easye 3 373 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Coś ciekawego losuje, coś nowego do kupienia? Cytuj
Trumna 2 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Witam Gram od jakiegoś czasu w Destiny i mam locka na 30 lvl. Jeśli komuś brakowało by osoby do weekly lub raidu bardzo chętnie uzupełnię skład. Mam nadzieję że nie ma nigdzie innego tematu w którym powianiem zamieścić ten post. Jeśli jednak jest to z góry przepraszam za spam. Nie było to moim celem. 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Dzięki ekipa. Flawless Raider wpadło. Dozbieram Ghosty i jest platyna, pierwsza ever na konsoli SONY 3 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Najgorsze trofeum w grze wpadło, więc platyna to formalność. Trochę pogram w Crucible na Salvage i dozbieram Ghosty. Z forumowiczów dzięki orionowi i piotrosowi, którzy byli w ekipie 2 Cytuj
piotros 220 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Oj, tak! Dzięki Panowie, jesteśmy WIELCY, hehehehe! Mi właśnie dzięki flawless raider wpadła platyna, w końcu! Po prawie 5 miesiącach grania. Teraz będę mógł z czystym sumieniem zrobić sobie przerwę od codziennego grania... zostawię sobie jeszcze tygodniowe poszukiwania zaginionych egzotyków i poczekam na dodatek... Tak sobie wszedłem na stronę bungie.net i destinytracker.com, żeby podsumować ile czasu spędziłem z grą i mam straszny rozjazd. Bungie.net podaje mi po zsumowaniu czasów dla 3 postaci: 587 godzin, a destinytracker.com 803 godziny. I która strona mówi prawdę? Jakby to była 1-2 godziny różnicy, to jeszcze bym zrozumiał, a tak... W każdym bądź razie najgorsza platyna, chociaż w sumie ostatnie trofeum chyba najzabawniejsze i najbardziej stresujące. Normalnie jak się robi raid, to człowiek tak się nie stresuje jak tutaj... 2 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Opublikowano 30 kwietnia 2015 (edytowane) Myślę ze destinytracker jest bardziej wiarygodne bo mi pokazuje kolo 600 godzin a gram miesiąc krócej od Ciebie Co do flawless Raider to nie było tak źle. Dobrze ze w ciągu ostatnich 2 tygodni zrobiłem ten RAID kolo 20 razy, rozkład mobkow wyuczony na blachę. Graliśmy w 5 osób i w 2 godzinki poszło. Najlepsze jest to ze podczas wszystkich podejść ani razu nikt nie padł od przeciwników. Raz jeden kolega spadł a kilka wipow było spowodowane samobojstwami z rakiet podczas wjazdu do Ir Yut fajna zabawa, polecam spróbować każdej ekipie Edytowane 30 kwietnia 2015 przez orion50 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Opublikowano 30 kwietnia 2015 (edytowane) Gratulacje Panowie. Nie mam teraz za wiele czasu na granie, ale wbiję do was na PSN i posłucham relacji Edytowane 30 kwietnia 2015 przez Pryxfus Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Gratulacje Panowie ja zmusiłem się w końcu do zrobienia drugiego Hunterka aby zwiększyć szanse na brakujące itemy lecz niestety pomimo podwójnej szansy mam teraz etap w Destiny od ponad już 3 tygodni, że gra mnie nie lubi i na każdym kroku pokazuje mi środkowy palec, a to w Nighfallu 2 osoby dostały po Gjallarhornie (przynajmniej zobaczyłem po 350h grania jak ktoś z mojej ekipy go otrzymuje ) a to z Rajdów shardy (po dodatku stracą na wartości bo zdobycie ich nie będzie już żadnym problemem - vendor) plus itemy które idą do zniszczenia mam tylko nadzieje ,że jutrzejszy piąteczek będzie TYM w którym św. Mikołaj przyniesie go ładnie zapakowanego . 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Też licze na Ghorna u Xura ostatnia dobra broń której mi brakuje. W tym tygodniu post jeśli chodzi o loot. Vex znowu ale trzymam go aż do dostania bounty na Pocket Infinity bo nie dostałem jeszcze Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 (edytowane) Dobra... teraz stwierdzam że nasze problemy z Crotą to nic w porównaniu z tym co zobaczyłem na tym filmiku Na reddit twierdzą że zostawianie prezentów u postmastera nic nie da bo nie wypadną nowe rzeczy po nowym dodatku ? Edytowane 1 maja 2015 przez marekjw2523 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 (edytowane) Tak sie gra Crote PS. Xur jest na srodku tam gdzie Vanguardy a u niego "tylko" Hard Light. Edytowane 1 maja 2015 przez Voytec Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 W końcu się udało. Jest moja pierwsza platyna ever 2 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 Gratulacje i szacun, bo platyna w Destiny nie jest najłatwiejszą sprawą. Ja zostawię ją sobie na jakiś jubileusz, sądząc po tempie w jakim się za to zabieram będzie to pewnie moja platynka #100 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Grałem sobie w Destiny no i coś mnie tknęło żeby zobaczyć co robią znajomi. Przeglądam listę i widzę, że robią Crota's End. Wchodzę do imprezy i pytam czy może mają wolne miejsce, czy hard i czy można dołączyć. Można było. Spytałem jeszcze jaka klasa jest im potrzebna i poleciałem na księżyc walczyć z Synem Oryxa.. Poszło elegancko, Crota padł za pierwszym razem. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdybym.. no właśnie. Gdybym nie dostał Gjallarhorna. Kurde, w końcu, po tylu godzinach gry udało mi się dostać Ghorna.. Jestem maksymalnie zajarany. Potem zagraliśmy jeszcze dwukrotnie, grałem do końca Titanem, bo potrzebne były bański.. ufff.. musiałem się pochwalić 6 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Niech cię szlag, gram od dnia premiery i wciąż nie mam tego obsranego Gejhorna Xur szujo pomóż Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Myślę ze w 4 miesiące grałem więcej niż Ty od premiery więc czuje się niewinny Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Grałem sobie w Destiny no i coś mnie tknęło żeby zobaczyć co robią znajomi. Przeglądam listę i widzę, że robią Crota's End. Wchodzę do imprezy i pytam czy może mają wolne miejsce, czy hard i czy można dołączyć. Można było. Spytałem jeszcze jaka klasa jest im potrzebna i poleciałem na księżyc walczyć z Synem Oryxa.. Poszło elegancko, Crota padł za pierwszym razem. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdybym.. no właśnie. Gdybym nie dostał Gjallarhorna. Kurde, w końcu, po tylu godzinach gry udało mi się dostać Ghorna.. Jestem maksymalnie zajarany. Potem zagraliśmy jeszcze dwukrotnie, grałem do końca Titanem, bo potrzebne były bański.. ufff.. musiałem się pochwalić za takie teksty powinni "banować" Mam nadzieje ,że kiedyś również doczekam takiej chwili - gratulacje . Edytowane 5 maja 2015 przez Cottage Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Dzięki, mam nadzieję ze każdy kto go nie ma, dostanie, bo wiem jakie to jest irytujace gdy gra się wszystko co można i nie dostaje się tego co by się chciało. RnG tej gry mnie zadziwia. Graliśmy wczoraj VoG hard dla sportu. Tzn. Ja tak, bo już wszystko mam. Templar padł, bach dostałem naraz 2 fatebringery. No kurde, niech dostanie ktoś kto nie ma, bo wiem, ze do tej pory jest sporo ludzi, którzy szukają tej perełki. Powinni dodać możliwość dzielenia się dropem. Podczas rsidu ktoś kto dostaje duplikat rzuca broń na glebę i bierze ktoś kto nie ma. Po wyjściu na orbitę już nie, ale wewnątrz lobby w raidzie powinno dać się tak zrobić. W nightfallu znowu ishtar sink winter's run. Coś zmienili bo powinno byc summoning pits. Może to i lepiej bo ten NF jest prosciutki. Burn Arc, Solar i Void Edytowane 5 maja 2015 przez orion50 1 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Dokładnie, orion, taka mechanika dzielenia się dropem byłaby doskonałym rozwiązaniem. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Z Pryxfusem wczoraj o tym gadalismy. Nie wiem czy ktoś na forum Bungie podsuwal taki pomysł ale smiem wątpić bo hamburgery to ameby w większości przypadków. Wieczorem wysmaruje posta i walne. Może podchwyci, jak będzie duży feedback to może Bungie przynajmniej zauważy potrzebę zmian Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Hamburgery to by chciały, żeby w ogóle można by się było lootem wymieniać i nie widzą, że zabiłoby to główny powód, który ich przyciąga do tej gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi