Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 521,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Dobra ja będę miał jakoś od 19 włączoną konsolę.  Na razie widzę taki skład:

-froncz

-Piotros

-VeSD

-Dybbuk (? - pisał że dziś wraca) + 1 (? - Gienek/Joseph) 

-Mazzeo (?)

-Wezyr (?) - daj znać ;) 

Opublikowano

Wróciłem po tygodniowym zniknięciu, ale chyba dzisiaj nie dam rady, bo będę grał mocno w kratkę. Wiecie, żona i takie tam. Jak się nie uda Wam zebrać, to od piątku w górę powinienem już funkcjonować normalnie(j).

Opublikowano

widzę że już gracie, czyli znaleźliście brakujące jednostki :) ja przyznam szczerze że po ograniu wszystkich raidów po raz kolejny, muszę odpocząć od Destiny, także mnie traktujcie jako rezerwowego. Może inni nieogarnięci jeszcze chcą się w to wkręcić.

Opublikowano

Moze w sobote sie skrzykniemy? Tak pod wieczor kolo 21ej?

Opublikowano

Przewidywany skład jest ten co zawsze, ale nie wiadomo jak Piotros czy VeSD. W końcu to sobota.

Opublikowano

Sobota Pawel - sobota to przewidywalny termin spotkania. Godzine dogadamy lecz nie ukrywam, ze wolalbym jak najpozniej, oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku.

Opublikowano

Sobota 21.00 git. Przypomniałem sobie, że nie mam Vexa Cośtamchlasta, więc ten tego, trzeba robić.

Opublikowano

W tak zacnym gronie nie wypada nie zagrać, więc jutro o 21:00 będę i ja :)

Najlepiej jakby się nam udało zabić wszystkie Gorgony. Wykorzystując patent podawany wcześniej, nie powinno nam to zająć więcej niż 20 minut.

Opublikowano

W tak zacnym gronie nie wypada nie zagrać, więc jutro o 21:00 będę i ja :)

Najlepiej jakby się nam udało zabić wszystkie Gorgony. Wykorzystując patent podawany wcześniej, nie powinno nam to zająć więcej niż 20 minut.

Moge poswiecic i 200 minut. Rozumiem, ze chcesz to w ksiazce odhaczyc, ale czy cos jeszcze sie za to dostaje? Jakis emblemat cy cuś?
Opublikowano

Następnym razem wszyscy wpadają z egzotycznymi kosami (bez wyjątku) i damy radę. Mi brakuje już tylko ten challenge i Will of Crota Adept.

Opublikowano

No właśnie. Poróbcie w końcu Raze Lightera, ffs. Memory of Gheleon na łeb i jazda farmić materiały! :)

Opublikowano

'Robienie' egzotycznych tasakow to zadna przyjemnosc. Otrzymywanie ich to jednak inna para kaloszy. Poza tym sa tak zayebiscie przydatne, ze bez nich ni uja. Nawet shock'owy, ktorego nazwy nikt nie pamieta, jest bardzo fajny na strike'i.