orion50 632 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) No weterani są dymani w dupke, Ci co kupia grę po TTK będą do przodu o kilkaset h. Nie będą musieli szukać gearu po raidach itp. Dostaniemy emblemat. Dziękuje Bungie. Kurde, jaram się tym dlc, gra ozyje na nowo, nie podoba mi się jednak sposób budzenia trupa. Z drugiej strony podoba mi się ten pomysł. Planuje zmienić obóz i rzeczą, która mnie powstrzymywała było Destiny. Nie chciało mi się wszystkiego od nowa robić/zbierać/farmić. Bungie mnie wyreczylo bo będzie nowy start. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez orion50 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Wróg, w pompie mam nowe misje, skoro i tak głównie mam biegać po starych lokacjach. Wiem że statek to Nowa lokacja, ciekaw jestem jaka będzie jej wielkość. Skoro jest patrolem, to chyba wystarczająco duża. I to po nim będziesz głównie w TTK biegał, ale nie tylko. Wiemy, że wstęp rozgrywa się na Phobos przykładowo, byłeś tam w PVE? Co do starego sprzętu, to zobaczymy jaką rolę odegra. Niektórych rzeczy pewnie będzie szkoda, ale jak ktoś liczył, że przez 10 lat strzelać będzie tylko Fatebringerem, no to sam sobie winien. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Jeżeli ich wsparcie ma tak wyglądać i z każdą płatną aktualizacja gry mamy mielic wszystko to ja wolę zmielić Destiny. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez easye Cytuj
wrog 640 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Speaker na pewno będzie tęsknił. PS Edytowane 5 sierpnia 2015 przez wrog 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Karwa, oni znowu to zrobili. Mam ciary. Te bitwy kosmiczne.. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 W sumie egzotyki maja zostac wiec moze tragedi nie bedzie Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Przeczytałem, opisałem, oceniłem. http://zeratulpl.blogspot.com/2015/08/destiny-taken-king-artyku-gameinformera.html#more Dzięki Martin za streszczenie Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Zmiany IMO na plus, weterani czują się oszukani, ale ja czułem to samo przy każdym dodatku do wowa, gdzie stary sprzęt mogłem wywalić do śmieci. Normalka w takich grach. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Wróg, w pompie mam nowe misje, skoro i tak głównie mam biegać po starych lokacjach. Wiem że statek to Nowa lokacja, ciekaw jestem jaka będzie jej wielkość. Skoro jest patrolem, to chyba wystarczająco duża. I to po nim będziesz głównie w TTK biegał, ale nie tylko. Wiemy, że wstęp rozgrywa się na Phobos przykładowo, byłeś tam w PVE? Co do starego sprzętu, to zobaczymy jaką rolę odegra. Niektórych rzeczy pewnie będzie szkoda, ale jak ktoś liczył, że przez 10 lat strzelać będzie tylko Fatebringerem, no to sam sobie winien. A czy tak trudno stworzyć nowe ciekawe spluwy a jednocześnie podbić Fatebringera, aby gracz miał alternatywę ? Czemu zabraniać komuś grać 10 lat tym samym ? Mnie się wydaje, że Bungie na dzień dzisiejszy to najlepiej wychodzi tworzenie trailerów, no chyba że zlecili to komuś z zewnątrz Pozdrawiam a za dodatek dziękuję ! 1 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Czuje, ze najfajniejsze rzeczy z trailera to beda te dodatkowe filmiki miedzy misjami Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Wróg, w pompie mam nowe misje, skoro i tak głównie mam biegać po starych lokacjach. Wiem że statek to Nowa lokacja, ciekaw jestem jaka będzie jej wielkość. Skoro jest patrolem, to chyba wystarczająco duża. I to po nim będziesz głównie w TTK biegał, ale nie tylko. Wiemy, że wstęp rozgrywa się na Phobos przykładowo, byłeś tam w PVE? Co do starego sprzętu, to zobaczymy jaką rolę odegra. Niektórych rzeczy pewnie będzie szkoda, ale jak ktoś liczył, że przez 10 lat strzelać będzie tylko Fatebringerem, no to sam sobie winien. A czy tak trudno stworzyć nowe ciekawe spluwy a jednocześnie podbić Fatebringera, aby gracz miał alternatywę ? Czemu zabraniać komuś grać 10 lat tym samym ? (...) Nie zabraniają, mozesz grać nim nadal, co więcej, będzie bardziej skillowo, co doceni każdy zaprawiony w bojach weteran! Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 No tak ale winien być chociaż trochę konkurencyjny z nowymi Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Im sie nawet nowych broni nie chce wymyslac, wiec zabiora Ci FB bys szukal jego lekko zmodyfikowanej wersji z dodatku. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 To jest taki ból dupy dopóki się dodatku nie odpali. Potem się człowiek wciągnie w granie i będzie ok. Ważne żeby zmiany naprawdę na lepsze były i by była fajna różnorodność, a nie że zaś 2 bronie są OP i wszyscy nimi grają. Do września nie ma nawet co grać, może jedynie żeby materiały pozbierać bo potem szybciej się reputacje popodnosi. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Chwila, chwila.Przecież przed momentem Zeratul pisałeś na blogu tekst, który wskazywał, że chętniej sięgniesz po nowego indyka niż kolejny dodatek od Bungie.Wydawałeś się być typem gracza oszukanego i wydymanego na pieniążki, czyli takiego jak ja Takiego co daruje raz, daruje dwa a później strzela między oczy.A teraz wyjdzie coś nowego starego i wszystko OK? Edytowane 5 sierpnia 2015 przez giger_andrus Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Przegral walke z uzaleznieniem! Poza tym, egzotyki zostaja! Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ja też biorę. Ta gra dla mnie to cos takiego jak dla niektórych wow. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Co prawda już nie grywam (poza jutrzejszą misją na flawless), ale chętnie się poudzielam i powymądrzam bo społeczność w tej grze jest mocna Największy plus za kooperację dla Destiny. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ja gram, wiele rzeczy mi się nie podoba i wiele rzeczy bym zmienił. Cenię ten tytuł za community. Poznałem wiele świetnych osób zarówno z Polski jak i z zagranicy przy tej grze. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 No tak ale winien być chociaż trochę konkurencyjny z nowymi Do starej zawartości (Year 1), pod którą był tworzony, nadal będzie się świetnie nadawał. W nowych aktywnościach używać trzeba czegoś nowego. Takie podejście przyjęło Bungie, wcale niegłupie, i trzeba się z tym pogodzić. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Tylko, że Destiny obok mmo nawet nie stało. Chyba że koło jakiegoś free-to-play jeśli chodzi o grind. Bungie od HoW robi kroki w dobrym kierunku i jestem dobrej myśli. Biere na premierę Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Players earn XP by killing monsters, completing missions, and turning in bounties, as has always been the case, but that experience now feeds directly into your level progression all the way from 1 to the new level cap of 40. powedzcie czy ja śnie, czy to znaczy że to całe dziesiątki godzin farmienia chuyowo wyglądających pancerzy z lightem pójdzie na marne bo teraz do wyższego levely wystarczy zwykłe xp? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi