Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeciagnol by mnie ktos w jakis dzien przez crote na normalu? Nie grałem raidow bo nie mam aż tylu znajomych na liście. Gram na ps4 mam huntera 31 lv.Nie chciałem sie wciskac do teamu ludziom zeby nie byc kulą u nogi. A wiec jakbyście grali i mieli wolne miejsce to z chęcią sie dołączę.

Opublikowano (edytowane)

Polecam ten materiał. Ogladalem wczoraj stream, co prawda dość pobieżnie ale już wiem ze mimo braku raidu ten dodatek to będzie kosior :) upgrade broni rozwiązany super, wymiana materiałów ekstra pomysł. Nie wiem tylko jak z upgradem egz. Pancerzy. No i trochę irytuje fakt ze gro ludzi spędziło dużo czasu żeby wbić 32 poziom a po 19 ludzie którzy nawet nie kupia HoW będą mogli kupić u kupców od razu stuff na 32 i wbić 34 bez kupna DLC... Trochę kwas

Edytowane przez orion50
Opublikowano

Wczoraj niespodziewanie Crota hard wydropił mi brakujące Monte Carlo... :D Teraz już zostały mi tylko 4 braki... A myślałem, że nic nie dostanę, bo wcześniej robiłem Crotę normala, a tu taka niespodzianka... :D

Odnośnie ubranek, to cieszę się, że nie niszczyłem żadnych z VoG'a... :) Mam wymaksowany komplecik dla Tytana, a teraz muszę się przyjrzeć co już mam dla reszty mojej drużyny... :) Oj będzie się działo po 19 maja... :)

Opublikowano

Wczoraj niespodziewanie Crota hard wydropił mi brakujące Monte Carlo... :D Teraz już zostały mi tylko 4 braki... A myślałem, że nic nie dostanę, bo wcześniej robiłem Crotę normala, a tu taka niespodzianka... :D

Ja mówię bazując na swoim doświadczeniu - należy przechodzić Crote na normalu i hardzie. VoGa można tylko na hardzie bo z normala już nic nie wypadnie i na odwrót tak samo. Natomiast Crota to co innego. Drop egzotyków jest zarówno na normalu jak i hardzie. :)

Opublikowano

Ogólnie zmiany jakie Bungie wprowadza z HoW odnośnie upgrade'owania broni i zbroi to powinien być darmowy update do gry... ale zobaczymy jak prezentuje sie PoE

Żeby upgradeować bronie i zbroje, nie musisz chyba nic kupować.

Będziesz miał jedynie zablokowane nowe rzeczy.

• Plusik 1