Hipolos 23 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 I gjalahorna czy jak to się tam pisze, ale te gnaty mi nigdy chyba nie wpadną. Zagrać się zagra, bo Zdunka trzeba wziąść na rajd......... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja dostalem Vexa za pierwszym podejsciem na hard Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 A miałem Cię zaprosić na rajd ............. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja dostalem Vexa za pierwszym podejsciem na hard No, bo zazwyczaj randomy dostają najlepsze rzeczy od razu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Czy Wam też dziś muli strona Bungie.net ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Mnie również muli, ale nie wiem czy Ci to pomoże bo mnie na Safari ona zawsze chodzi wolno Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja dostalem Vexa za pierwszym podejsciem na hard No, bo zazwyczaj randomy dostają najlepsze rzeczy od razu Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Coś w tym jest. Mój pierwszy Atheon to Monte Carlo. Pierwsza Crota - nogi i łapa. Pierwsza Crota z mieczem - Gjallarhorn. Pierwszy Nightfall - egzotyczna klata. Ale żeby by było, randomem nie jestem. Może na początku na tym Atheonie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja dzisiaj musze zagrac w crote lub voga. Teraz zaczynam moja druga, postac juz jestem na 13lvl. Najszybsza droga do 20lvl to bounty's,crucible i misje na hard ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Bounties wykonywanie w trakcie grania misji z singla, a potem dopelnienie pozostalymi bountykami. Na 2 i 3 postaci ani razu w trakcie dobijania do 20 poziomu nie odpalilem Crucible, a wszystkie misje gralem na normalu, bo hard to strata czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Bounties wykonywanie w trakcie grania misji z singla, a potem dopelnienie pozostalymi bountykami. Na 2 i 3 postaci ani razu w trakcie dobijania do 20 poziomu nie odpalilem Crucible, a wszystkie misje gralem na normalu, bo hard to strata czasu. Z tym crucible to chodzilo mi zeby tam wykonywac bounty's a pozniej powrot do singla Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Domyślam się. Mimo to dla mnie było to zupełnie zbędne. Z tym, że ja grałem 2 single równocześnie i rozłożyłem sobie to na 4 dni. Przy tym miałem bountyki właśnie z tych 4 dni co znacznie zwiększyło przyrost expa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja też przestałem być randomem, po tym jak znów wróciłem do tego pożeracza czasu od Bungie. Ostatnio znalazłem więcej czasu na granie (a może po prostu cały dostępny czas przekierowałem na Destiny - taaak... to pewnie to) i do mojego dawno wymaxowanego Titana dołączyły kolejne dwie klasy (co prawda jeszcze nie wymaxowane, ale "na dobrej drodze", gdyż mogą już uczestniczyć w Nightfallach i Raidach - choć tutaj to raczej w roli krzyża do dźwigania, chyba że VoG Normal ). W każdym razie ten tydzień był moim pierwszym w historii, kiedy ukończyłem Nightfall po trzykroć, więc hasło #lootx3 nie jest mi już obce Na pierwszy ogień poszedł Titan (w zasadzie to każdy Nightfall robiłem Titanem, dopiero w końcówce przełączałem na inną postać), któremu za ubicie Valdusia wpadło 9 Strange Coinsów (całkiem spoko, lepsze to niż jakieś badziewne legendy do rozmontowania). Moja Hunterka za oglądanie śmierci Valdusia otrzymała ATS/8 Arachnid - egzotyczny hełm, ktory niestety już posiadałem, więc #dismantle, ale narzekać nie będę - w końcu wydropił mi exotic Na koniec poszedł Warlock, któremu los poskąpił łaski i otrzymał jakieś legendarne badziewie (Pulse Rifle jakieś), więc tyle dobrego, że chociaż Energy z tego było. Wizyta Xura przeszła w sumie bez echa, bo Surosy mam od dawna dwa (jeden wymaxowany na Iron Banner, drugi nietknięty na zwykłe PvP), Armamentarium też już od dawna pięknie pręży się na klacie mojego Titana, więc coinsy poszły jedynie na Starfire Protocol dla Warlocka i po zakupach nadal mam ich 38 - będzie się działo w przyszły piątek Za 23 sztuki Mote of Light nabyłem jeszcze Exotic Engram, przy odkodowywaniu którego nawet mi się poszczęściło i Rahool obdarował mnie Crest of Alpha Lupi dla Huntera - fajna sprawa Raidu żadnego nie ukończyłem (jeszcze, może dziś), ale poznałem kilku konkretnych i sfrustrowanych bezsilnością w znalezieniu ekipy, kumatych ludków, dla ktorych założyłem klan Straznicy Galaktyki (aż dziw, że nie było zajęte), dzięki czemu jest spore prawdopodobieństwo, że w końcu będzie ekipa, na którą można liczyć. Wczoraj co prawda osób do zabawy było zbyt mało (co spowodowało, że ktoś zaprosił na pomoc dwóch bardzo młodocianych - 10 i 13 latek - masakra:) ), ale jeden z nich miał checkpoint na Gorgonach, więc wszyscy radośnie przypomnieli sobie o skrzynce, do której można się cofnąć, co też zgodnie uczyniliśmy. Chwila oczekiwania na maruderów (chyba ja ostatni tam dotarłem, bo jeszcze mi skakanie Warlockiem nie bardzo wychodzi), otwarcie wieczka i... Znów mnie wszyscy nienawidzą, gdyż obok mojej ksywki na żółto zaświecił napis Hawkmoon To w sumie mój drugi Exotic wyciągnięty ze skrzynki, po tym jak kiedyś z tej pierwszej na Crocie wypadł mi Suros Regime Inny ziomek wyciągnął z tego Monte Carlo, więc mimo późniejszych problemów i w konsekwencji nieukończenia Raidu, przynajmniej nas dwóch uznało ten wypad za udany Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wczoraj co prawda osób do zabawy było zbyt mało (co spowodowało, że ktoś zaprosił na pomoc dwóch bardzo młodocianych - 10 i 13 latek - masakra:) ), ale jeden z nich miał checkpoint na Gorgonach, więc wszyscy radośnie przypomnieli sobie o skrzynce, do której można się cofnąć, co też zgodnie uczyniliśmy. Chwila oczekiwania na maruderów (chyba ja ostatni tam dotarłem, bo jeszcze mi skakanie Warlockiem nie bardzo wychodzi), otwarcie wieczka i... Znów mnie wszyscy nienawidzą, gdyż obok mojej ksywki na żółto zaświecił napis Hawkmoon To w sumie mój drugi Exotic wyciągnięty ze skrzynki, po tym jak kiedyś z tej pierwszej na Crocie wypadł mi Suros Regime Inny ziomek wyciągnął z tego Monte Carlo, więc mimo późniejszych problemów i w konsekwencji nieukończenia Raidu, przynajmniej nas dwóch uznało ten wypad za udany Z tej pierwszej skrzyneczki na lampach wyciągnąłeś Surosa?! :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak jest I to jeszcze sam, nie bardzo wiedziałem o co chodzi, tylko kumałem, że nad drzwiami, za którymi jest skrzynka, pali się lampka. Ile ja się nabiegałem w tych cholernych ciemnościach... Jak na złość skrzynka ciągle respiła się w drzwiach nr 3, więc dojście tam graniczyło z cudem - udało się za jedenastą próbą i było warto Aczkolwiek szału nie było, bo już wcześniej miałem Surosa wymaxowanego - też zdobyty fartem, bo wpadł po 40 sekundowym występie w Iron Banner - 1 kill, jedno przejęcie flagi i Suros - nieźle, nie? EDIT: Tak teraz do mnie dotarło, że Ty swoją przygodę z Destiny zacząłeś chyba po patchu, który uczynił tą skrzyneczkę "bezpłodną" i chyba stąd Twoje zdziwienie - tak, kiedyś ta skrzynka dropiła egzotyki Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez WrednyPL Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Z tej pierwszej na crocie jak jeszcze lecialy egzotyki to wypadl mi wlasni gally:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 To fartownie, ale jak uważasz się za szczęściarza to obejrzyj poniższy filmik i przemyśl to jeszcze raz Na tym kanale jest więcej takich zestawień - aż się wierzyć nie chce czasem, jakiego farta ludzie mają Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 farciarzem nie jestem bo wypadl mi tylko jeden gally. jednak jak widze jako drop jest z(pipi)any w tej grze to troche sie ciesze, na takiego hawkmoona polowalem a wypadl mi dopiero jakies 2tyg temu. mam nadzieje ze w drugiej czesci lepiej rozwiaza drop/customizacje postaci przemysla nagrody za rajdy/nightfalle etx. ja juz odpuscilem i raczej do destiny nie wroce ale maja calkiem niezla podstawe do zrobienia nastepnej czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Yhym, bo uwierzymy. Jak tylko wyjdzie dodatek to wrócisz tak jak i reszta ludzi, która odpuściła sobie granie w Destiny Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja od miesiąca hardkorowo poluje na gallego i hawkmoona, robię Roci, nowe postacie i UJ. Dlatego teraz do dodatku tylko raidy + nightfalle i weekly. Wczoraj druga postać wskoczyła na 32. Jeszcze hełm dla Titana i będzie komplet Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No to sobie jeszcze na hełm popolujesz na Crocie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-13-destiny-house-of-wolves-expansion-release-date 19. maja nowy dodatek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=idfkZDj85OM&feature=youtu.be Wybrali sobie datę nie mają szans z wieśkiem Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dodatek bez raidu Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dodatek bez raidu Acha.. no to niech (pipi)ją z takim dodatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi