Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Niesamowicie mnie teraz ciągnie z powrotem do Destiny, w końcu najlepszych ludzi z którymi grałem spotkałem właśnie w Destiny - ludzi zafascynowanych tym tytułem, z którymi na jego temat można było rozmawiać godzinami. 

Bardzo bym chciał do tego powrócić i spotkać starych znajomych

ALE 

Polityka Acti i Bungie aż mnie odrzuca, wydać gierkę po dwóch latach ponownie za ćwierć tysionca a podstawkę chamsko okroić, no (pipi)a mać aż smutno mi się robi  :dunno:

Kupuj na Bona, będziem razem na(pipi)iać :D

Tak, tak Voytec, Ty od poczatku wiedzialzes ze seson pass bedzie na 2 pierwsze dodatki, ze kazdy z nich bedzie wycinal coraz wiecej kontentu, ze ich zawartosc to pare misji zablokowanych z podstawki, ze egzotyki trzeba bedzie levelevac 3 razy, bo bungie nie moze sie zdecydowac jak ich gra ma wygladac-wszystko bylo wiadome od poczatku! (pipi) szkoda chlopie ze wczesniej tego nie napisales, pewnie wtedy tez zaplacilbym za pierwsze 2.

Nie wiem czego wy sie spodziewaliscie po acti? Ze wypuszcza 2 dodatki i pozniej bede utrzymywac serwery za darmo ? giphy.gif

Ja obstawiam,ze na ps experience zapowiedza kolejny dodatek w stylu TTK albo dwa mniejsze dodatki w stylu TDB i HoW za +/- 40€.

Edytowane przez Zaqair

Gratulacje Zeratul! :) Aż normalnie nie mogę się doczekać, kiedy i mi się uda ukończyć nowy raid... wydaje mi się, że już się jakoś przygotowałem, bo mam poziom 288 jak założę najlepsze rzeczy, ale zawsze może być lepiej... :)

Na razie jest dużo questów do kończenia, no i pozostałe postaci do zrobienia, a najważniejsze, to znaleźć odpowiedni czas dla 6 osób na zrobienie raidu...

Najgorsze jest to, że rozmiar vault'a na bronie i uzbrojenie jest za mały, żeby mieć bronie z roku pierwszego i nowe... już zacząłem przeglądanie broni z roku pierwszego i tych, których nie używałem musiałem już kasować. A przecież nie chcę usuwać wszystkich długo zbieranych rzeczy, szczególnie tych z raidów... Mogliby zrobić też blueprinty na bronie i uzbrojenie z raidów z roku pierwszego, tak jak zrobili z egzotykami, wtedy spokojnie mógłbym pokasować kilka broni, których na pewno nie wykorzystam, a teraz szkoda mi ich kasować. Na pewno wersje broni i uzbrojenia z roku pierwszego, które dostałem w wersji z roku drugiego poszły na przemiał, ale to za mało... :(

• Plusik 1

LOL ASZ dostarcza :D

Gracze jak górnicy. ZUS będzie zaliczał czas levelowania w Destiny: The Taken King do stażu pracy

80bdae495459a4baa82fb3a91f2f8e0a,50,50,1

ASZdziennik

6 dni temu

2957

125f699796d49bf4030bcb0eeef42fee,640,0,0

Fot. mat. promocyjne

Ciężka praca nareszcie zostanie doceniona.

– Na ostatnim w tej kadencji posiedzeniu Sejmu posłowie przegłosują zmiany w ustawie o ZUS, które nakażą Zakładowi zaliczanie czasu przeznaczonego na tzw. wbijanie poziomów w grach wideo do czasu pracy – dowiaduje się ASZdziennik.

– Kto nigdy w życiu nie spracował sobie rąk wymaksowując postać w Destiny, nigdy nie zrozumie naszych racji – mówi nam przedstawiciel Koalicji Graczy, która przygotowała projekt. – Wielu z nas nie dosypia, pracując na dwie zmiany łącząc grindowanie z pracą zarobkową. Fajnie, że teraz będzie to docenione.

Parlamentarzyści rzadko tak przychylnie podchodzą do projektów obywatelskich, ale tym razem się udało. Jednak nie za darmo.

Gracze musieli się zgodzić na poprawkę, rozszerzającą emerytalną listę gier o tytuły uruchamianie przez posłów na sali obrad podczas posiedzeń Sejmu.

– Gracze, którzy będą sumiennie wbijać kolejne levele i masterować Destiny: The Taken King, będą mogli przejść na emeryturę w podobnym wieku jak górnicy czy służby mundurowe – słyszymy nieoficjalnie w ZUS. – Warunkiem jest tylko opłacanie składek.

To jest ASZdziennik. Wszystkie cytaty i wydarzenia zostały zmyślone.

Tekst powstał we współpracy z CDP.pl, oficjalnym dystrubutorem gry Destiny: The Taken King w Polsce.

http://aszdziennik.pl/115301,gracze-to-nowi-gornicy-zus-bedzie-zaliczal-czas-przeznaczony-na-wbijanie-leveli-do-stazu-pracy

• Plusik 1

Tak w grupie rozmawialismy meczac sie z rajdem ze skonczy sie przeciaganie itd ale wczoraj z randomami gralem i w godz doszlismy do oryksa. Jest wiec lekka roznica wzgledem 12h jakie spedzilismy w piatek. Oryks jeszcze stanowi wyzwanie ale to tez pewnie kwestia 1-2tyg. Ogolnie rajd jest super.

W mniej niż 4 osoby nie zrobisz, postarali się o to, by nie było solowania. Przeciągania jako takiego też nie będzie, a przynajmniej nie w takiej formie jak na VoG czy Crocie. Chociaż też jestem zaskoczony, jak sprawnie to teraz idzie - każdy boss, w tym Oryx, za pierwszym podejściem padł. Cały weekend na raidzie procentuje :D

Edytowane przez wrog

W mniej niż 4 osoby nie zrobisz, postarali się o to, by nie było solowania. Przeciągania jako takiego też nie będzie, a przynajmniej nie w takiej formie jak na VoG czy Crocie. Chociaż też jestem zaskoczony, jak sprawnie to teraz idzie - każdy boss, w tym Oryx, za pierwszym podejściem padł. Cały weekend na raidzie procentuje :D

Na normalu bedzie przeciaganie jak beda postacie po hardzie... pierwsza lokacja min 2 osoby, skoki to 3 osoby, kolejne drzwi to chyba tez min 3 osoby, warpriest 3 osoby, golgoroth 3 osoby, siostry 4 osoby, oryx  4 osoby.

To sa wymogi potrzebne na zrobienie zagadek, ale czy tyle osob jest mozliwe to watpie.