Opublikowano 7 czerwca 20177 l Kolego Piotrczewski, na Defenderze sztywniutkie, jak uliczne zasady, 396 lighta
Opublikowano 7 czerwca 20177 l 396? Halo, dzwoni wrzesień 2016. Tymczasem u Variksa: Edytowane 7 czerwca 20177 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 7 czerwca 20177 l To co? Bedziesz Paolo? Edit. Mam dwa takie z nieco innymi rollami. Porownamy sobie 'kay?
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Raczej nie, ale jakbym zalogował się później i dalej byście kogoś szukali to
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Chętnie bym Wam pomógł, ale z moim lightem 200 mógłbym robić co najwyżej za mrówkę do rozdeptywania ;) Gra bardzo mi przypasowała, aktualnie jestem po głównym wątku The Taken King i czeka mnie grindowanie lighta w celu odblokowania Rise of Iron. Jako że bardzo polubiłem kooperację w strike'ach, szybkie wbicie lighta nie powinno być problemem. Czuję, że Destiny 2 wyląduje u mnie na premierę :)
Opublikowano 7 czerwca 20177 l spoko do 380 szybko doleci zagramy jeszcze przed premiera 2 NF i jakis raidzik
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Czy ma ktoś ochotę zagrać na PS4? Wróciłem do Destiny i dobilem Light na wszystkich postaciach (379, 379, 371) żeby w końcu zagrać raid i strike z TTK i ROI. Mam te dodatki od premiery ale dopiero teraz wróciłem. Trzeba wymaksowac postacie zanim wyjdzie D2 :)
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Voytec, ja grywam w Destiny na PS4, ale w 99% w Crucible. Jakbyś chciał pograć to szukaj mnie online. PSNID: BialostockiWezyr
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Szczerze mówiąc myślałem, że strike'i pozwalają na szybsze podniesienie lighta, tymczasem często wypadają mi niebieskie rzeczy o poziomie identycznym lub wręcz niższym niż obecne posiadane. A jak obecnie noszony przedmiot jest legendarny i ma wysoki poziom lighta to nawet nie opłaca się deszyfrować niebieskich przedmiotów, bo i tak zawsze wyjdą słabsze... Deszyfracje robię pojedynczo i zawsze upewniam się, że mam najwyższy możliwy poziom światła na dany moment. Są jeszcze jakieś inne skuteczne metody na levelowanie? Mój obecny light to 250, więc odpadają wyzwania z wyższym poziomem. Edytowane 9 czerwca 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Próbowałeś Crucible? Mecze są dość szybkie, a nagrody dostaniesz niezależnie od wyniku starcia. Dobrym pomysłem jest kupowanie Three of Coins u Xura (tylko w weekendy) i odpalanie ich na Crucible lub Stike. Warto też robić jest bounty, bo te szybko boostują Twoją reputację u frakcji do której przynależysz. Nie wiem jak wygląda sprawa lighta u Vendorów klasowych czy Shaxa, ale warto ich odwiedzić: za legendary marki można kupić dobre przedmioty z wysokim light (dla mojego warlocka poniżej 300 light dostępne są przedmioty na 380). Więcej sprawdzę jak będę w grze.
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Szczerze mówiąc myślałem, że strike'i pozwalają na szybsze podniesienie lighta, tymczasem często wypadają mi niebieskie rzeczy o poziomie identycznym lub wręcz niższym niż obecne posiadane. A jak obecnie noszony przedmiot jest legendarny i ma wysoki poziom lighta to nawet nie opłaca się deszyfrować niebieskich przedmiotów, bo i tak zawsze wyjdą słabsze... Deszyfracje robię pojedynczo i zawsze upewniam się, że mam najwyższy możliwy poziom światła na dany moment. Są jeszcze jakieś inne skuteczne metody na levelowanie? Mój obecny light to 250, więc odpadają wyzwania z wyższym poziomem.Kupuj zbroje u Vanguarda za Legendary Marki.
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Ok, sprobujmy jeszcze raz. 1. Yap 2. Dybbuk 3. Piotros 4. Froncz Zapytam Wroga i Warone'a. Od 19ej mozna by zaczac. Poniedzialek wszystkim pasuje?
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Dzięki za tipy, wizyta u sprzedawców i Xura oraz wspólna gra ze znajomym w Crucible wystarczyła, żeby w ciągu jednego dnia podbić light do 312 :)
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Yap, w poniedziałek chcesz robić? Mnie pasuje, ale dopytuję. Pewnie Gienek też może być.
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Poszly PMki do Ciebie, Piotra i Froncza z zapytaniem czy o 19ej Wam pasuje. Gieniu bylby bardzo mile widziany, a ja napisalem jeszcze do VeSDa czy znalazlby chwilke.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l KF Oto pewniaki: 1. Yap 2. Froncz 3. Dybbuk 4. Piotros 5. EugeniuszK VeSD napisal, ze jego obecnosc jest mocno watpliwa, ale znalezc jednego to nie szukac dwoch. Vesir, kcesz?
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Panowie, czy ktoś zrobi save na King's Fall? Zostało nam 2 bossów, szkoda by zaczynać od początku.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l nie sądzę żeby to był problem - w tym tygodniu będzie bez challenge'a. Więc albo można wziąć save z LFG albo po prostu pyknąć warpriesta i Golg jeszcze raz - będzie szybciej bo bez challenge'a a wszyscy (prawie) dostali giwery które chcieli. Ja mam wolny czwartek i niedzielę tak od 16 więc mogę pyknąć: KF (bez challenge'a) Maszyny (wolałbym się nie je.bać z Aksisem na challenge'u bo nie ma po co)