Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętnie bym Wam pomógł, ale z moim lightem 200 mógłbym robić co najwyżej za mrówkę do rozdeptywania ;)  Gra bardzo mi przypasowała, aktualnie jestem po głównym wątku The Taken King i czeka mnie grindowanie lighta w celu odblokowania Rise of Iron. Jako że bardzo polubiłem kooperację w strike'ach, szybkie wbicie lighta nie powinno być problemem. Czuję, że Destiny 2 wyląduje u mnie na premierę :)

• Plusik 2
Opublikowano

Czy ma ktoś ochotę zagrać na PS4?

Wróciłem do Destiny i dobilem Light na wszystkich postaciach (379, 379, 371) żeby w końcu zagrać raid i strike z TTK i ROI. Mam te dodatki od premiery ale dopiero teraz wróciłem. Trzeba wymaksowac postacie zanim wyjdzie D2 :)

Opublikowano (edytowane)

Szczerze mówiąc myślałem, że strike'i pozwalają na szybsze podniesienie lighta, tymczasem często wypadają mi niebieskie rzeczy o poziomie identycznym lub wręcz niższym niż obecne posiadane. A jak obecnie noszony przedmiot jest legendarny i ma wysoki poziom lighta to nawet nie opłaca się deszyfrować niebieskich przedmiotów, bo i tak zawsze wyjdą słabsze... Deszyfracje robię pojedynczo i zawsze upewniam się, że mam najwyższy możliwy poziom światła na dany moment. Są jeszcze jakieś inne skuteczne metody na levelowanie? Mój obecny light to 250, więc odpadają wyzwania z wyższym poziomem.

Edytowane przez Vexilium
Opublikowano

Próbowałeś Crucible? Mecze są dość szybkie, a nagrody dostaniesz niezależnie od wyniku starcia. Dobrym pomysłem jest kupowanie Three of Coins u Xura (tylko w weekendy) i odpalanie ich na Crucible lub Stike. Warto też robić jest bounty, bo te szybko boostują Twoją reputację u frakcji do której przynależysz.

Nie wiem jak wygląda sprawa lighta u Vendorów klasowych czy Shaxa, ale warto ich odwiedzić: za legendary marki można kupić dobre przedmioty z wysokim light (dla mojego warlocka poniżej 300 light dostępne są przedmioty na 380).

Więcej sprawdzę jak będę w grze.

• Plusik 1
Opublikowano

Szczerze mówiąc myślałem, że strike'i pozwalają na szybsze podniesienie lighta, tymczasem często wypadają mi niebieskie rzeczy o poziomie identycznym lub wręcz niższym niż obecne posiadane. A jak obecnie noszony przedmiot jest legendarny i ma wysoki poziom lighta to nawet nie opłaca się deszyfrować niebieskich przedmiotów, bo i tak zawsze wyjdą słabsze... Deszyfracje robię pojedynczo i zawsze upewniam się, że mam najwyższy możliwy poziom światła na dany moment. Są jeszcze jakieś inne skuteczne metody na levelowanie? Mój obecny light to 250, więc odpadają wyzwania z wyższym poziomem.

Kupuj zbroje u Vanguarda za Legendary Marki.
  • Plusik 1
Opublikowano

Poszly PMki do Ciebie, Piotra i Froncza z zapytaniem czy o 19ej Wam pasuje. Gieniu bylby bardzo mile widziany, a ja napisalem jeszcze do VeSDa czy znalazlby chwilke.

• Plusik 1
Opublikowano

KF

Oto pewniaki:

1. Yap

2. Froncz

3. Dybbuk

4. Piotros

5. EugeniuszK

VeSD napisal, ze jego obecnosc jest mocno watpliwa, ale znalezc jednego to nie szukac dwoch. Vesir, kcesz?

Opublikowano

nie sądzę żeby to był problem - w tym tygodniu będzie bez challenge'a. Więc albo można wziąć save z LFG albo po prostu pyknąć warpriesta i Golg jeszcze raz - będzie szybciej bo bez challenge'a a wszyscy (prawie) dostali giwery które chcieli.

Ja mam wolny czwartek i niedzielę tak od 16 więc mogę pyknąć:

KF (bez challenge'a)

Maszyny (wolałbym się nie je.bać z Aksisem na challenge'u bo nie ma po co)