niego dołączam, żeby mu pomóc i samemu zaliczyć ten raid ostatnią postacią i... zostaję momentalnie wykopany. Zdziwiony nieco wysyłam mu wiadomość (rozmowa przepisana słowo w słowo, wrzuciłbym printscreena, ale nie chce mi się kombinować): Ja: Co jest, nie mogę do Was dołączyć? ;] Majk69130: Nie bo zgarniesz nam dropy:( Ja: Lol, serio? Przecież to tak nie działa Majk69130: My zawsze mamy takie szczescie wiec wybacz Nie pamiętam skąd tego gościa wytrzasnąłem, ale po dzisiejszym dniu mam jednego kretyna mniej na liście znajomych Taka tam anegdotka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Ale klaun z typa Z takim podejściem musiałbym grać rajdy sam bo każdemu zawsze lepiej losuje Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ale ostatnio wypadł Ci w końcu potrzebny armor i masz już huntera na 32. Nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 No na drop pancerza nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ktoś może nightfall albo raid? :-) Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi