piotros 220 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Większość ostatnimi czasy ma szczęście do Gala, szkoda, że mi nadal nie wypadł... W sesjach, których ja grałem tylko 2 razy widziałem jak wypadł komuś Gal... Na pocieszenie, Crota hard raczył wręczyć mi w końcu Crux of Crota i dzięki temu lista braków w egzotykach zmalała do 3 (Gal, Hawkmoon i Patience & Time)... teraz jak już mam wszystko z Croty hard, to mi się jej pewnie nie będzie chciało robić, bo poza brakami w egzotykach nie mam na to ciśnienia... łatwiej i szybciej zrobić Crotę normal, a drop podobny... w tym tygodniu to generalnie kiepski drop miałem, bo wypadł mi tylko 1 egzotyk (Monte Carlo - drugie) za wszystkie aktywności na 3 postaciach... Jak poprawią dropienie, to skończy się czas zużywany pod kryształem właśnie na wystrzelenie... Byleby tylko ten patch nie ważył za dużo, bo inaczej znowu po resecie nie da się pograć, tak jak to było przy ostatnim patchu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Nie sprawdził się tylko hełm dla tytana - zamiast niego są rękawice ruin wings Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Szkoda, że nie dał Mask Of The Third Man dla Huntera i tego hełmu co tu widać dla Titana wszystko mam z tych co są u siura. Kto nie ma, niech kupuje Thunderlorda - genialna broń, bestia Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Thunderlord mnie przesladuje normalnie. Jak nie dropi mi go co chwile to jeszcze u Xura Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Nie sprawdził się tylko hełm dla tytana - zamiast niego są rękawice ruin wings Mialem nadzieje,ze kupie helm dla tytana Edytowane 8 Maja 2015 przez Zaqair 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) http://youtu.be/Z1vZZgz7kVM Podsumowanie, tego co zaoferuje House of Wolves 19 maja, powodzenia w starciu z Wieśkiem 3. Edytowane 9 Maja 2015 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 U mnie wygra HoW bo na razie nie mam siana na W3. C.A.R.S ma pierwszeństwo no i HoW. Wiesiek na spokojnie pare tygodni po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dupa znowu zaboli, ale biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 U mnie Wiesiek raczej zawładnie całym moim czasem, a to dlatego, że właśnie przez jego nadejście zdecydowałem się w końcu na zakup PS4. Zakup ten otwiera oczywiście przede mną możliwości grania z większością z Was, gdyż w tym temacie byłem chyba jedynym ogrywającym Destiny na PS3 (oczywiście taka opcja też jest, ale mam teraz większe możliwości) W każdym razie Wiesiek będzie mnie musiał strasznie znużyć, żebym chciał sprawdzić House of Wolves w ciągu najbliższych tygodni (aczkolwiek dodatek posiadam, bo mam Expansion Pack). Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja mam zamiar w przerwach od Wiesława wskakiwać do Destiny, tygodniowo będę robił 3xNF, 3xWeekly, 3xAtheon i skrzynie na VoGu, 3x Crota na normalu i hardzie od wiedźm i nowości z HoW. Całych raidów grać nie będę raczej bo nie ma na to czasu, ale będę miał praktycznie wolne do 26 maja więc trochę czasu na granie powinienem znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 To jak będziesz miał na to ekipę to chętnie bym dołączył, o ile będzie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jak będziesz teraz grał na PS4, to powinno Ci się udać wszystko zrobić... Akurat dużo osób gra na PS4, więc zawsze znajdzie się ktoś do zrobienia NF i weekly, a ekipy na raidy też zawsze da się znaleźć praktycznie przez cały tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 To jak będziesz miał na to ekipę to chętnie bym dołączył, o ile będzie miejsce No grając na PS4 jak będziesz chciał to nie będziesz miał problemu wszystko w tygodniu wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Problemem zawsze jest czas i chęć grania w inne tytuły Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 czwarty horn mi wypadl podczas meczu multi w ktorym mialem ratio 0.59 dat destiny Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ja niestety galahorna niet ale za to wczoraj na wiedzmie na normalu thunderlord (a mogłem nie kupować i xura :-P) a na vogu za drugim razem vex+epilogue :-) Żeby zawsze tak leciało :-P Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Usuń w ustawieniach tapatalka ta cebulowa stopkę co daje pod każdym postem gratki. Ja dzisiaj wejde w posiadanie necro, a do kompletu egzotykow zostało dozbierac 3 badziewia (horseman, dragons breath i no land beyond) + pocket infinity ale gra się uparla ze nie da mi bounty:( Edytowane 12 Maja 2015 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dlaczego cebulową? :-P Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Madith, nieważna jaką. Po prostu wyłącz ją tak jak robi każdy używający Tapatalka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ja niestety galahorna niet ale za to wczoraj na wiedzmie na normalu thunderlord (a mogłem nie kupować i xura :-P) a na vogu za drugim razem vex+epilogue :-) Żeby zawsze tak leciało :-P Ja liczę, że to będzie TEN tydzień gdzie zagości u mnie Galahorn nic innego się nie liczy w zeszłym tygodniu byłem świadkiem eksplozji radości 2 osób z teamu teraz czas na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Znowu omnigul w NF Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Oj dobrze już dobrze :-P ja to bym chciał tyle rzeczy jeszcze ze szok :-P woc, fb, gally :-P tyko czasu nie ma tyle zeby to zrobić :-P Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Swoje musisz odbebnic nie ma nic za darmo w Destiny ale potem jaka radość i satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 A na samym końcu jest odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 To na pewno ^_^ trzeba w końcu się ruszyć bo how nie długo i pasowaloby pozaliczac wszystko z tdb najpierw :-P. Bo jeszcze żadnej 32 nie ma :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi