Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem początkujący jeśli chodzi o kings fall. Czy byłyby osoby chętne mi pomóc. Mam jeden raid za sobą, ale nie wszystko zrozumiałem. Fajnie jakby to było dzisiaj przed resetem. Chciałbym sie tego raidu poprostu nauczyć. Platforma ps4, light 303 psn wojtek_multi

Opublikowano

Napiszcie wiadomość na X'ie, jak będziecie chcieli grać, to zobaczę czy będę mógł pograć. Jeszcze na X'ie nie grałem żadnego raidu i challenge'a w tym tygodniu.

Jezu, piotros. Jedziesz daily, weekly, raidy itd co tydzień na 2-och platformach? :O
Opublikowano (edytowane)

Piotros - lecimy dzisiaj harda + cżelendż na golgo z Warzywami ? Tydzień temu chyba coś tak słyszałem, że lecimy.

Wojtek - popytaj na fb, tam najszybciej znajdziesz ekipę.

PS dziś ruszają te walentynki, rushofe słit gołsty + walka ze swoją sympatią!

Edytowane przez michu86-
Opublikowano (edytowane)

No właśnie bo z tego co mówiliście to hydrosa ma nie być, jednak gdyby był to proszę pamiętajcie o młodym warzywku, ja bardzo chętnie wbiję na cokolowiek na hardzie!

Edytowane przez michu86-
Opublikowano

Napiszcie wiadomość na X'ie, jak będziecie chcieli grać, to zobaczę czy będę mógł pograć. Jeszcze na X'ie nie grałem żadnego raidu i challenge'a w tym tygodniu.

Jezu, piotros. Jedziesz daily, weekly, raidy itd co tydzień na 2-och platformach? :o

Daily, weekly i nightfall'i jak masz powyżej 310 light się nie opłaca robić, chyba że potrzebujesz marków, to wtedy można.

Jedyne co warto robić to raidy i to praktycznie też tylko challenge.

Teraz gram już tylko dla przyjemności i z ekipą... :) Wszystko co chciałem mieć już mam na obu konsolach...

Wczoraj fajny mecz nam się trafił podczas robienia Ozyrysa... :) Końcówka pokazuje potęgę Fist of Panic... :P

Opublikowano (edytowane)

Fajny chyba dla Ciebie ;D mi nie pozostało nic tylko na koniec się ukłonić :). A te ostatnie 3 kille haha, chciałbym widzieć minę tych ziomeczków.

Edytowane przez michu86-
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

I jak tam Pany jakiś ciekawy walentynkowy duszek poleciał mi na razie max 316.

Rozumiem, że jak już mam na jednej postaci 2  różne duszki z eventu - to w niczym to nie przeszkadza i mogę mieć kolejne?

Paczok,Piotros - kończymy tego rajda?

Edytowane przez michu86-
Opublikowano (edytowane)

Tak, tylko w trybie 2vs2, może wypaść teoretycznie też jak grasz sam 1vs2, ale zawsze musisz wejść ze znajomym - najwyżej na samym starcie może on wyjść z meczu.

Edytowane przez michu86-
Opublikowano (edytowane)

Każdy kto rozegra 7 meczów w CD (normalnie do końca, bez specjalnego zabijania się) dostanie 23.02 u postmastera ghosta (jednego z dwóch eventowych) na 320. Jeden ghost na całe konto (nie jeden na postać!).

Edytowane przez michu86-
  • Plusik 3