Oldboy 984 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Tak szybko 40? Jak to działa teraz? Questy? Skoro bijemy level expem po co jest do tego light level? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Light level to coś jak item lvl w MMO. Czyli tak naprawdę nic się nie zmieniło, 40 poziom to max ale jak chcemy iść na rajd musimy mieć większy light level. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Przepraszam mogę się o coś zapytać ? Czy dobrze rozumiem że rok temu kupiliście tą grę za 250 zł i obecnie znowu kupujecie tą samą grę tylko z dlc za 250 zł ? Activision to mistrzowie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) ale masz nowy raid, tryb story na jakies 4h i cala mase nowego/starego sprzetu do levelowania ! xD Edytowane 16 Września 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) A ten dalej ma ból dupy TTK wymiata jak na razie. Tytan z młotkami <3 Edytowane 16 Września 2015 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) zapomnalbym - I NOWE KLASY ! PS. Troche smiechlem wczoraj, jak preorderowcy dostali swoje zielone Suros packi xD Nie spodziewalem sie, ze to beda egzotyki, ale tyle bylo gadania o tym, ze warto zamowic wczesniej, ze wyobrazalem sobie chociaz jakies unikatowe legendarki, z perkami, ktorych normalnie nie bedzie mozna w grze zdobyc, a tu - zielone pukawki do zmielenia xD No niezly zart! Edytowane 16 Września 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Easy, teraz tak piszesz a za miesiąc kupisz W przeciwieństwie do mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) no nie powiem kto sie zapieral ze za nic w swiecie nie kupi 2 poprzednich dodatkow Giger. Dla mnie obecna polityka Acti to jest kpina z graczy i ja mowie pass. Edytowane 16 Września 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 935 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) zapomnalbym - I NOWE KLASY ! PS. Troche smiechlem wczoraj, jak preorderowcy dostali swoje zielone Suros packi xD Nie spodziewalem sie, ze to beda egzotyki, ale tyle bylo gadania o tym, ze warto zamowic wczesniej, ze wyobrazalem sobie chociaz jakies unikatowe legendarki, z perkami, ktorych normalnie nie bedzie mozna w grze zdobyc, a tu - zielone pukawki do zmielenia xD No niezly zart! Nikogo te bronie nie interesowały, tylko emotka z kolekcjonerki Przecież już w podstawce pokazali co to jest weapon pack na start, tylko nieogary spodziewały się legendarek czy bóg wie czego po tym suros packu. Edytowane 16 Września 2015 przez mugen Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Destiny to dobra inwestycja. 6 miesięcy napierdalalem tylko w nie, nie kupując innych gier. Oszczędność i dobra zabawa w jednym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Którą klasą teraz najlepiej zacząć? Edytowane 16 Września 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Tytan Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Przepraszam mogę się o coś zapytać ? Czy dobrze rozumiem że rok temu kupiliście tą grę za 250 zł i obecnie znowu kupujecie tą samą grę tylko z dlc za 250 zł ? Activision to mistrzowie No polityka Acti to jakaś kpina, bungie.bardzo źle wybrało Sam osobiście źle nie nie wyszedłem aż tak. Kolekcjonerka za 250 zł, podstawkę sprzedałem za 70 i wyszło 180 zł za wszystko, gdzie wcześniej nie kupiłem żadnego dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 No nie kupując wcześniej żadnego dodatku to za 180 można mieć całość w pudełku TKK, konkret. Ja czuje się ceną samego TKK mocno wydupczony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ja pitolę... Wbiłem platynę, miałem się żegnać z Destiny, ale jak zobaczyłem tą recenzję to mam ochotę wrócić... Grę na PS4 miałem pożyczoną od kumpla (bo kupiłem na PS3 i nie miałem ochoty wywalać więcej kasy) i oddałem mu ją wczoraj, ale jak tak dalej pójdzie to zamiast wydać odłożoną kasę na coś porządnego (MGSV lub Mad Max), polecę do sklepu i wezmę Destiny The Taken King Czy to się gdzieś leczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Wredny na rajdzie się wyleczysz. A z innej beczki, suros pack rządzi, jeszcze do siebie nie doszedłem, MASAKRACJA k.......... jego mać. Oj boli mnie okrężnica. Edytowane 16 Września 2015 przez Hipolos Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 W piątek chyba lykam Ttk Edition 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ale na XO tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Wrzucajcie jakieś co lepsze filmiki ze swoich akcji, to sobie pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Nie ma czasu na pierdoły, człowiek jest urobiony po pachy tyle jest tu do roboty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Potwierdzam, nie ma czasu na pierdoły... Zastanowiwszy się chwilę, widzę podobieństwo do tego co mieliśmy wcześniej przed dodatkiem. Dochodziliśmy do 20 poziomu zdobywając doświadczenie, po dodatku zwiększyli poziom do 40. Później szukaliśmy elementów zbroi, które dadzą nam max 30 potem 32 i na końcu 34 poziom light. Teraz mamy identycznie, maksymalny poziom postaci zostaje, a potem zaczynamy mozolne zbieranie elementów zbroi + uzbrojenia + szmatki + ducha i artefaktu, które dadzą minimum 280 poziom light, który potem można już zwiększyć przez infusion... ale jeszcze tego nie testowałem... Wcześniej ważny był poziom, który wskazywał poziom light, a teraz istotny jest jedynie poziom light, bo i tak wszyscy mają lub będą mieli 40 poziom. We trzech nie byliśmy w stanie ukończyć misji dziennej mając 40 poziom z poziomem light średnio w okolicach 210. I różnicę w wymaganym poziomie (chyba 240), a posiadanym czuć bardzo. Ciekawe jak teraz będzie się grało w VoG lub Crotę nowymi broniami mając 40 poziom i znacznie wyższy poziom light... Szokiem dla mnie było to, że gdzieś o 11:40 we wtorek na wieży widziałem już pierwsze osoby z 40 poziomem! Byłem w szoku, ale wystarczy oddać 16 bounty i mamy spokojnie 40 poziom, co potwierdzały osoby na forum Bungie, że po 5 minutach miały już 40 poziom. Misje fabularne można ukończyć w 1 dzień, ale to nie koniec, mamy trochę questów do zrobienia, więc jest co robić, a trzeba jeszcze je ogarnąć. Odnoszę wrażenie, że ten dodatek to jakby osobna gra, jedynie powiązana ze starym uniwersum. No i polecam od razu porzucić stare bronie, bo nowe, które wypadają mają wyższy poziom niż stare, które mają max 170. Ja wszystkie egzotyki umieściłem w vaulcie, a legendarki muszę przejrzeć i niepotrzebne pokasować, bo już mi się nie przydadzą. Po 2 dniach grania mam 1 postać na 40 poziomie z light w okolicach 215 i nie ukończyłem jeszcze wszystkich questów, które pojawiają się sukcesywnie... a gdzie jeszcze 2 pozostałe postaci, których nie ruszyłem... uhhh... będzie trochę grania, bo dojście do 280 poziomu light nie jest takie szybkie, bo wpływa na niego 11 elementów, a nie 4 jak poprzednio. A teraz koniec pisania - pora wracać bronić galaktyki i zostać legendą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Po kupnie taken king dostaje się suros arsenal pack. Gdzie można go odebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Gra ktoś na xone i bylby chetny też i ze mna pyknąć ? Jeśli znajdzie się ekipa to chyba skuszę się na ten dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi