Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Zostala mi ostatnia misja na Tytanie, wiec jutro moge podejsc.

Piotros, gramy dzisiaj PoE 35 lvl. Jest prostsze od 34, a boss wydaje się być sporo łatwiejszy do ubicia od Qodrona na 34 :) mi ToO bardzo się podoba i już nie mogę doczekać się piątku.

na 34 wystarcza Galahorny i pada w 20 sec, zeby w ogole podchodzic do tego z 35 to najlepiej miec wymaksowane arcowe bazooki i Patient na 365 z 7 pociskami. Edytowane przez easye

Zostala mi ostatnia misja na Tytanie, wiec jutro moge podejsc.

Piotros, gramy dzisiaj PoE 35 lvl. Jest prostsze od 34, a boss wydaje się być sporo łatwiejszy do ubicia od Qodrona na 34 :) mi ToO bardzo się podoba i już nie mogę doczekać się piątku.

na 34 wystarcza Galahorny i pada w 20 sec, zeby w ogole podchodzic do tego z 35 to najlepiej miec wymaksowane arcowe bazooki i Patient na 365 z 7 pociskami.

Najpierw zagraj a potem wyciągajcie wnioski ile to wam zajmie, ja w tym tygodniu dwa razy biłem bossa na 34 lvl i pierwszy padł w 35 sekund a drugi raz męczyliśmy się 2 godz. !!! i daliśmy sobie spokój. Najgorsze jest to ładowanie supera i amunicji do galaha :( na bidę z 20 min schodzi.

Widocznie niezłe się (pipi)liscie podczas przeładowania. Dlaczego się meczyliscie 2h? Naprowadzajaca rakieta nie potraficie trafić? Tam nawetc Trooth da rade! Za każdym razem trzeba w niego wbić tyle samo, co sam potwierdziła 1 przejściem w 30sec, więc sam nie pisz bzdur. Wczoraj bez banki z 2 Warlockami i Hunterem też to zrobiliśmy. Wystarczy, że 2 osoby nie zginąl przy przeładowania, jak została mu końcówka wstałem i dobilem. Z tytanem w ogóle jest banal bo na przeładowanie możesz się schować.

A Ty przeszedłeś już 35?

Edytowane przez easye

doszliśmy do ostatniego bosa ale ekipa się rozeszła bo każdy miał coś do załatwienia i czas zmarnowany, gala miałem i każdy z nas ustawionego na max przeładowanie więc nie wiem w czym problem był ale cholernie nie szło co było szokiem dla mnie bo jak pisałem poprzednio (pipi)liśmy go w 30 parę sekund 

Widocznie ktoś ginal za wcześnie, może miał 6, zamiast 7 pocisków, ale fakt jest taki, ze jak 2 osoby walna po 2 magazynki, to ostatnia może na 4-5 skończyć.

35 zaś jest w ogóle nie do przejścia bez arcowej broni wymaksowanej,a i z tym nie jest latwo skonczyc w określonym czasie...

Edytowane przez easye

Widocznie ktoś ginal za wcześnie, może miał 6, zamiast 7 pocisków, ale fakt jest taki, ze jak 2 osoby walna po 2 magazynki, to ostatnia może na 4-5 skończyć.

35 zaś jest w ogóle nie do przejścia bez arcowej broni wymaksowanej,a i z tym nie jest latwo skonczyc w określonym czasie...

Dobra już wiem w czym problem był :) każdy musi mieć 34 lvl. Dziś podchodzę do areny 35 każdy będzie miał lvl max i snajperki na arca, zdam relację jak poszło :)

Idzie, idzie... :) Nawet ja jako niedzielny gracz w PvP doszedłem do 8-1 w jednym meczu. Gdybyśmy zagrali następny, to pewnie by nam się udało zrobić flawless... Najważniejsze to odpowiednie bronie, słuchanie się wyjadacza w PvP i wykorzystywanie zdolności danej postaci... :)

Nam zwykle brakuje 3 osoby bo reszta klanu nie tyka pvp. Jak chcesz to dodaj do znajomkow bo stala ekipa pvp bylaby spoko. Wczoraj tez sie 2 razy udalo i to za pierwszym podejsciem zrobic flawless. Tym razem wiedzialem o merkurym i polecialem, a ostatnio zrobilem flawless i wzialem tylko paczki od npc'a :(

Edytowane przez remi.88