Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Również mogę zagrać Crotę dzisiaj wieczorem.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 521,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Mogę, ale za pi razy oko godzinę (czyli o 21.30 czy coś takiego).

Opublikowano

No to mamy 4 osoby, jeszcze dwóch – dzisiaj, 21:30.

Opublikowano

Wstępnie ok, chociaż wolałbym jutro/piątek. Ale jakby co to in.

BTW: dla łowców artefaktów - Tyra sprzedaje w tym tygodniu najlepszego Silimara od week 1 ROI (teraz 105% wtedy chyba 113%)

Opublikowano

Czwartek 19.00. Jak ktoś może, to na dowolnej postaci może przepisać się na Dead Orbit i kupić ich rakietnicę. Cały team z tymi rakietnicami pozwala na łatwe dwufazowanie Aksisa, co jest przyjemne przy całym tym zamieszaniu z Empowered i dischargami: https://youtu.be/NyruinnPVHQ. Dzisiaj 100 marek wpada za samą playlistę misji.

1) No chyba że ktoś już ma rakietnicę z Tripod / Field Scout / Cluster Bombs (dokładnie taki zestaw perków jest potrzebny: pierwsze dwa oczywiste, a Cluster Bombs robi cały myk, bo Aksis ma wiele części i damage się multiplikuje)

2) Pozostaje kwestia Kapitanów, bo tutaj jednak mieczyki są milutkie. Ale w najgorszym przypadku jeśli runnerzy będą mieli miecze to 3 x Dark Drinker + 3 x Rakietnica też powinny dwufazować, w najgorszym przypadku trójfazować.

Opublikowano

O, byly nawet cztery osoby na Crote. Nikt sie nie odzywal do niedzieli procz MaZZeo wiec zalozylem, ze nic z tego nie bedzie.

Ja jestem dostepny jutro i w czwartek. 20ta moze byc? Ja wchodze Warlockiem z DarkDrinkerem.

Opublikowano

Ja generalnie od jutra to pora dowolna. Tylko jaka to pora? :)

Opublikowano

Tylko czy Twoja 21.00 to jest 21.00 czy 22.30?... ;P

Opublikowano

Dla mnie 21 to trochę późno, muszę skończyć przed 23.

Opublikowano

Możemy też jechać 20.30 i otworzyć bez Mazzeo.

Opublikowano

Jesli sie mocno postaramy to w trzy godziny damy rade. Pierwszy challenge jest dosc prosty, a bedziemy zakuci w dobry stuff wiec nie przewiduje wielu zgonow.

No i dobrze byloby jednak o tej 20.30 zaczac.

Opublikowano

Damy radę, to krótki raid jest przeca, a wszyscy już wiedzą o so chosi. Challenge na Aksisie dotrzemy w biegu i pęknie raz dwa.

Opublikowano

Hmm nie wiedziałem, no to popinam na chatę. Nie właźcie beze mnie, bo chcę Knuckles ;)

Opublikowano

Musicie dac mi jeszcze z 40 minut. I to samo co pan wyzej - nie zaczynajcie beze mnie.