Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Wstępnie ok, chociaż wolałbym jutro/piątek. Ale jakby co to in. BTW: dla łowców artefaktów - Tyra sprzedaje w tym tygodniu najlepszego Silimara od week 1 ROI (teraz 105% wtedy chyba 113%)
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Czwartek 19.00. Jak ktoś może, to na dowolnej postaci może przepisać się na Dead Orbit i kupić ich rakietnicę. Cały team z tymi rakietnicami pozwala na łatwe dwufazowanie Aksisa, co jest przyjemne przy całym tym zamieszaniu z Empowered i dischargami: https://youtu.be/NyruinnPVHQ. Dzisiaj 100 marek wpada za samą playlistę misji. 1) No chyba że ktoś już ma rakietnicę z Tripod / Field Scout / Cluster Bombs (dokładnie taki zestaw perków jest potrzebny: pierwsze dwa oczywiste, a Cluster Bombs robi cały myk, bo Aksis ma wiele części i damage się multiplikuje) 2) Pozostaje kwestia Kapitanów, bo tutaj jednak mieczyki są milutkie. Ale w najgorszym przypadku jeśli runnerzy będą mieli miecze to 3 x Dark Drinker + 3 x Rakietnica też powinny dwufazować, w najgorszym przypadku trójfazować.
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l O, byly nawet cztery osoby na Crote. Nikt sie nie odzywal do niedzieli procz MaZZeo wiec zalozylem, ze nic z tego nie bedzie. Ja jestem dostepny jutro i w czwartek. 20ta moze byc? Ja wchodze Warlockiem z DarkDrinkerem.
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Jesli sie mocno postaramy to w trzy godziny damy rade. Pierwszy challenge jest dosc prosty, a bedziemy zakuci w dobry stuff wiec nie przewiduje wielu zgonow. No i dobrze byloby jednak o tej 20.30 zaczac.
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l no ale od 20.30 do 23 to się z całością nie wyrobimy, bez jaj. Ja będę w domu ok 19, zaczniemy o której zaczniemy ale im szybciej tym lepiej
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Damy radę, to krótki raid jest przeca, a wszyscy już wiedzą o so chosi. Challenge na Aksisie dotrzemy w biegu i pęknie raz dwa.
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l 20:30 jestem. Tytan już przygotowany, więc będę mógł lecieć od razu.
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Hmm nie wiedziałem, no to popinam na chatę. Nie właźcie beze mnie, bo chcę Knuckles ;)
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Musicie dac mi jeszcze z 40 minut. I to samo co pan wyzej - nie zaczynajcie beze mnie.