Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Frredy, jeszcze nic trochę oficjalnego nie słychać, ale plotki krążą :)

MaZZeo, w zasadzie są 4 osoby z forum grające na X1 w Destiny (Paolo de Vesir, froncz, Yap i ja). Ja jak pisałem mogę być dostępny, tylko potrzebuję wiedzieć kiedy i o której.

Proponuję ustal termin i godzinę, np. piątek 19:00 i w razie co dopytaj się osób na XLive, a nie tutaj. Tak jest szybciej i wygodniej, bo nie każdy zagląda na forum, a na konsoli gra każdy z nas, a w razie czego ma pewnie aplikację na telefonie. Zresztą na X1 można już od jakiegoś czasu pisać wiadomości grupowe, więc ustalić wspólny termin powinno być łatwiej :)

Ja odpadam dzisiaj :/ Pracę zmieniłem i na razie tylko weekendy wchodzą w grę i to nie każde. A w sumie i tak bardzo mało gram teraz w Destiny od ostatniego balance patcha, który mi się nie podoba. Raz na tydzień zrobię weekly (striki, bounty zavali i wsio) i tyle. W tym tygodniu jak będę grał to pewnie tylko IB.

No i w końcu wracają stare raidy :) Najpierw Crota, potem VoG i KF. Start od 28.03 z Crotą, w następnym tygodniu VoG i potem KF. Będą też nowe challenge :) Challenge na Templar'ze i Atheon'ie potwierdzony. :)

Ciekawe tylko co wymyślą z Vault Space, bo teraz mam problemy z miejscem, a co będzie jak będzie się zbierało nowe rzeczy... a miało się coś zadziać po wyjściu ROI, ale pół roku minęło i nadal cisza :(

Jeszcze dwa streamy wiec byc moze cos powiedza. Nowe zbroje i ornamenty dla nich we WSZYSTKICH raidach. Nawet WotM dostanie swieze procz tych ktore sa. Powracaja giwery. Wspomnieli, ze w jednym z kolejnych streamow przedstawia owe pukawki wraz z ich zachowaniem w srodowisku gry. Prawie na sto procent straca swoje zywiolowe wlasciwosci. Juz ktos zauwazyl, ze Fatebringer prawdopodobnie nie zadaje arcowego damage'u. Ornamenty, nowy sprzet i challenge beda dostepne tylko w ramach weekly activities, ale light 390 bedzie dostepny z poziomu mapy. Kazdy raid bedzie mial aktywne wszystkie challenge jesli wybierzemy weekly activity. Sa lekkie zmiany w ich przechodzeniu. Bedzie zabawa, bedzie sie dziali i znowu nocy bedzie malo!