Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Jak tam po tym nowym paczu, fajniej? Czy znów tylko z rajdu na 6 osób da się wydropić itemy z najwyższym lightem? I czy RnG wku.rwia jak zawsze? Coś się pozmieniało z dropem egzotyków, toc? Edytowane 22 kwietnia 20168 l przez michu86-
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Jaki light jest tam wymagany? Ja wstępnie piszę się na jutrzejszy wieczór. Dzisiaj po 21 jakoś byśmy mogli zagrać. A co do lighta to raczej nikt z nas nie ma za małego ;]
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Jaki light jest tam wymagany? Ja wstępnie piszę się na jutrzejszy wieczór. Nic się nie zmieniło. Hard jest na 320.
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Dzięki. W sumie mam 10 za mało, ale to idzie przeskoczyć. Ins, dzisiaj nie mogę, bo mam turniej w MtG od 19 do 22.
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Spoko, poczekamy Mazzeo będziesz czy mamy kogoś innego jako szóstego szukać? Edytowane 22 kwietnia 20168 l przez Ins
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Cześć gdyby brakowało Wam osoby do raidu albo czegokolwiek to śmiało piszcie. Granie samemu w ta grę ma swoj limit ☺ moj GT Trumn4 Edytowane 23 kwietnia 20168 l przez Trumna
Opublikowano 7 maja 20168 l Tez bym zagrał tylko kurde mam kiepski light, ale jak cos to wiecie gdzie mnie szukać
Opublikowano 20 maja 20168 l nowy dodatek, ponoć wielkości Taken King. Premiera we wrześniu. Destiny’s next expansion is called Rise of Iron, according to leaked marketing materials that popped up on Reddit tonight. The expansion, which is expected in September, should be officially revealed at E3. Two sources familiar with Bungie confirmed the authenticity of this poster to Kotaku tonight. The Rise of Iron expansion will feature a new raid (likely Fallen-themed) and will be larger than the two year-one DLC packs, according to a source. (Of course, as The Taken King showed us, the amount and scale of content in a Destiny expansion can vary wildly and it may not be fair to compare this to previous DLC.) It’s not clear how this expansion is related to Destiny’s regular Iron Banner PVP event, but that appears to be Iron Banner maestro Lord Saladin brandishing a hammer (or axe) in the poster. Rise of Iron’s raid is based loosely on the raid that was cut from last year’s House of Wolves DLC, according to sources. At one point Bungie had planned to launch it in April, but it was delayed a while back. Edytowane 20 maja 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 20 maja 20168 l Boty, szukam dwóch kompanów do Nightfalla i ewentualnego runa czy trzech w nowe Prison of the Elders. Godzina 21 +/- 1h. Potem zabieram się za W3.
Opublikowano 21 maja 20168 l Fak, nowy dodatek? Trzeba będzie kupić w końcu Destiny - nawet jeszcze The Taken King nie poznałem - muszę się w to znów wkręcić
Opublikowano 3 czerwca 20168 l Jakieś reidzisko w ten łikend gardianie? Mozna by Oryxowi tyłek sprać po raz kolejny.
Opublikowano 3 czerwca 20168 l Dawno nie grałem, więc jakbyście potrzebowali jednego guardiana, to dajcie znać wiadomością, z chęcią sobie przypomnę co i jak...
Opublikowano 3 czerwca 20168 l Jest dwoch. Chetnych prosimy o zapisy i odbior numerka do przyklejenia na koszulke. Proponuje zaczac jutro. Chcialbym tym razem zagrac Warlockiem, ale jesli zbraknie tytanicy to w sumie moge zaprzac ja do roboty.
Opublikowano 3 czerwca 20168 l Chętnie wrócę do Destiny ale to w przyszły weekend dopiero. Ten nowy dodatek Rise of Iron to jest coś na miarę Taken King?
Opublikowano 3 czerwca 20168 l Gwoli scislosci - chodzi o Hard, a platforma docelowa to X1. RoI ma zostac oficjalnie zapowiedziany na dniach, a ploty glosza, iz ma byc wiekszy niz TTK. Osobiscie w to nie wierze, ale dalbym sie zaskoczyc. Edytowane 3 czerwca 20168 l przez Yap
Opublikowano 8 czerwca 20168 l to w takim razie nie ruszam Destiny do września, bo grindowanie parę godzin by podbić sobie light o jeden punkt jest bezsensem. Po 20 września pewno wystarczy zrobić parę questów i 340 light będzie realny.