Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj wypadły 2 legendary engram na patrolu Cosmodrone i wbiłem na meczyk pod koniec weekly heroic strike(30lvl) i dostałem także legendary item.

Mogę te engramy zakisić dla mojej innej postaci ? Biorę się nie długo za Warlocka, mam dla niego Exotic helmet,gauntlets,legendary engramy,parę exotic item,vanguard commendation i parę legendary splów i jeden exotic dla niego z moich 3 :)

Edytowane przez Mroku333

Gratuluję! :) Mi zajęło to zdecydowanie dłużej, ale to przez to, że mało grałem w Crotę, bo jej nie lubię... Iron Banner mi trochę pomógł, ale i tak ubranko z Croty lepsze... ;)

Mnie też Iron Banner pomógł, ale wymienię sobie jego zbroję na tą z Croty. Jednak teraz bez pośpiechu na spokojnie, nie ma ciśnienia :)

Dzisiaj wypadły 2 legendary engram na patrolu Cosmodrone i wbiłem na meczyk pod koniec weekly heroic strike(30lvl) i dostałem także legendary item.

Mogę te engramy zakisić dla mojej innej postaci ? Biorę się nie długo za Warlocka, mam dla niego Exotic helmet,gauntlets,legendary engramy,parę exotic item,vanguard commendation i parę legendary splów i jeden exotic dla niego z moich 3 :)

Zdecydowanie powinieneś kisić :)

Ja tego nie robiłem i teraz męczę się z levelowaniem moich dwóch nowych dzieciątek (Warlock i Hunter) :)

Cholera, z Nightfalla dostałem gównianą snajperkę. LDR5001, dwóch innych co ze mną grało podostawało shardy XD

Spoko, mi tak dropi od trzech tygodni :P

Wolalbym juz dostac tak jak w poprzednim tygodniu 12 strange coinsow :)

Prawe 31 lvl mam Tytanem(72h), jutro Warlock,szybciutko wbije do 20lvl i tak jak pisalem mam sporo rzeczy dla Warlocka wiec bedzie z gorki

Edytowane przez Mroku333

Akurat snajperki LDR są bardzo dobre, na PvP polecam. Uzbieralem cały komplet :) ja w tym tygodniu nic znowu nie dostałem, ale za to mam juz cały rajdowy set dla Huntera, więc druga postać wskoczy na 32. Dla Tytana brakuje klaty lub głowy i będzie komplet. Probowalem wczoraj biegać z mieczem ale szło mi jak Mackowi z klanu po mefedronie. Trzeba ćwiczyć :)

• Plusik 1

Do wrzesnia to zapomne o tej gierce :) Tyle gier wychodzi a jeszcze mnostwo w tym momencie mam nie ogranych,szkoda. Tytana juz prawie skonczylem, Warlockiem pogram jeszcze i robie sobie przerwe .Na liczniku mam 80h tylko tytanem

Mi już się powoli odechciewa w to grać. Dzisiaj dostałem shotgun z Croty i Icebreaker z wiedźm. Dobrze, że w Plusie Dishonored, a po drodze jeszcze planuję ograć Bloodborne. Później to już tylko W3 i Destiny może iść się ruchać. Może po kilku miesiącach nauczki wydropi mi wreszcie Monte Carlo :P

Odpalam dzisiaj Destiny i patrzę, że jakiś znajomy ciśnie nightfalla w dwuosobowym fireteamie. Radośnie do niego dołączam, żeby mu pomóc i samemu zaliczyć ten raid ostatnią postacią i... zostaję momentalnie wykopany. Zdziwiony nieco wysyłam mu wiadomość (rozmowa przepisana słowo w słowo, wrzuciłbym printscreena, ale nie chce mi się kombinować):

Ja: Co jest, nie mogę do Was dołączyć? ;]

Majk69130: Nie bo zgarniesz nam dropy:(

Ja: Lol, serio? Przecież to tak nie działa

Majk69130: My zawsze mamy takie szczescie wiec wybacz

Nie pamiętam skąd tego gościa wytrzasnąłem, ale po dzisiejszym dniu mam jednego kretyna mniej na liście znajomych ;)

Taka tam anegdotka.

• Plusik 1