Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 18.05.2017 o 21:33, Dybbuk napisał(a):

Tak szybko w międzyczasie: raid tej naszej szóstki sobota 19.30. Dziękuję za uwagę :)

Mozna na 20ta?
  • Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 521,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

VeSDD może będzie, może nie, jak będzie, to pomoże. Jak nie, to może ktoś z Friendsów/klanu będzie online. Jak nie, to możemy spróbować w pięciu, mogę spróbować ogarnąć sam swojego lane'a.

Opublikowano

Ech... No i całe raidowanie w Destiny. Jutro Gienek nie może dla odmiany. Więc brakuje dwóch :( Komuś pasuje niedziela-poniedziałek?

Opublikowano
  Cytat

In a lengthy interview with PC Gamer, Bungie's head of PC David Shaw confirmed that server infrastructure for the game was "complicated" and that they "do not have dedicated servers for Destiny 2 on PC" - and presumably not on consoles either.

Opublikowano

Hmmm... Teoretycznie niedziela wieczór i poniedziałek od 19tej mam dostępny, ale już się wstępnie umówiłem na Wąsika z ekipą na PS4. Jeżeli byśmy szybko skończyli, to mógłbym zagrać, ale różnie to bywa z tym szybkim kończeniem.

Opublikowano

Yhh, ja jutro i pojutrze moge, ale dopiero o 20.30. Nie wczesniej. Sprobujmy ogarnac bo sie zamkne w sobie.

Opublikowano

Ja generalnie miałbym ten raid w (pipi)e, gdyby nie fakt, że może dropnąć elementalny Fever & Remedy. Więc też bardzo chcę zrobić. Mam trzech (ja, Joseph, Gienek), Yap czwarty, brakuje dwóch. Możemy wejść o 20.30 i patrzeć, czy da radę kogoś zgarnąć z sieci ;)

Opublikowano

Zrobmy tak. W niedzielne wieczory zazwyczaj jest troche ludu online.

Opublikowano

wrog: Byłoby malina. Wtedy będzie brakowało tylko jednego, więc albo znajdziemy, albo można pocisnąć Wąsika w piątkę. 20.30.

EDIT: Będzie Piotros, więc będzie wtedy szóstka. No i gitefons.

EDIT2: Piotros, a kij z resztą, Wąsik tylko, po co się męczyć :)

Edytowane przez Dybbuk

Opublikowano

Ja będę nie wcześniej niż o 21, ale mogę być chwilę później. W razie co zaczynajcie beze mnie. Zależy mi tylko na ubiciu śpiewaczki poniżej 2 minut.

Opublikowano

Ok, ok. 21.00 dołączam ja, Gienek i Joseph. Jak rozumiem, wszyscy miecze mają, więc robimy szansonistkę.

Opublikowano

Czy Legendary Marks z Eventu wpada tylko 1 na dzień na każda z postaci czy tylko 1 na wszystkie?

Opublikowano

Raz na dzień per postać, czyli można łyknąć 3 eventy dziennie.

Opublikowano

No właśnie coś jest ewidentne nie tak. Robię event hunterem i wpada mi 15 marków. Robię go tytanem i nie wpada nic. Przełączam na warlocka i to samo. Dostaje Mote of Light, engramy itd ale nie dostaje marków.

To samo z aktywnościami. Teraz na playliscie są mecze Doubles. Po 4 czy 5 meczach dostaje sie legendary marks, ale jak skończę grać hunterem to na pozostałych postaciach nic nie dostaje.

WTF?

No właśnie coś jest ewidentne nie tak. Robię event hunterem i wpada mi 15 marków. Robię go tytanem i nie wpada nic. Przełączam na warlocka i to samo. Dostaje Mote of Light, engramy itd ale nie dostaje marków.

To samo z aktywnościami. Teraz na playliscie są mecze Doubles. Po 4 czy 5 meczach dostaje sie legendary marks, ale jak skończę grać hunterem to na pozostałych postaciach nic nie dostaje.

WTF?

Opublikowano

Od dłuższego czasu jest tak, że marki liczą się per konto, a nie postać jak to dawniej bywało.

Z tego co pamiętam, to w tygodniu możesz zrobić 5 daily misji z playlisty, żeby dostać po 20 marek za jedną, 3 heroic strike'i i za jakieś crucible dostajesz jeszcze marki, ale wszystko jest per konto.

Opublikowano

A może by tak vog/oryx w weekend?

edit: @Voytec sprawdziłem i za 1. publica dziennie (nie forge'a) wpada 15 marek na każdej postaci

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Ja niestety wylatuję do Polski we wtorek. Będę dopiero na King's Falla. Środa 7ego pasuje?

Opublikowano
  W dniu 26.05.2017 o 18:06, froncz piotrewski napisał(a):

edit: @Voytec sprawdziłem i za 1. publica dziennie (nie forge'a) wpada 15 marek na każdej postaci

Jak to możliwe? Najłatwiejszy grind legendary marks to robienie eventow i codziennie rozegrania jednego meczu w Crucible. I tak jak normalnie to powinno dawać 3x15 + 15 to ja dostaje 15 + 15. Jak to możliwe ze tobie wpadają marki za eventy na każdej postaci a mi na całe konto?