orion50 632 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Niesamowicie mnie teraz ciągnie z powrotem do Destiny, w końcu najlepszych ludzi z którymi grałem spotkałem właśnie w Destiny - ludzi zafascynowanych tym tytułem, z którymi na jego temat można było rozmawiać godzinami. Bardzo bym chciał do tego powrócić i spotkać starych znajomych ALE Polityka Acti i Bungie aż mnie odrzuca, wydać gierkę po dwóch latach ponownie za ćwierć tysionca a podstawkę chamsko okroić, no (pipi)a mać aż smutno mi się robi Kupuj na Bona, będziem razem na(pipi)iać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 mam od paru dni xboxa i sprawilem sobie destiny z dodatkiem. Mam 6 lvl ale czuje ze samemu grac szybko sie znudzi. Jest ktos kto takze dopiero zaczyna przygode? jesli tak, to moj GT: BishonenPL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Tak, tak Voytec, Ty od poczatku wiedzialzes ze seson pass bedzie na 2 pierwsze dodatki, ze kazdy z nich bedzie wycinal coraz wiecej kontentu, ze ich zawartosc to pare misji zablokowanych z podstawki, ze egzotyki trzeba bedzie levelevac 3 razy, bo bungie nie moze sie zdecydowac jak ich gra ma wygladac-wszystko bylo wiadome od poczatku! (pipi) szkoda chlopie ze wczesniej tego nie napisales, pewnie wtedy tez zaplacilbym za pierwsze 2. Nie wiem czego wy sie spodziewaliscie po acti? Ze wypuszcza 2 dodatki i pozniej bede utrzymywac serwery za darmo ? Ja obstawiam,ze na ps experience zapowiedza kolejny dodatek w stylu TTK albo dwa mniejsze dodatki w stylu TDB i HoW za +/- 40€. Edytowane 20 Września 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 935 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Jakie tak w Polsce, Zeratul jest w Ameryce, więc się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 kupie ttk pod warunkiem, ze jakas ekipa chcialaby mnie przygarnac, bo granie samemu jest w ch uj nudne Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Jak na PS4 to zapraszamy Kolejna osoba do raidów zawsze będzie chętnie widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Zeratul niestety nie byliście pierwsi. Wczoraj przynajmniej dwie ekipy skończyły rajd. Ale i tak graty. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 @kymel tak tak - ps4. dodajcie mnie na psn - QvstraPL dlc juz kupione :| Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Gratulacje Zeratul! Aż normalnie nie mogę się doczekać, kiedy i mi się uda ukończyć nowy raid... wydaje mi się, że już się jakoś przygotowałem, bo mam poziom 288 jak założę najlepsze rzeczy, ale zawsze może być lepiej... Na razie jest dużo questów do kończenia, no i pozostałe postaci do zrobienia, a najważniejsze, to znaleźć odpowiedni czas dla 6 osób na zrobienie raidu... Najgorsze jest to, że rozmiar vault'a na bronie i uzbrojenie jest za mały, żeby mieć bronie z roku pierwszego i nowe... już zacząłem przeglądanie broni z roku pierwszego i tych, których nie używałem musiałem już kasować. A przecież nie chcę usuwać wszystkich długo zbieranych rzeczy, szczególnie tych z raidów... Mogliby zrobić też blueprinty na bronie i uzbrojenie z raidów z roku pierwszego, tak jak zrobili z egzotykami, wtedy spokojnie mógłbym pokasować kilka broni, których na pewno nie wykorzystam, a teraz szkoda mi ich kasować. Na pewno wersje broni i uzbrojenia z roku pierwszego, które dostałem w wersji z roku drugiego poszły na przemiał, ale to za mało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Zeratul niestety nie byliście pierwsi. Wczoraj przynajmniej dwie ekipy skończyły rajd. Ale i tak graty. Na xbone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Na PS4, nawet grałeś z nimi troche. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Tytuł filmiku mówi o Xbox One. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 LOL ASZ dostarcza Gracze jak górnicy. ZUS będzie zaliczał czas levelowania w Destiny: The Taken King do stażu pracy ASZdziennik 6 dni temu 2957 Fot. mat. promocyjne Ciężka praca nareszcie zostanie doceniona. – Na ostatnim w tej kadencji posiedzeniu Sejmu posłowie przegłosują zmiany w ustawie o ZUS, które nakażą Zakładowi zaliczanie czasu przeznaczonego na tzw. wbijanie poziomów w grach wideo do czasu pracy – dowiaduje się ASZdziennik. – Kto nigdy w życiu nie spracował sobie rąk wymaksowując postać w Destiny, nigdy nie zrozumie naszych racji – mówi nam przedstawiciel Koalicji Graczy, która przygotowała projekt. – Wielu z nas nie dosypia, pracując na dwie zmiany łącząc grindowanie z pracą zarobkową. Fajnie, że teraz będzie to docenione. Parlamentarzyści rzadko tak przychylnie podchodzą do projektów obywatelskich, ale tym razem się udało. Jednak nie za darmo. Gracze musieli się zgodzić na poprawkę, rozszerzającą emerytalną listę gier o tytuły uruchamianie przez posłów na sali obrad podczas posiedzeń Sejmu. – Gracze, którzy będą sumiennie wbijać kolejne levele i masterować Destiny: The Taken King, będą mogli przejść na emeryturę w podobnym wieku jak górnicy czy służby mundurowe – słyszymy nieoficjalnie w ZUS. – Warunkiem jest tylko opłacanie składek. To jest ASZdziennik. Wszystkie cytaty i wydarzenia zostały zmyślone. Tekst powstał we współpracy z CDP.pl, oficjalnym dystrubutorem gry Destiny: The Taken King w Polsce. http://aszdziennik.pl/115301,gracze-to-nowi-gornicy-zus-bedzie-zaliczal-czas-przeznaczony-na-wbijanie-leveli-do-stazu-pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Fajny ten nowy raid ?Jak Wasze odczucia porównując z VoG i Crota po premierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Niszczy VoGa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 początek bez szału ale na statkach jest ubaw po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Tak w grupie rozmawialismy meczac sie z rajdem ze skonczy sie przeciaganie itd ale wczoraj z randomami gralem i w godz doszlismy do oryksa. Jest wiec lekka roznica wzgledem 12h jakie spedzilismy w piatek. Oryks jeszcze stanowi wyzwanie ale to tez pewnie kwestia 1-2tyg. Ogolnie rajd jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Panowie mam tytana na 4 lvl. Jak go można szybko podbić tym tokenem i kto go daje? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 W ciemno można zakładać, że za tydzień - dwa raid będzie na 1 - 2 godziny. A za kolejny miesiąc ludzie będą solować.Ciekawe jak z glitchami ? Fajnie, że się tym razem postarali. Mieli na to sporo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Solo się raczej nic nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 To będą solować tam gdzie się da.A resztę przejdą na minimalną ilość graczy.Jak z VoG. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) W mniej niż 4 osoby nie zrobisz, postarali się o to, by nie było solowania. Przeciągania jako takiego też nie będzie, a przynajmniej nie w takiej formie jak na VoG czy Crocie. Chociaż też jestem zaskoczony, jak sprawnie to teraz idzie - każdy boss, w tym Oryx, za pierwszym podejściem padł. Cały weekend na raidzie procentuje Edytowane 23 Września 2015 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Na youtube już wskazują gdzie się ustawiać aby szło sprawnie Więc jakiegoś dużego skoku odnośnie poziomu trudności nie ma, jak rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 W mniej niż 4 osoby nie zrobisz, postarali się o to, by nie było solowania. Przeciągania jako takiego też nie będzie, a przynajmniej nie w takiej formie jak na VoG czy Crocie. Chociaż też jestem zaskoczony, jak sprawnie to teraz idzie - każdy boss, w tym Oryx, za pierwszym podejściem padł. Cały weekend na raidzie procentuje Na normalu bedzie przeciaganie jak beda postacie po hardzie... pierwsza lokacja min 2 osoby, skoki to 3 osoby, kolejne drzwi to chyba tez min 3 osoby, warpriest 3 osoby, golgoroth 3 osoby, siostry 4 osoby, oryx 4 osoby. To sa wymogi potrzebne na zrobienie zagadek, ale czy tyle osob jest mozliwe to watpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi