Zeratul 415 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 a) obniżyć cenę dodatku (według podawanej zawartości) b) dać więcej za tą cenę ( raid - więcej strików - nowa planeta z fabułą) czyli ukłon w stronę weteranów, którzy czują że przepłacili za poprzednie dodatki c) uporządkować sprawę balansu pvp raz a dobrze d) konkurencyjność wszystkich nowych armorów i broni w stosunku do starszych / opcja upgradu całego gearu do najwyższego poziomu z grubszych rzeczy tyle, na inne już za późno Mają nie tylko obniżyć cenę Taken King i jednocześnie zwiększyć jego zawartość na miesiąc przed premierą? Dobrze rozumiem? Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Oj tam, oj tam - marudzicie. Taka to już gra, że wszyscy czują się "dymani", że "pocięta" i "sprzedawana w kawałeczkach", a i tak wszyscy siedzą po 1000h i grindują, jak debile, świetnie się przy tym bawiąc w towarzystwie znajomków. Tylko jakoś tak na forum ciężko się przyznać, bo wyjdzie na to, że anal się Wam spodobał Wszyscy już dawno wiedzą, jak to jest z tym Destiny, więc po co po raz kolejny jazda po Bungie i Activision? Nie podoba się to olej, a jeśli w to ciągle grasz to... zamknij mordę Narzekanie na brak contentu, a prawda jest taka, że za cholerę nie idzie tego wszystkiego ogarnąć w ciągu tych tygodniowych ram pomiędzy resetami, nie jeśli ktoś ma życie i obowiązki - w każdym razie dla mnie robienie tydzień w tydzień WSZYSTKIEGO jest nierealne. A nieco z innej beczki... Wielkie podziękowania dla Oriona, Gigera i Piotrosa za pomoc w zdobyciu trofeum Flawless Raider - po kilku próbach spowodowanych błędami we wskakiwaniu na wieżę i paroma losowymi zgonami "z dupy", w końcu Syn Oryxa yebnął w kalendarz, przy okazji nagradzając mnie jeszcze wyrzutnią Dragon's Breath (nie miałem, więc się cieszę). Jeszcze raz wielkie dzięki panowie - dzięki Wam droga do platynki stoi otworem (jeszcze tylko zebrać wszystkie Ghosty, ale to już formalność). 2 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 @ZeratulNie no teraz to już pozamiatane. Myślałem, że pytasz o ostatnie działania Bungie.@WrednyJa również dziękuję. Sprawnie poszło, wątpiłem w jeden wieczór 1 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 (...) (jeszcze tylko zebrać wszystkie Ghosty, ale to już formalność). Nie wszystkie. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Oj tam, oj tam - marudzicie. Taka to już gra, że wszyscy czują się "dymani", że "pocięta" i "sprzedawana w kawałeczkach", a i tak wszyscy siedzą po 1000h i grindują, jak debile, świetnie się przy tym bawiąc w towarzystwie znajomków. Tylko jakoś tak na forum ciężko się przyznać, bo wyjdzie na to, że anal się Wam spodobał Wszyscy już dawno wiedzą, jak to jest z tym Destiny, więc po co po raz kolejny jazda po Bungie i Activision? Nie podoba się to olej, a jeśli w to ciągle grasz to... zamknij mordę Narzekanie na brak contentu, a prawda jest taka, że za cholerę nie idzie tego wszystkiego ogarnąć w ciągu tych tygodniowych ram pomiędzy resetami, nie jeśli ktoś ma życie i obowiązki - w każdym razie dla mnie robienie tydzień w tydzień WSZYSTKIEGO jest nierealne. A nieco z innej beczki... Wielkie podziękowania dla Oriona, Gigera i Piotrosa za pomoc w zdobyciu trofeum Flawless Raider - po kilku próbach spowodowanych błędami we wskakiwaniu na wieżę i paroma losowymi zgonami "z dupy", w końcu Syn Oryxa yebnął w kalendarz, przy okazji nagradzając mnie jeszcze wyrzutnią Dragon's Breath (nie miałem, więc się cieszę). Jeszcze raz wielkie dzięki panowie - dzięki Wam droga do platynki stoi otworem (jeszcze tylko zebrać wszystkie Ghosty, ale to już formalność). Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe. Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xbox One. Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, z którymi miałem przyjemność grać i podbijać uniwersum. Grając w Destiny poznałem dziesiątki fantastycznych osób, przy których niedoskonałości owej produkcji szły w zapomnienie, a z ekranu i headsetu lały się tony miodu i funu. Jestem fanem Destiny i na XONE wrócę do tego szpila. Kupię grę po premierze TTK już z całą zawartością. Wyjdzie taniej niż jakbym miał teraz kupować od podstawki wszystko pokolei. Konta na PS4 nie skasowałem, sądzę, że jeszcze się spotkamy na serwerach. Żyletę kupię jak wyjdzie więcej gier, które będą mnie interesowały, bo od stycznia grałem praktycznie tylko w Destiny. Gra ma swoje wady, dla mnie jest genialna po mimo owych. Ogromna zasługa community, które jak już wspomniałem jest znakomite. Wielkie dzięki dla: Piotros, Chrizzkillaz, Paczok, Giger_Andrus, Darth_Krizz, Kymel, Farmer00, Easye, Nefilim, Moniqe, JaJakub i wielu wielu innych osób, z którymi miałem przyjemność grać i rozmawiać. Nie mówię do widzenia, tylko do zobaczenia na serwerach 9 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 (...)Nie mówię do widzenia, tylko do zobaczenia na serwerach No to jednak mówisz do widzenia Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Oj tam, oj tam - marudzicie. Taka to już gra, że wszyscy czują się "dymani", że "pocięta" i "sprzedawana w kawałeczkach", a i tak wszyscy siedzą po 1000h i grindują, jak debile, świetnie się przy tym bawiąc w towarzystwie znajomków. Tylko jakoś tak na forum ciężko się przyznać, bo wyjdzie na to, że anal się Wam spodobał Wszyscy już dawno wiedzą, jak to jest z tym Destiny, więc po co po raz kolejny jazda po Bungie i Activision? Nie podoba się to olej, a jeśli w to ciągle grasz to... zamknij mordę Narzekanie na brak contentu, a prawda jest taka, że za cholerę nie idzie tego wszystkiego ogarnąć w ciągu tych tygodniowych ram pomiędzy resetami, nie jeśli ktoś ma życie i obowiązki - w każdym razie dla mnie robienie tydzień w tydzień WSZYSTKIEGO jest nierealne. A nieco z innej beczki... Wielkie podziękowania dla Oriona, Gigera i Piotrosa za pomoc w zdobyciu trofeum Flawless Raider - po kilku próbach spowodowanych błędami we wskakiwaniu na wieżę i paroma losowymi zgonami "z dupy", w końcu Syn Oryxa yebnął w kalendarz, przy okazji nagradzając mnie jeszcze wyrzutnią Dragon's Breath (nie miałem, więc się cieszę). Jeszcze raz wielkie dzięki panowie - dzięki Wam droga do platynki stoi otworem (jeszcze tylko zebrać wszystkie Ghosty, ale to już formalność). Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe. Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xbox One. Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, z którymi miałem przyjemność grać i podbijać uniwersum. Grając w Destiny poznałem dziesiątki fantastycznych osób, przy których niedoskonałości owej produkcji szły w zapomnienie, a z ekranu i headsetu lały się tony miodu i funu. Jestem fanem Destiny i na XONE wrócę do tego szpila. Kupię grę po premierze TTK już z całą zawartością. Wyjdzie taniej niż jakbym miał teraz kupować od podstawki wszystko pokolei. Konta na PS4 nie skasowałem, sądzę, że jeszcze się spotkamy na serwerach. Żyletę kupię jak wyjdzie więcej gier, które będą mnie interesowały, bo od stycznia grałem praktycznie tylko w Destiny. Gra ma swoje wady, dla mnie jest genialna po mimo owych. Ogromna zasługa community, które jak już wspomniałem jest znakomite. Wielkie dzięki dla: Piotros, Chrizzkillaz, Paczok, Giger_Andrus, Darth_Krizz, Kymel, Farmer00, Easye, Nefilim, Moniqe, JaJakub i wielu wielu innych osób, z którymi miałem przyjemność grać i rozmawiać. Nie mówię do widzenia, tylko do zobaczenia na serwerach Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 (edytowane) Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xbox One. No to orion zawsze cię mogę poprzeciągać. Edytowane 8 sierpnia 2015 przez Zeratul 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 (edytowane) Pobieram wersję próbną Destiny, chyba długo nie wytrzymam Taka refleksja mnie naszła. Wiele osób ciśnie po Destiny, że mało rozbudowane, zmarnowany potencjał etc. etc. Chyba wiele osób zapomina, że gra wyszła też na PS3 oraz 360 i Bungie siłą rzeczy musiało zaprojektować grę tak, żeby gameplay i content we wszystkich wersjach był identyczny.. ograniczenia są spore i pewnie dlatego Destiny wygląda tak jak wygląda.. przegrałem w nie kilkaset godzin co znaczy, że mimo wszystko nawet mi to odpowiada Przy Destiny 2 (o ile wyjdzie) Bungie pokaże pazur.. tak sądzę. Edytowane 8 sierpnia 2015 przez orion50 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Pobieram wersję próbną Destiny, chyba długo nie wytrzymam Taka refleksja mnie naszła. Wiele osób ciśnie po Destiny, że mało rozbudowane, zmarnowany potencjał etc. etc. Chyba wiele osób zapomina, że gra wyszła też na PS3 oraz 360 i Bungie siłą rzeczy musiało zaprojektować grę tak, żeby gameplay i content we wszystkich wersjach był identyczny.. ograniczenia są spore i pewnie dlatego Destiny wygląda tak jak wygląda.. przegrałem w nie kilkaset godzin co znaczy, że mimo wszystko nawet mi to odpowiada Przy Destiny 2 (o ile wyjdzie) Bungie pokaże pazur.. tak sądzę. To, że Destiny 2 wyjdzie to nie podlega żadnej wątpliwości. Ja poza oczekiwaniem jakiś naturalnych zmian w strukturze gry to chciałbym jednak, żeby postawili na storytelling z którego słyną. W Destiny historia nie istnieje i chciałbym, żeby wymyślili coś epickiego bo to uniwersum ma potencjał. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Moja Hunterka ma już 4ty poziom.. Zastanawiam się czy pokupować teraz czy poczekać do Legendary Edition.. 1 Cytuj
piotros 220 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Do premiery został miesiąc, więc może uda Ci się wyrwać nową edycję w dobrej cenie w jakimś sklepie... BTW: Ciekawe ile czasu zajmie Ci dojście do najwyższego poziomu 3 postaciami... No i powodzenia w znalezieniu fajnej ekipy na X'ie... Kilku na forum jest na czele z Zeratulem... Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Moja Hunterka ma już 4ty poziom.. Zastanawiam się czy pokupować teraz czy poczekać do Legendary Edition.. Orion zamieniłeś PS4 na XO ?? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 "Najważniejsza informacja: kompletnie zmieni się system rozwoju postaci. Nasz awans od 1 do 40 poziomu będzie zależał wyłącznie od naszych akcji. Nie będzie już podnoszenia poziomu za pomocą elementów zbroi" Dla mnie najlepsza wiadomosc, jakby jeszcze dali mozliwosc grania w raidy bez koniecznosci szukania ekipy byloby fajnie. Ostatnio wrocilem do Destiny,aktualnie 30,5 lvl. Ciezko znalezc grupe, bo wiekszosc ma 34 i szukaja osob z takim samym levelem. 1 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 UWAGA UWAGA Destiny TTK powinno mieć fabułę!!! http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2015/08/10/destiny-the-taken-king-39-s-new-approach-to-storytelling.aspx?utm_content=buffer75c39&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Jak im się to udało podczas tych 8 misji, gdzie 1sza podobno przychodzisz "2 minuty". xD Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Przed chwila dostalem drugiego Vexa.. Gjallarhorn chyba nigdy nie dostane, wczoraj wbilem do kolesia ktory mial gordon chest i jeden typek przede mna dostal wlasnie tego gjallarhorna a ja jedynie ascendant shard, w(pipi)ilem sie jak nic ! Cytuj
piotros 220 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Ja też tak miałem, więc się nie dziwię. Cierpliwości a na pewno kiedyś dostaniesz Gjallahorna. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Przed chwila dostalem drugiego Vexa.. Gjallarhorn chyba nigdy nie dostane, wczoraj wbilem do kolesia ktory mial gordon chest i jeden typek przede mna dostal wlasnie tego gjallarhorna a ja jedynie ascendant shard, w(pipi)ilem sie jak nic !Ledwo co liznales gry, więc się nie dziw Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Przed chwila dostalem drugiego Vexa.. Gjallarhorn chyba nigdy nie dostane, wczoraj wbilem do kolesia ktory mial gordon chest i jeden typek przede mna dostal wlasnie tego gjallarhorna a ja jedynie ascendant shard, w(pipi)ilem sie jak nic !Ledwo co liznales gry, więc się nie dziw 130h nabite tytanem, codziennie wbijam na raidy ale zawsze dostaje jakies beznadziejne pukawki, lub praktycznie nic. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Nawet mnie nie dziwi, ze jeszcze nie pojales ze nagrody z rajdów przyznawane są raz w tyg, ale wchodź codziennie-może w koncu dropnie! 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Tylko że po nowym dodatku będzie to zapewne śmieć którego będziecie mielić. Ale Bungie takie dobre bo zlitowało się nad płaczkami którzy go nie mieli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi