orion50 632 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Tak? Skąd info? To fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Gramy Orion o 19? Trzeba zrobić w tym tygodniu 3x 9:0, bo przez ostatnie dwa tygodnie udało mi się tylko 2x Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jestem ustawiony z mattheo i z yachem, ale jakby cos nie pyklo to będziemy sie łapać Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 935 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Tak? Skąd info? To fajnie Na razie tylko wróżę. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Zrobilem wczoraj Skolasa, trafil mi sie standardowy glitch i teraz nie moge wybrac nawet broni, w inventory nie mam tego zlecenia. Bungie ostatnio pisalo, ze juz to naprawili, jak widac nie... Znajomy tez mowil, ze obecnie klucze dostaje sie zawsze za zrobienie chociaz jednego bounty na reefie. To prawda, bo o ile na 1 postaci wpadlo od razu,mto na drugiej zrobilem 2, czy 3 i nie dostalem... Odechcialo mi sie znowu grac Edytowane 12 Czerwca 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 1 klucz jest gwarantowany za zrobienie wszystkich bounty na dany tydzień na postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Niestety tak nie jest. W zeszłym tygodniu dostałem 2 klucze, a w tym tylko 1, za zrobienie wszystkich bounty od królowej na 3 postaciach. Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 nie wszystkich a pierwszego.ja zrobiłem na jednej z postaci tylko jedno bounty od krolowej i wpadl klucz Przy okazji - jakich snajperek uzywacie na ToO?W tamten weekend gralem albo z BH albo z praedyth's revenge.Wczoraj kupilem Amplified GEO-D6 i zrollowałem perki na "Hidden Hand", "Injection Mold" i ostatni to jest taki co zmniejsza ruszanie broni jak ktos w Ciebie strzela nie pamiętam jak sie to nazywa.Podobno fajne ale jeszcze nie odblokowałem wszystkiego Co o tym myślicie? niestety nie mam nic innego poza właśnie tymi trzema snajpami Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 935 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Biegam z fusionem Raz przeciągałem Kymela przez flawlessa to mnie za to wyśmiał Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ja biegam z ldr 5001, praedyths lub efrideets spear z last roundem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Biegam z fusionem Raz przeciągałem Kymela przez flawlessa to mnie za to wyśmiał Z tego co pamiętam to i tak chyba wszystkie kille miałeś z hand cannona Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 935 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ej, co najmniej jeden był z fusiona i ze dwa z supera. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Z fusionów to i tak najlepszy był pocket infinity. Na raz zdejmowało się przeciwnika tylko często trzeba było zbierać amunicję. Podczas któregoś z wcześniejszych Iron bannerów sam używałem light of the abyss, bo miał duży charge rate. Teraz to praktycznie używałem tylko thorna na zmianę z hawkmoonem i found verdict. Ewentualnie na dużych mapach scout i snajperka. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Dobrze Piotros :-) Szukamy jednego chętnego na ToO o 20, zaraz po meczu. Edytowane 13 Czerwca 2015 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 No właśnie, ktoś chętny na ozyrysa z rana? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Po zrobieniu 3x Nightfall, 3x śpiewaczki i Crota normal, 3x Crota hard, zebraniu 1 skrzyni w PoE, zebraniu 3 egzotycznych skrzyń z VoGa i ograniu 2x Atheona, zagrałem wczoraj ostatni raz Atheona Tytanem i poszło szybko i sprawnie, a na zakończenie w końcu dostałem Gjallahorna Ale się zdziwiłem i ucieszyłem... Później już wiedziałem, co będę robił... Po nocnej sesji, mam już prawie odblokowane dodatkowe rakietki, a dzisiaj na spokojnie go wymaksuję... Dopiero teraz spodobały mi się rękawiczki dla Tytana Ruin Wings, które dają więcej heavy ammo... Tylko co ja teraz będę robił w tej grze jak już mam wszystkie bronie egzotyczne oraz egzotyczne części uzbrojenia dla każdej postaci, poza tymi z nowego dodatku... Może w końcu skuszę się na Skolasa... Na pewno będę mógł zakończyć maratony poszukiwania zaginionego Gjallahorna i grać tylko dla przyjemności i towarzystwa... Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Idzie jakoś zdobyć hand canona co zatruwa? Masakra jakaś w pvp 90% zgonów mam przez ten poison. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 935 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Idzie: http://destiny.wikia.com/wiki/A_Light_in_the_Dark 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
remi.88 2 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Ktoś chętny na VoG Hard tak na szybko? lvl 29+ 2 Miejsca Edytowane 14 Czerwca 2015 przez remi.88 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) 1 klucz jest gwarantowany za zrobienie wszystkich bounty na dany tydzień na postaci. Nope, moj kumpel mial racje: Hotfix 6/02/2015:Key Highlights The first Wanted Fallen Bounty completed each week is now guaranteed to drop a Treasure Key Greatly increased the drop rate of Treasure Keys from the small chests at the end of the Prison of Elders Increased the drop rate of Treasure Keys from Ether Chests Niestety, jak widac takze nie dziala Ps. Jakis czas temu dostalem dla Warlocka Nothing Manacles-mocno polecam! 2 granaty w postaci Clusterow Gjalahorna Edytowane 14 Czerwca 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Po zrobieniu 3x Nightfall, 3x śpiewaczki i Crota normal, 3x Crota hard, zebraniu 1 skrzyni w PoE, zebraniu 3 egzotycznych skrzyń z VoGa i ograniu 2x Atheona, zagrałem wczoraj ostatni raz Atheona Tytanem i poszło szybko i sprawnie, a na zakończenie w końcu dostałem Gjallahorna Ale się zdziwiłem i ucieszyłem... Później już wiedziałem, co będę robił... Po nocnej sesji, mam już prawie odblokowane dodatkowe rakietki, a dzisiaj na spokojnie go wymaksuję... Dopiero teraz spodobały mi się rękawiczki dla Tytana Ruin Wings, które dają więcej heavy ammo... Tylko co ja teraz będę robił w tej grze jak już mam wszystkie bronie egzotyczne oraz egzotyczne części uzbrojenia dla każdej postaci, poza tymi z nowego dodatku... Może w końcu skuszę się na Skolasa... Na pewno będę mógł zakończyć maratony poszukiwania zaginionego Gjallahorna i grać tylko dla przyjemności i towarzystwa... Gratulacje piotros. Chciałbym kiedyś napisać coś takiego a puki co udostępniłem w weekend kolegom save z Gorgonów Normal i Hard i co...... 3 z nich wyciągnęło G-horny Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Otóż to. Zauważyłem że drop z voga jest lepszy w okolicach weekendu niż na początku. Sprawdzę to w tym tygodniu i nie będę otwierać skrzynki przed weekendem. Zobaczymy czy dostanę drugiego gjallahorna Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ja słyszałem, że trzeba zatańczyć, zrobić trzy obroty i strzelić w powietrze zanim się skrzynkę otworzy. Podobno wtedy 50% szansy na Ghorna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Podobno jak do tego rzuci się tripmine na skrzynke szansa wzrasta do 75% Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A ja się dziwię dlaczego mnie ta gra tak mocno irytuje w pvp w ostatnim czasie. https://account.xbox.com/en-us/gameclip/2004227f-2de0-4550-9afe-dfc2f883ab13?gamerTag=LandinHeadshots&scid=03a80100-9ff3-46ea-be76-e00e7fe465df Zwróćcie uwagę na wynik meczu jak zmienia się z 4:1 na 0:1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi