Opublikowano 4 marca 20169 l Głównie spędzamy godzinę / dwie we wtorek na zrobieniu challenge'a, a potem nie ma co robić, poza Trialsami.
Opublikowano 4 marca 20169 l Można się dołączyć? Też chętnie zaliczę quest na legendarny miecz. Edytowane 4 marca 20169 l przez maciekk
Opublikowano 4 marca 20169 l Można dodaj mnie na psn'ie to Piotros nam przejdzie @Piotros - we wtorek to czeledż na czym jest ? Edytowane 4 marca 20169 l przez michu86-
Opublikowano 4 marca 20169 l Dzięki, poszła zapka. Ps. Kto jeszcze nie ma to u Xura jest Hawkmoon. Edytowane 4 marca 20169 l przez maciekk
Opublikowano 4 marca 20169 l Dodam Cie jak wróce z KORPORACJI Dupa z tym hawkmoonem mam 2, a poluję od X czasu na last worda madafaka... no ale kupię chociaż ToC, mam uzbierane 72 coiny więc będzie nadzieja... chociaż prowizoryczna.
Opublikowano 5 marca 20169 l o 20 gramy raida na normalu na XONE, jest nas pięciu więc jednego brakuje. Ktoś chętny?
Opublikowano 11 marca 20169 l Hej, szukam ekipy/ziomków do grania. Jestem na początku gry (lvl7), pogra ktoś z noobem? ;-)
Opublikowano 11 marca 20169 l Pchniemy King's Fall w ten weekend chopoki? Jestem dostepny cale trzy dni poczawszy od soboty
Opublikowano 11 marca 20169 l no właśnie miałem pisać, vesd i ins chcieliby jutro po południu zatoczyć, wezyr jak u Ciebie? Edytowane 11 marca 20169 l przez MaZZeo
Opublikowano 11 marca 20169 l Ja najchętniej dzisiaj bym zrobił normala, żeby jutro/niedziela zrobić harda.
Opublikowano 16 marca 20169 l Słuchajta! Ostatnio bylo tak fajnie, ze mam ochote rozwalic King's Fall jeszcze pincet razy. Znajdzie sie ekipa na sobote wieczor i niedziele? Trzeba uzbroic sie przed hardem, a chcialbym rowniez challenge porobic. Jesli znajda sie chetni to bijcie na XBL badz tutaj.
Opublikowano 22 marca 20169 l Czy dodatek the taken king jest w pudełku w postaci kodu czy od razu na płytce? Można brać używkę spokojnie ? Edytowane 22 marca 20169 l przez Cosmos
Opublikowano 22 marca 20169 l Na X1 był do wykorzystania kod, więc obstawiam, że na PS jest identycznie. Innymi słowy, jeżeli poprzedni użytkownik nie wykorzystał kodu, to możesz używkę brać. W innym przypadku nie warto, bo i tak będziesz musiał kupić cyfrowo dodatek w sklepie.
Opublikowano 22 marca 20169 l Ktoś gra jeszcze na PS4? Grałem dużo od premiery,potem długa przerwa. Kupiłem Taken King Edition na jakiejś promocji i nawet raidu nowego nie zagrałem. Jeśli ktoś jest chętny pograć - nick na PSN : kostek9421 , postać na 40 lvlu,290 lighta.
Opublikowano 23 marca 20169 l Dwa nowe striki, nowe Prison of Elders, nowa broń i armor, King's Fall na normalu będzie drobić rzeczy do 320 lighta, na hardzie do 330 lighta, maksymalny light do 335 całkiem sympatycznie jak na darmowy dodatek. https://www.bungie.net/en/pub/AprilUpdate Edytowane 23 marca 20169 l przez MaZZeo
Opublikowano 24 marca 20169 l Pomocy bo mam zagwozdke, wziąłem destiny z wypożyczalni, wyskoczyło info że patch 1.2 potrzebny, ok zaczęło się 19 giga prawie ładować...Cóż nocka zlecialo sciagnelo się odpalam grę pierwszy raz i wita mnie logo destiny taken King? Znaczy że nie muszę kupować dodatku już?
Opublikowano 24 marca 20169 l Musisz, po prostu teraz zawartość Taken King dla Ciebie nie będzie dostępna, ale będziesz "ją widział".
Opublikowano 24 marca 20169 l Musisz, po prostu teraz zawartość Taken King dla Ciebie nie będzie dostępna, ale będziesz "ją widział". Ok, dzięki czy opłaca się zaczynać gołą podstawkę zatem? Nie wiem czy mi podejdzie ale z drugiej strony domyślam się że z dodatkami to całkiem inna gra...
Opublikowano 24 marca 20169 l Lepiej brać z dodatkami od razu, bo jak ci podejdzie, to za dwa dni kupisz dodatek.
Opublikowano 24 marca 20169 l Opłaca jak chcesz sprawdzić grę. Cała mechanika podstawki i tak opiera się teraz na TTK. Tak na prawdę dodatki podnoszą cap do 40, dają dostęp do endgame raidu (King's Fall) i trzeciej specjalizacji każdej z klas.
Opublikowano 24 marca 20169 l Opłaca jak chcesz sprawdzić grę. Cała mechanika podstawki i tak opiera się teraz na TTK. Tak na prawdę dodatki podnoszą cap do 40, dają dostęp do endgame raidu (King's Fall) i trzeciej specjalizacji każdej z klas. Fajnie czyli zaczynam dziś a jak będzie piknie to za jakiś czas kupię legendary edition. Dzięki i dozo na serwerach hehe Edytowane 24 marca 20169 l przez mlynki