easye 3 332 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) To smuteczek... Z burnem to od razu bylaby inna klasa broni. Ciekaw jestem czy Spare Change.25 ktory jest prawie kopia mozna wylosowac perk headseeker. Zastanawialem sie czy swojego nie przerobic, ale mam 100% szybkosc przeladowania, aktywny radar i Hiden Hand, ktory chce sprawdzic (podobno zwieksza obszar zadawania krytykow). EDIT: mozna. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja mam poki co z 4 flawless summonera z voidem, 2 messengery z arc i jeden messenger z solarem. Jak tylko zdobede pistola i scouta to moge przestac grac ToO. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Messengera chciałbym mieć w kolekcji, ale nie wiem czy cierpliwość pozwoli. Nie jestem wyjadaczem Multi, choć mecze z reguły mam na plusie. Dzisiaj znowu zatrzymałem się na 6.0, nawet mimo tego, ze Orion w wielu rundach zagral za dwóch Edytowane 1 Czerwca 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 No ja znalazlem sposob i gram z prosami z top 1%, bo sam ze swoim skillem to bym raczej tez 9-0 nie zrobil. Z randomami z LFG moj rekord to bylo chyba 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Dziś będzie patch 1.2.0.2 około 17 do 19 naszego czasu. Jeszcze nie ma listy zmian Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Ja i kumpel tydzień temu zagrslismy z randomem z Ameryki, był średni, ale za to było śmiesznie i dawał dobre info. No szkoda easye ze nam się nie udało ale jeszcze będziemy mieć okazję wbić flawless. Ciekawe co da ten patch, podejrzewam, ze jakieś kosmetyczne zmiany Jakie bronie są do kupienia u Typa z Izen Bana ? Edytowane 2 Czerwca 2015 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Uhhh... co za zwariowany tydzień... postawiłem sobie wyzwanie zdobycia 6 etheric light z Iron Bannera i dzisiaj udało mi się ten cel osiągnąć... Wczoraj dotarłem Tytanem i Hunterem do rangi 5, a dzisiaj dokończyłem Warlockiem... Dzięki temu mogłem ulepszyć bronie z VoG'a (Fatebringer, Vision of Confluence, Found Verdict, Corrective Meassure i Predrynth Revenge) i namiastkę Gjallahorna, czyli Hunger of Crota... Teraz w końcu będę mógł się skupić na PvE, bo jeszcze bym chciał porobić bounty od Królowej, Heroic Strike'i oraz 3x Atheona i 3x śpiewaczki... Jak wpadnie mi Gjallahorn, to kończę przygodę z tą grą, bo praktycznie nie będę miał co w niej robić... ale znając Bungie, to nie dane mi będzie go dostać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja od czwartku miałem podobny plan, jak tylko dowiedziałem się, że Saladin sprzedaje Etheric Lighty (szkoda że nie wiedziałem o tym od wtorku). Maraton z Destiny, a Wiedźmin 3 leży i się kurzy... W każdym razie plan się udał, piąta ranga w Iron Banner każdą z trzech postaci, 6 Etheric Lightów (w sumie 7, bo jeszcze trzasnąłem jedne Prison of Elders na 34) i kompletnie upgrade'owany Titan (lvl 34), lekko Hunter (lvl 33) a reszta poszła w te cudowne pukawki z Voga - Fatebringer oraz Vision of Confluence (plus jeszcze Heavy Machine Gun - The Swarm, mój ulubiony w tej klasie). Oprócz tego trzy Nightfalle, z jakimiś tam egzotycznymi zdobyczami, ale już mnie to nie rusza, bo prawie wszystko mam... No i znów spróbowałem Trials of Osiris... Powiem tak - to, że w Iron Banner w większości przypadków byłem na szczycie tabeli w moich drużynach nic nie znaczy - ToO oddziela chłopców od mężczyzn i znów zaliczyłem sromotną porażkę - będzie trzeba chyba podopiąć się pod jakichś dwóch cyborgów, którzy mają te rozgrywki w małym paluszku, bo inaczej oglądanie Merkurego mogę sobie co najwyżej na YouTube uskuteczniać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Kurde ale wczoraj była akcja. Grałem sobie z kompanami ToO i przy stanie 7-0 trafilismy na jakichś cyborgów.. Dostalismy 5-0 i flawless poszło w pizdu.. Najlepsze jest to, ze w następnym meczu trafilismy na tych samych i po dostosowaniu taktyki to oni dostali 5-0.. Z juz lepszymi humorami polecielismy na reef po paczki, dzisiaj będzie Merkury 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ta gra mnie dalej nienawidzi... w tym tygodniu zebralem dwa messengery i jednego summonera. W przypadku messengera oba dostalem z arc, wiec mam juz trzy z arc i ogolnie to piec. Dalej brakuje scouta i hand canona. Nie bede w ogole wspominal o fakcie, ze dodatkowo bungie mnie chcialo wyruchac w pupe i podczas dziewiatego meczu w ToO (majac wynik 8-0) pod koniec rundy 4, w ktorej prowadzilismy 3-1, dostalem weasela. Ale ogolnie ToO dzieki prosom zaliczone trzy razy. Pomijajac absolutny brak skilla w ToO uwazam, ze absolutna porazka jest to, ze cale ToO jest zdominowane przez thorny. Czasem sporadycznie spotka sie ktos z Last Wordem, ale ogolnie to Thorn ze wzgledu na range. Bardzo ciekawym jest obserwowac jak te patalachy z kazda proba balansu broni cos partola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 ...dzisiaj będzie Merkury Tiaaa... Jedyny Merkury jakiego mogę obejrzeć to Freddie, jak sobie koncert Queen z Wembley zapuszczę na DVD (btw - polecam, najlepszy koncert ever ). Przy moim skillu zero szans... No i jeszcze sprawa sprzed chwili dosłownie - zrobiłem Weekly Heroic na 32 i nie dostałem ani jednego Strange Coina - normalne to? Uprzedzając złośliwe docinki - nie, nie robiłem już tego tą postacią - żadną jeszcze nie zrobiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 ...dzisiaj będzie Merkury Tiaaa... Jedyny Merkury jakiego mogę obejrzeć to Freddie, jak sobie koncert Queen z Wembley zapuszczę na DVD (btw - polecam, najlepszy koncert ever ). Przy moim skillu zero szans... No i jeszcze sprawa sprzed chwili dosłownie - zrobiłem Weekly Heroic na 32 i nie dostałem ani jednego Strange Coina - normalne to? Uprzedzając złośliwe docinki - nie, nie robiłem już tego tą postacią - żadną jeszcze nie zrobiłem. O jakim skillu ty mówisz to obsrane multi ma tyle wspólnego ze skillem co dziwka z zakonnicą. Moje doświadczenie z multi w tej grze jest taki że w 80% przypadkach ginę z Thorna, 10% supera, 10% ze snajperki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Moje statystyki zgonów wyglądają podobnie, ale jednak staram się, by było ich zdecydowanie mniej niż zabić i w większości przypadków udaje mi się pozytywne ratio utrzymać, więc te zgony nie bolą tak bardzo Uwielbiam multi w Destiny i cieszę się, że są takie eventy jak Iron Banner czy Trials of Osiris, które motywują mnie do powrotu na serwery. Nie jestem jakimś wymiataczem, ale w randomowych ekipach przeważnie zajmowałem szczyt tabeli w ostatnim IB (gram głównie Vexem, bo jestem noob ). Trials of Osiris to jednak inna beczka, bo tu się trzeba kampić i czaić, a ja tak nie bardzo potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dopóki nie poprawią thorna w pvp (redukcja zasięgu + usunięcie dota) oraz nie przywrócą auto rifle na poziom sprzed patcha z ich nerfem to multi w Destiny będzie tak właśnie wyglądać. 90% ludzi w trialsach będzie biegało z thornem, bo nic innego nie ma sensu brać. W normalnym multi to jest wybór między (pipi)zką a rzyganiem czyli albo thorn albo shotgun. Bungie jest jakieś ułomne jeżeli chodzi o balans w Destiny i nie sądzę żeby zmieniło się to aż do dużego dodatku, który wydadzą pod koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dodatek wg przecieków będzie 15 września i będzie kosztował UWAGA... 40 DOLARÓW Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 ...dzisiaj będzie Merkury Tiaaa... Jedyny Merkury jakiego mogę obejrzeć to Freddie, jak sobie koncert Queen z Wembley zapuszczę na DVD (btw - polecam, najlepszy koncert ever ). Przy moim skillu zero szans... No i jeszcze sprawa sprzed chwili dosłownie - zrobiłem Weekly Heroic na 32 i nie dostałem ani jednego Strange Coina - normalne to? Uprzedzając złośliwe docinki - nie, nie robiłem już tego tą postacią - żadną jeszcze nie zrobiłem... Dziwne. Powinieneś dostać strange coiny w losowaniu po strike'u. Dodatek dopiero we wrześniu? Pomiędzy nic? To super, jak już teraz nie ma co robić oprócz ToO, które jest w weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Na początku wszyscy grali Vexami, później Surosami, teraz Thorn + shotgun.W tej grze nie będzie balansu, nowy patch - nowa mocna pukawka Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Niestety to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dziwne. Powinieneś dostać strange coiny w losowaniu po strike'u. Dodatek dopiero we wrześniu? Pomiędzy nic? To super, jak już teraz nie ma co robić oprócz ToO, które jest w weekendy. Spoko, sorry za zamieszanie. Miałem zawalone inventory i nie zwróciłem na to uwagi - czekały grzecznie u Postmastera Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 ja już na tego surosa poluje hoho Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Dopóki nie poprawią thorna w pvp (redukcja zasięgu + usunięcie dota) oraz nie przywrócą auto rifle na poziom sprzed patcha z ich nerfem to multi w Destiny będzie tak właśnie wyglądać. 90% ludzi w trialsach będzie biegało z thornem, bo nic innego nie ma sensu brać. W normalnym multi to jest wybór między (pipi)zką a rzyganiem czyli albo thorn albo shotgun. Bungie jest jakieś ułomne jeżeli chodzi o balans w Destiny i nie sądzę żeby zmieniło się to aż do dużego dodatku, który wydadzą pod koniec roku.Acha... handcanony sa zle, ale przywrocenie lamerskich autorifl by wszyscy z nimi biegali poprawiloby balans... Na początku wszyscy grali Vexami, później Surosami, teraz Thorn + shotgun. W tej grze nie będzie balansu, nowy patch - nowa mocna pukawka Jak dla mnie ta gra ma i tak niezle zroznicowanie jak na ilosc pukawek i perkow. Na waskich mapkach wole nadal biegac z Vexem, otwarte mapy czesto ze scoutem, albo wlasnie snajpa i choc nie jestem w ta gre najlepszy to ludzie z shotgunem do mnie raczej nie dobiegaja... Osobiscie tez wole Hawkmoona niz Thorna i tak obydwa handcanony sa potezne, mozna ustrzelic nimi gosci 2 strzalami, ale takich broni w grze jest wiecej. Nowym pulsem, 2 strzaly, scouty, 2 czyste strzaly w glowe, snajpa 1 strzal, na srednim i krotkim dystansie nadal autorifle potrafia wygrac z Thornem, tymbardziej Vex przy ktorym ciezko sie celuje dostajac, wiec nie wiem po co ciagle narzekacie. O jakim skillu ty mówisz to obsrane multi ma tyle wspólnego ze skillem co dziwka z zakonnicą. Moje doświadczenie z multi w tej grze jest taki że w 80% przypadkach ginę z Thorna, 10% supera, 10% ze snajperki.Najsmieszniej sie czyta posty o skillu ludzi ktorzy nawet nie wychodza z dodatnim Ratio. Sam nie mam cos kolo 1.3, bo w moim wieku ciezko wspozawodniczyc juz z refleksem 18to latkow, ale skoro niektorzy moi znajomi srednio w kazdym meczu robia Ratio 3,4,6,8.0 (do niedawna fanatycy Halo) to jednak jakis skill przy Tobie wykazuja... Pomijam juz fakt, ze potrafia pobiegac z Monte Carlo, zaden nie ma Hawkmonna i nawet No Land Beyond trzepia wyniki 3 razy lepsze niz Twoje i moje. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez easye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Panowie mam tylko kartę ING , która nie działa na sklepach sieciowych. Czy istnieje jakaś możliwość kupienia tych DLC w boxie czy jedyna opcja to doładowanie 2x100 zł na psstore? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Chyba pozostaje Ci kupno 2x100 zł. Na alle można dostać po 86 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dopóki nie poprawią thorna w pvp (redukcja zasięgu + usunięcie dota) oraz nie przywrócą auto rifle na poziom sprzed patcha z ich nerfem to multi w Destiny będzie tak właśnie wyglądać. 90% ludzi w trialsach będzie biegało z thornem, bo nic innego nie ma sensu brać. W normalnym multi to jest wybór między (pipi)zką a rzyganiem czyli albo thorn albo shotgun. Bungie jest jakieś ułomne jeżeli chodzi o balans w Destiny i nie sądzę żeby zmieniło się to aż do dużego dodatku, który wydadzą pod koniec roku.Acha... handcanony sa zle, ale przywrocenie lamerskich autorifl by wszyscy z nimi biegali poprawiloby balans... Na początku wszyscy grali Vexami, później Surosami, teraz Thorn + shotgun. W tej grze nie będzie balansu, nowy patch - nowa mocna pukawka Jak dla mnie ta gra ma i tak niezle zroznicowanie jak na ilosc pukawek i perkow. Na waskich mapkach wole nadal biegac z Vexem, otwarte mapy czesto ze scoutem, albo wlasnie snajpa i choc nie jestem w ta gre najlepszy to ludzie z shotgunem do mnie raczej nie dobiegaja...Osobiscie tez wole Hawkmoona niz Thorna i tak obydwa handcanony sa potezne, mozna ustrzelic nimi gosci 2 strzalami, ale takich broni w grze jest wiecej. Nowym pulsem, 2 strzaly, scouty, 2 czyste strzaly w glowe, snajpa 1 strzal, na srednim i krotkim dystansie nadal autorifle potrafia wygrac z Thornem, tymbardziej Vex przy ktorym ciezko sie celuje dostajac, wiec nie wiem po co ciagle narzekacie. O jakim skillu ty mówisz to obsrane multi ma tyle wspólnego ze skillem co dziwka z zakonnicą. Moje doświadczenie z multi w tej grze jest taki że w 80% przypadkach ginę z Thorna, 10% supera, 10% ze snajperki.Najsmieszniej sie czyta posty o skillu ludzi ktorzy nawet nie wychodza z dodatnim Ratio. Sam nie mam cos kolo 1.3, bo w moim wieku ciezko wspozawodniczyc juz z refleksem 18to latkow, ale skoro niektorzy moi znajomi srednio w kazdym meczu robia Ratio 3,4,6,8.0 (do niedawna fanatycy Halo) to jednak jakis skill przy Tobie wykazuja... Pomijam juz fakt, ze potrafia pobiegac z Monte Carlo, zaden nie ma Hawkmonna i nawet No Land Beyond trzepia wyniki 3 razy lepsze niz Twoje i moje. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Przy okazji zastanawialem sie jak sklasyfikowac typow, ktorzy wchodza ktoras postacia z rzedu na 9 levelu z niebieskimi pukawkami i koncza mecze na 1 pozycji z srednim ratio 3.0 i najlepszym wynikiem w meczu? Jak oni to robia posrod fali Thornow ?! Przeciez sie nie da ! Fart, czy Skill ? Edytowane 10 Czerwca 2015 przez easye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi