Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

zapomnalbym - I NOWE KLASY !

PS. Troche smiechlem wczoraj, jak preorderowcy dostali swoje zielone Suros packi xD Nie spodziewalem sie, ze to beda egzotyki, ale tyle bylo gadania o tym, ze warto zamowic wczesniej, ze wyobrazalem sobie chociaz jakies unikatowe legendarki, z perkami, ktorych normalnie nie bedzie mozna w grze zdobyc, a tu - zielone pukawki do zmielenia xD No niezly zart!

Edytowane przez easye

zapomnalbym - I NOWE KLASY !

PS. Troche smiechlem wczoraj, jak preorderowcy dostali swoje zielone Suros packi xD Nie spodziewalem sie, ze to beda egzotyki, ale tyle bylo gadania o tym, ze warto zamowic wczesniej, ze wyobrazalem sobie chociaz jakies unikatowe legendarki, z perkami, ktorych normalnie nie bedzie mozna w grze zdobyc, a tu - zielone pukawki do zmielenia xD No niezly zart!

Nikogo te bronie nie interesowały, tylko emotka z kolekcjonerki   :yao:  Przecież już w podstawce pokazali co to jest weapon pack na start, tylko nieogary spodziewały się legendarek czy bóg wie czego po tym suros packu.

Edytowane przez mugen

Przepraszam mogę się o coś zapytać ?

Czy dobrze rozumiem że rok temu kupiliście tą grę za 250 zł i obecnie znowu kupujecie tą samą grę tylko z dlc za 250 zł ? Activision to mistrzowie :)

No polityka Acti to jakaś kpina, bungie.bardzo źle wybrało :(

Sam osobiście źle nie nie wyszedłem aż tak. Kolekcjonerka za 250 zł, podstawkę sprzedałem za 70 i wyszło 180 zł za wszystko, gdzie wcześniej nie kupiłem żadnego dodatku.

Ja pitolę... Wbiłem platynę, miałem się żegnać z Destiny, ale jak zobaczyłem tą recenzję to mam ochotę wrócić... Grę na PS4 miałem pożyczoną od kumpla (bo kupiłem na PS3 i nie miałem ochoty wywalać więcej kasy) i oddałem mu ją wczoraj, ale jak tak dalej pójdzie to zamiast wydać odłożoną kasę na coś porządnego (MGSV lub Mad Max), polecę do sklepu i wezmę Destiny The Taken King :)

Czy to się gdzieś leczy? :P

Potwierdzam, nie ma czasu na pierdoły... :D

Zastanowiwszy się chwilę, widzę podobieństwo do tego co mieliśmy wcześniej przed dodatkiem.

Dochodziliśmy do 20 poziomu zdobywając doświadczenie, po dodatku zwiększyli poziom do 40.

Później szukaliśmy elementów zbroi, które dadzą nam max 30 potem 32 i na końcu 34 poziom light.

Teraz mamy identycznie, maksymalny poziom postaci zostaje, a potem zaczynamy mozolne zbieranie elementów zbroi + uzbrojenia + szmatki + ducha i artefaktu, które dadzą minimum 280 poziom light, który potem można już zwiększyć przez infusion... ale jeszcze tego nie testowałem...

Wcześniej ważny był poziom, który wskazywał poziom light, a teraz istotny jest jedynie poziom light, bo i tak wszyscy mają lub będą mieli 40 poziom. We trzech nie byliśmy w stanie ukończyć misji dziennej mając 40 poziom z poziomem light średnio w okolicach 210. I różnicę w wymaganym poziomie (chyba 240), a posiadanym czuć bardzo.

Ciekawe jak teraz będzie się grało w VoG lub Crotę nowymi broniami mając 40 poziom i znacznie wyższy poziom light... :)

Szokiem dla mnie było to, że gdzieś o 11:40 we wtorek na wieży widziałem już pierwsze osoby z 40 poziomem! Byłem w szoku, ale wystarczy oddać 16 bounty i mamy spokojnie 40 poziom, co potwierdzały osoby na forum Bungie, że po 5 minutach miały już 40 poziom.

Misje fabularne można ukończyć w 1 dzień, ale to nie koniec, mamy trochę questów do zrobienia, więc jest co robić, a trzeba jeszcze je ogarnąć. Odnoszę wrażenie, że ten dodatek to jakby osobna gra, jedynie powiązana ze starym uniwersum.

No i polecam od razu porzucić stare bronie, bo nowe, które wypadają mają wyższy poziom niż stare, które mają max 170. Ja wszystkie egzotyki umieściłem w vaulcie, a legendarki muszę przejrzeć i niepotrzebne pokasować, bo już mi się nie przydadzą.

Po 2 dniach grania mam 1 postać na 40 poziomie z light w okolicach 215 i nie ukończyłem jeszcze wszystkich questów, które pojawiają się sukcesywnie... a gdzie jeszcze 2 pozostałe postaci, których nie ruszyłem... uhhh... będzie trochę grania, bo dojście do 280 poziomu light nie jest takie szybkie, bo wpływa na niego 11 elementów, a nie 4 jak poprzednio.

A teraz koniec pisania - pora wracać bronić galaktyki i zostać legendą... :D

• Plusik 2