Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 522,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Poszukujemy 3 chętnych do zrobienia VoG'a razem z challengami na PS4 dzisiaj (poniedziałek 10.04.2017) o godzinie 19:00. 390+, fajnie jakby był Sleeper Simulant, resztę wytłumaczymy :)

Dodatkowo potrzebna będzie 1 osoba do zrobienia King's Fall'a z challengami na PS4 jutro (wtorek 11.04.2017) o godzinie 19:00. 390+, fajnie jakby był Black Spindle, resztę wytłumaczymy :) Cottage, Ciebie już wliczyłem do piątki :)

Opublikowano

Poszukujemy 3 chętnych do zrobienia VoG'a razem z challengami na PS4 dzisiaj (poniedziałek 10.04.2017) o godzinie 19:00. 390+, fajnie jakby był Sleeper Simulant, resztę wytłumaczymy :)

Dodatkowo potrzebna będzie 1 osoba do zrobienia King's Fall'a z challengami na PS4 jutro (wtorek 11.04.2017) o godzinie 19:00. 390+, fajnie jakby był Black Spindle, resztę wytłumaczymy :) Cottage, Ciebie już wliczyłem do piątki :)

Oczywiście dziś mogę wam pomóc jak by były braki :)

Opublikowano

Posłałem ID na PW. 

Opublikowano

ja wstepnie moge. Myslisz piotros ze w 2h sie wyrobimy? czy wincyj trzeba?

NVM, nie doczytałem że na PS4 ;) Na iksboksie ktoś  późnym wieczorem nie chce pograć?

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Ja mogę zagrać dzisiaj wieczorem na XO, jak ktoś coś potrzebuje.

Opublikowano

Czyli czwartek o 19.00 Upadek Króla? Pewnie Gienka się weźmie, i VeSDD już wrócił, więc jest komplet albo prawie komplet?

Opublikowano

Również pojawię się w czwartek.

Opublikowano

Czwartek 19:00 jestem :) Black Spindle już się grzeje, tak samo jak Qulimulis (czy jakoś tak) i Smite of Merian :) No i wszystko na koniec dowiezione Taczką ;)

Opublikowano

Nie dalo by rady pchnac spotkania o godzine panowie?

Opublikowano

Hmmm... Mogę się nie wyrobić na 18tą, ale jakby co, to postaram się być :)

A jeżeli miałeś na myśli 20tą, to sądzę, że nie będzie problemu. Najwyżej pogramy trochę Bannera w grupie i już :)

Trzeba brać pod uwagę, że są 3 challenge i może się trochę zejść, zanim się zgramy na każdym z nich.

Opublikowano

Rozumiem godzinę bo to dłuższy raid więc pogadam z żonoidem. Jestem w tym przeklętym UK niestety. Dziś dam znać.

Opublikowano

to jaka 6? Taka jak w temacie wyżej?

-Dybbuk

-froncz

-VeSD

-piotros

-Mazzeo

-Yap (?)

ja moge ruszac zarowno o 18 jak i o 20. 

Nie no, ja będę na miliard procent. Połówka bywa upierdliwa, ale to dobre dziewczę więc powinienem dać radę na 18tą polskiego czasu.

Opublikowano

Czyli 18.00? Moze być, ale dajcie znać, bo u mnie to duża różnica o której muszę się ze studia urwać "w ważnej sprawie rodzinnej" ;P

Opublikowano

Ja jutro mogę o dowolnej porze.

Opublikowano

Poniedzialek wieczor Crota badz VoG? 21sza?