Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

wrog: Byłoby malina. Wtedy będzie brakowało tylko jednego, więc albo znajdziemy, albo można pocisnąć Wąsika w piątkę. 20.30.

EDIT: Będzie Piotros, więc będzie wtedy szóstka. No i gitefons.

EDIT2: Piotros, a kij z resztą, Wąsik tylko, po co się męczyć :)

Edytowane przez Dybbuk

No właśnie coś jest ewidentne nie tak. Robię event hunterem i wpada mi 15 marków. Robię go tytanem i nie wpada nic. Przełączam na warlocka i to samo. Dostaje Mote of Light, engramy itd ale nie dostaje marków.

To samo z aktywnościami. Teraz na playliscie są mecze Doubles. Po 4 czy 5 meczach dostaje sie legendary marks, ale jak skończę grać hunterem to na pozostałych postaciach nic nie dostaje.

WTF?

No właśnie coś jest ewidentne nie tak. Robię event hunterem i wpada mi 15 marków. Robię go tytanem i nie wpada nic. Przełączam na warlocka i to samo. Dostaje Mote of Light, engramy itd ale nie dostaje marków.

To samo z aktywnościami. Teraz na playliscie są mecze Doubles. Po 4 czy 5 meczach dostaje sie legendary marks, ale jak skończę grać hunterem to na pozostałych postaciach nic nie dostaje.

WTF?

Od dłuższego czasu jest tak, że marki liczą się per konto, a nie postać jak to dawniej bywało.

Z tego co pamiętam, to w tygodniu możesz zrobić 5 daily misji z playlisty, żeby dostać po 20 marek za jedną, 3 heroic strike'i i za jakieś crucible dostajesz jeszcze marki, ale wszystko jest per konto.

edit: @Voytec sprawdziłem i za 1. publica dziennie (nie forge'a) wpada 15 marek na każdej postaci

Jak to możliwe? Najłatwiejszy grind legendary marks to robienie eventow i codziennie rozegrania jednego meczu w Crucible. I tak jak normalnie to powinno dawać 3x15 + 15 to ja dostaje 15 + 15. Jak to możliwe ze tobie wpadają marki za eventy na każdej postaci a mi na całe konto?