easye 3 332 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Czyli na Core, Etheric Light klucz nie jest mi potrzebny ? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 32, 34, 35 - drop z opisu (Cory, Etheric Light) raz na tydzień na każdy poziom trudności. Dużą skrzynię ze skarbca na dole otwierasz tyle razy, ile masz kluczy. Dzięki za konkrety. Ostatnie pytanie: zrobiłem w danym tygodniu wszystkie lvl PoE ale mam jeszcze jeden klucz. Który poziom robić ? (czy drop ze skrzyni zależy od danego lvl) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Ehteric/Core to gwarantowany drop za skończenie, klucza nie wymaga (wystarczy zejść na dół i otworzyć zwykłe skrzynki żeby Mission Complete wskoczyło i nagrody). Co do dużej skrzynki, LVL PoE nie ma znaczenia - na 28 też wpadają legendarne i egzotyczne rzeczy. To taka skrzynka z VoGa, tyle że klucz potrzebny i można próbować więcej razy w tygodniu. Edytowane 20 Maja 2015 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Najlepsza nauka jest poprzez granie, a jak na razie widzę to jest wyścig szczurów kto pierwszy będzie miał 34 lvl na trzech postać. Planowanie co kiedy gdzie kupić żeby nie marnować materiałów żeby szybko zrobić upgrade postaci. a za 2 tygodnie narzekanie że krótki dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Ja to nawet nie wiem czy na 1 wbije, skoro mam znowu wrocic do nudnych patrolowych misji po raz n-ty... Podejrzewam, ze odplyw graczy tym razem bedzie wyjatkowo zauwazalny. Edytowane 20 Maja 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Caly fan czerpalem ze znajdowaniu nowych rzeczy na wyzszy level, dlatego ze swojej strony niezdecydowanym odradzam - no chyba ze kogos jara ponowne podbijanie gearu, ktory ma. Edytowane 20 Maja 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Uczepiłeś się tych kluczy, a one ci w niczym do wbijania lvl 34 nie są potrzebne, Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Uczepiłeś się tych kluczy, a one ci w niczym do wbijania lvl 34 nie są potrzebne, Potwierdzam, ze skrzynek które się otwiera kluczem dostajesz tylko i wyłącznie Egzotyki i legendarki Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Easy, masz też nowe sety na 34lvl W dodatek jeszcze nie grałem jakby co więc nie potępiam i nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 No tyle nowego stuffu, ze nikt jeszcze nie trafil... nawet jak engramy otwierasz z dropami z dodatku to masz gear na 32. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Moim zdaniem źle to rozwiązali, ale ja się nie znam. Zrobiliśmy wczoraj PoE i zabawa była przyjemna i intensywna Wrog skąd wzieliscie etheric żeby wbić 33 lvl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Moim zdaniem źle to rozwiązali, ale ja się nie znam. Zrobiliśmy wczoraj PoE i zabawa była przyjemna i intensywna Wrog skąd wzieliscie etheric żeby wbić 33 lvl? Wypadają z NF, masz je gwarantowane w arenie też. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Z NF nie dostałem a z areny dopiero na 34. Ciężko będzie arenę 34 na 32 zrobić co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Za PoE na 32 wpada itemek za który zgarnia się od czterorękiego rękawice z lajtem 42, do tego apgrejdujesz jakiegoś egzotyka i masz lvl 33. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Serio? Dostałem te ręce, ale chyba nie mam 33. Muszę sprawdzić bo nie zwrocilem uwagi. Dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Zaliczasz Prison of Elders na 32 LVL, dostajesz za to Armor Core i kupujesz ręce od Varika, które mają od razu 42 Light. Do tego jeden usprawniony na maksa egzotyk i masz już 33 LVL. Dzięki temu możesz zaatakować Prison na 34 LVL. Jak przejdziesz, otrzymasz Etheric Light i możesz podbić dowolną legendarkę na 42 Light. Zostaje jeszcze jedna rzecz, by uzyskać 34 LVL jeszcze w tym tygodniu: - możesz na 33 próbować zrobić Prisona 35 LVL i dostać kolejny Etheric, ewentualnie liczyć, że dropnie z Nightfalla; - poczekać do piątku na Trials of Osiris, wygrać pięć meczów na jednym bilecie i kupić sobie klatkę z 42 Light; - zrobić cały cykl na drugiej postaci (PoE na 32, potem na 34 i przenieść Etheric na pierwszą). Masz 34 LVL? Spokojnie lecisz sobie PoE na 35. Znajomi wczoraj zdążyli już machnąć, podobno więcej się namęczyli z rundą z Hivami z Arc Burn na 34 LVL PoE No tyle nowego stuffu, ze nikt jeszcze nie trafil... nawet jak engramy otwierasz z dropami z dodatku to masz gear na 32. Jak chcesz nowe rzeczy „raidowe” (wliczając primary z burnami), to sobie losujesz u Varika, wydając 1 Armor Core i 1 Weapon Core. Klucz potrzebujesz tylko wtedy, gdy chcesz bronie królowej tak naprawdę. Znajomy dostał ten śmieszy hełm dla tytana z rogami. Edytowane 21 Maja 2015 przez wrog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Tak, tylko perki odblokowujesz wtedy. Aha, za ubicie samego Skolasa (boss na 35 PoE) też może dać broń fallenową. Edit: Tak ten tytanowy hełm wygląda po założeniu, razem z kolorem za 35 LVL: Edytowane 21 Maja 2015 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Rozumiem, że od razu był na 34? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 design z każdym dodatkiem coraz gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Heh, jaka beka (albo raczej nie bardzo...) - odpaliłem Destiny, by choć sprawdzić , co też Xur ma w swej ofercie, ale na wieży go nie znalazłem. Okazało się, że jest w Reef, więc postanowiłem tam polecieć. Jakież było moje zdziwienie, gdy wyskoczył napis "House of Wolves Expansion Required". Pomyślałem sobie "Aha, czyli samo posiadanie Expansion Passa nie wystarczy i muszę wejść na Store, by ten dodatek zassać". Wchodzę i co widzę? Opcja Kup za 79zł. WTF? Co prawda Expansion Pass zakupiłem na PS3, ale Dark Below śmiga mi również na PS4, więc myślałem, że z HoW będzie tak samo. Sprawdzę jeszcze na PS3, może kiedy ściągnę ten dodatek z poziomu starszej konsoli to i tu będzie dostępny... Ciul wie... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Mozesz dodac do koszyka i pobrac, cene wyswietla, ale nie zostanie ona pobrana. Edytowane 23 Maja 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Z poziomu PS4 nie da rady, sklep krzyczy o forsę. Odpaliłem PS3 i właśnie ściągam HoW za Free. Jak wszystko zainstaluję to później odpalę PS4, obadam czy działa i dam znać EDIT: OK, wszystko śmiga i czuję się przytłoczony - zupełnie nie ogarniam tego House of Wolves, ale bardzo podoba mi się podnoszenie poziomu giwer - bez ponownego, mozolnego upgrade'u, jak kiedyś. Edytowane 23 Maja 2015 przez WrednyPL Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Spokojnie, po 2h trafi do Ciebie jak malo zrobili :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Nowy tryb pvp Dobiłem wczoraj do 9:0, ale tyle stresu w czasie grania meczu na 9:0 to już dawno w żadnej grze nie miałem. Ten tryb szybko oddziela niedzielnych graczy pvp od tych regularnie grających. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Gratulacje. Zagrałem dwie serie i już wiem, że ugrać 9:0 będzie ciężko Żałuję że grałem głównie control a nie skirmish. Osiris genialne, jedt miód i emocje ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi