Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak czy siak mam Expansion Pack, więc dodatek i tak będę miał, więc sam sprawdzę, ale Raid będzie na bank, nie ma innej opcji :)

Cieszy mnie w sumie jeszcze jedna rzecz - w maju mija czasowa ekskluzywność PlayStation na te wszystkie Strike'i (i Hawkmoony) - dzięki temu rotacja Heroic i Nightfall będzie teraz ciekawsza, a nie na przemian Omnigul, Valduś i Nexus.

Opublikowano

Tak czy siak mam Expansion Pack, więc dodatek i tak będę miał, więc sam sprawdzę, ale Raid będzie na bank, nie ma innej opcji :)

Cieszy mnie w sumie jeszcze jedna rzecz - w maju mija czasowa ekskluzywność PlayStation na te wszystkie Strike'i (i Hawkmoony) - dzięki temu rotacja Heroic i Nightfall będzie teraz ciekawsza, a nie na przemian Omnigul, Valduś i Nexus.

Fall 2015 to raczej nie maj.
Opublikowano

Gdzieś słyszałem, że wraz z tym drugim dodatkiem ma się skończyć czasowa ekskluzywność PlayStation - cóż, najwyraźniej źle słyszałem :)

Ogólnie to im wcześniej tym lepiej, bo szybciej kupię monte carlo u xura.
Opublikowano (edytowane)

Dodatek bez raidu :whyyy:

No jak bez raidu. Skąd takie info?

Z bungie.net

House of Wolves will not have a Raid activity. We didn't make this decision lightly. Our team has been humbled by the reception of Raids in Destiny and we are creating a new Raid for a release later this year. House of Wolves will have a new cooperative end game activity focused on variety, replayability, and skill – a new battle Arena called The Prison of Elders.

https://www.bungie.net/7_Gearing-Up-for-House-of-Wolves/en/News/News?aid=12764

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Szkoda, że nie będzie nowego raidu, ale jeżeli arena będzie na tyle zróżnicowana, że nie zanudzi nas po 15 powtórzeniu (jak raidy) to będzie dobrze :)

Dzisiaj wychodzi patch 1.1.2.

upgrade.jpg

:ohboy::teehee:

Edytowane przez Kymel
Opublikowano (edytowane)

ciekaw jestem jak ta arena bedzie wygladac, jaki bedzie pozostaly content dodatku, bo poki co wyglada to naprawde slabo.Mialo byc wiecej rzeczy niz w DB, a zaraz sie okaze, ze dostaniemy 1 strike, 1 arene, 2 mapy do multi ^^ gimbusy kupia by sobie fatebringera zlevelowac, tylko jaki sens bedzie robic obecne raidy? Nie dosc, ze nie dali nowego, to jeszcze z 34 levelem i legendarkami na 365 zabija obecne.

Edytowane przez easye
Opublikowano

......, tylko jaki sens bedzie robic obecne raidy? Nie dosc, ze nie dali nowego, to jeszcze z 34 levelem i legendarkami na 365 zabija obecne.

być może dodadzą do istniejących nowy poziom trudności w przeciwnym wypadku tak jak piszesz sens robienia rajdów będzie mało opłacalny  

Opublikowano

Bez raidu to niech się walą. Arena to pewnie będzie strike z kilkoma falami coraz trudniejszych przeciwników. Dobrze, że w3 wychodzi tego samego dnia. Ja zaś ograniczam się do grania tylko w weekly, nudzi mnie już granie w to samo co tydzień.

Opublikowano

Bungie chyba przeczuło moją chęć w zaprzestaniu grania w Destiny i w tym tygodniu nie skąpiło egzotyków... :D Pierwszy nightfall i dostałem ... No Land Beyond :D drugi ... w końcu dostałem ... Truth'a ... trzeci i 11 coinów + legendarny engram, z którego wypadł mi ... Plan C... :D

Tydzień zaczął się pozytywnie, bo dzięki Truth'owi lista braków w broniach egzotycznych spadła do 5... 2 exotic shardy i 11 coinów, a jeszcze nie robiłem weekly... :D Nightfall prosty, tylko dla pewności lepiej robić we dwóch... Fang of Ir Yut + LDR + Thunderlord czynią cuda... :D

Gorzej będzie z weekly, ale Ice Breaker da radę... :D

• Plusik 1