Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair

Acti pochwalilo sie liczbami

Destiny has hit 20 million players, according to publisher Activision.

The number came from the company's Q1 earnings call, which combined player numbers for Destiny and Hearthstone: Heroes of Warcraft for a grand total of 50 million. Blizzard recently announced 30 million players for Hearthstone, leaving the other 20 million taking up arms in Destiny.

It didn't mention a timeframe for those 20 million players, so it's unknown if those are currently active players. We last heard that Destiny had 16 million players in February, so it's added another 4 million in the last three months. Activision did state that the average daily playtime is 3 hours, which it calls a "remarkable amount of engagement from a passionate player base."

http://ie.ign.com/articles/2015/05/06/destiny-hits-20-million-players?abthid=554a84fcc4445f6521000029

Pierwszy dodatek kupiłem dla nowego Raidu...właśnie straciłem motywację do kupna drugiego i do powrotu do Destiny...dzięki Bungie za masę czasu, który będę mógł poświęcić na inne gry i inne zajęcia :) Jestem Wam wdzięczny i chylę pokłony :D

ps. Mam nadzieję, że tak będzie z większością graczy i pazerność Acti/Bungie zostanie należycie " doceniona"...

...Wracam do Bloodborne

• Plusik 1

Ogolnie to mam mieszane uczucia odnosnie tego dodatku. Z jednej strony kpina z graczy, a z drugiej przy rosnacych kosztach dewelopingu nie ma co sie dziwic, ze Bungie wycielo content. Ponadto trzeba pamietac, ze to nowe IP i nowa technologia i to wszystko bedzie rozwijane. Wystarczy chociazby przypomniec sobie jak zaczynalo Halo i jak wygladalo Halo Reach, albo chociaz zerknac na Assassins Creed i dwojeczke. Tak wiec jestem w miare spokojny. Jasne, polecieli w ch.ja i to ostro ale tez mieli problemy w trakcie trwania dewelopingu i musieli ciac content. Niby mnie jako klienta to nie interesuje bo business is business ale potrafie zrozumiec, ze kazdy projekt IT ma swoje problemy.

Najwiekszym problemem Destiny nadal pozostaje malo contentu i ten nowy dodatek tego nie zmienia.

Acha, i licze ze Trails of Osiris nie beda organiczaly sie do jednego trybu, bo to bedzie glupota.

Do tej pory raz mi się zdarzyło ;) kurde, ile razy trzeba uderzyć Crote mieczem żeby była pewność, że padnie ? Biłem go do ogrów po 12 razy, a potem zostawało mu na żyletki i enrage nas zabijał ;/ brakowało jednego uderzenia tak jakby, raz został mu dosłownie piksel życia. Rozumiem, że raz muszę mu wkleić 4 uderzenia żeby była pewność, że wszystko pójdzie dobrze ? 

Oglądałem stream z dodatku na twitchu, właściwie to próbowałem oglądać bo to co robił jeden z burgerów, drący japę ProfesorBroman, skutecznie mnie zniechęcało, i nie widzę nic interesującego w House of Wolves. Dla mnie to zwykły tryb Hordy z losowo generowanymi perkami. Nie wiem czy dam radę dłużej w to pograć, obym się mylił, ale słabe replaybility w tym widzę. 79 zł za dodatek bez głównego dania jakim jest rajd, to naprawdę kiepski deal.

Ciekaw jestem czy potwierdzi się ta lista u Mikołaja,choć z drugiej strony wczoraj robiąc 2x VoGa na Hardzie wypadł mi jedynie Thunderlord i idąc moim szczęściem jak coś wypada to zawsze jest u niego do kupienia w najbliższy piąteczek :sorry: .

ps.Jak mi w końcu dropnie ten Gally to możecie mieć 99,999% szans na to,że będzie u niego do kupienia  :good:

Edytowane przez Cottage