McDrive 3 097 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 A co takiego jest fajnego w tej snajperce?? A nic takiego, po prostu "widzi mi się" Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 a byly jakies prezenty od bungie z okazji swiat bo cos mi sie obilo o uszy ale jako ze gram na tej spie.rdolinie jaka jest ps4 to nie nam jak sprawdzic - niestety kolejny raz online xone bije gow.niany psn na leb. nic to zostaly mi jeszcze 3 dni moze uda sie naprawic psn;) Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 Z tego co mi się kojarzy to u Post Mastera była do odebrania paczka engramów takich smych jakie dostajesz przy wbiciu koljnej rangi u crucibla lub vanguarda . A co takiego jest fajnego w tej snajperce?? A nic takiego, po prostu "widzi mi się" Plusem jest to że na primary weapons możesz dać, plusem jest też że wygląda jak z gry The Order Fajna stylistyka tyej snajperki Warto mieć ... 1 Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 (edytowane) Nic nie było u postmastera - no chyba, że wczoraj, kiedy PSN nie działał EDIT: Szczęśliwej passy ciąg dalszy... Grając w VoG, tuż przed samym Atheonem, zauważyłem wylatującą z mobka, niebieską kulkę. Podniosłem, okazało się, że zawiera legendarny engram. Po odkodowaniu - Red Death (Exotic Pulse Rifle) Edytowane 26 grudnia 2014 przez WrednyPL Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Nic nie było u postmastera - no chyba, że wczoraj, kiedy PSN nie działał EDIT: Szczęśliwej passy ciąg dalszy... Grając w VoG, tuż przed samym Atheonem, zauważyłem wylatującą z mobka, niebieską kulkę. Podniosłem, okazało się, że zawiera legendarny engram. Po odkodowaniu - Red Death (Exotic Pulse Rifle) Nie masz czasem za duzo szczescia ?? Są święta podziel się szczęściem . Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 psn dalej lezy i kwiczy dopiero ja dalej nie moge sie zalogowac Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Powiem Wam, że cieszę się, że nie mam dostępu do swojej konsoli nie sądzę, żeby ta akcja z Psn mi się spodobała gdybym miał w planach pogranie w święta/nowy rok. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 (edytowane) Dla niektórych święta to jedyna okazja aby pograć troszkę dluzej. W destiny jest fajna snajperka a kupić nie można. Edytowane 27 grudnia 2014 przez Frredy Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Mi udało się ok 11.30 zalogować i kupić tą broń. Niestety nie testowałem jej, bo zaraz włączyłem Shadow of Mordor Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 (edytowane) Mnie tam parę razy zalogowało do ps4, ale co z tego jak nie łączyło z serwerami Fify i Destiny. Zawsze byłem zdania że pod względem oprogramowania Xbox Live bije na łeb PSN. Edytowane 27 grudnia 2014 przez Frredy Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Mnie tam parę razy zalogowały do ps4, ale co z tego jak nie łączyło z serwerami Fify i Destiny. Zawsze byłem zdania że pod względem oprogramowania Xbox Live bije na łeb PSN. No łączyło mi z serwerami dłużej niż zwykle. Dobrze, że w ogóle się udało Cytuj
wrog 609 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Mi udało się ok 11.30 zalogować i kupić tą broń. Niestety nie testowałem jej, bo zaraz włączyłem Shadow of Mordor No Land Beyond? Syf straszny, w społeczności Destiny wszyscy sobie już żarty z tego egzotyka robią (vide poniższy filmik). Można kupić i schować, bo pewnie buff konkretny kiedyś będzie 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Mi udało się ok 11.30 zalogować i kupić tą broń. Niestety nie testowałem jej, bo zaraz włączyłem Shadow of Mordor No Land Beyond? Syf straszny, w społeczności Destiny wszyscy sobie już żarty z tego egzotyka robią (vide poniższy filmik). Można kupić i schować, bo pewnie buff konkretny kiedyś będzie Do pvp to jej nie brałem Cytuj
wrog 609 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 PvE też się do niczego nie nadaje. Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Ta broń... To... Ja nie wiem, może jest jakaś ukryta kombinacja przycisków i zaczyna się jej używać jak broni białej? Albo super hiper tajny sposób na jej upgrade i zostaje samo naprowadzajacym się ice breaker'em nie wiem no to dla mnie jest zagadka w jaki sposób udało im się zaprojektować większość broni z dodatku jako bezużyteczne Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 PvE też się do niczego nie nadaje. Mi tam pasuje. Cały strike na Marsie(ten ex dla PS) przeszedłem korzystając tylko z niej i nie było tak źle Ale fakt, bungie musi zrobić buff tej broni. Najlepiej żeby zabijał po jednym trafieniu w pvp. Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Pp jednym trafieniu ewentualnie jak dwa razy się spudłuje! Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Pp jednym trafieniu ewentualnie jak dwa razy się spudłuje! Przy tym przeładowaniu to ta broń nie ma szans nawet z najsłabszym scoutem w pvp. Tu sytuację może naprawić tylko 1 kula = 1 trup Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 No oczywiście tak, te bronie z dodatku są mało przemyślane. Dziwi mnie to skoro Activision posiada świetny zespół zajmujący się tworzeniem przedmiotów i na pewno znalazł by się choć jeden spec, który był by w stanie pomóc Bungie zrobić to porządnie. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 No oczywiście tak, te bronie z dodatku są mało przemyślane. Dziwi mnie to skoro Activision posiada świetny zespół zajmujący się tworzeniem przedmiotów i na pewno znalazł by się choć jeden spec, który był by w stanie pomóc Bungie zrobić to porządnie. Mało przemyślana to jest cała gra mimo, że robili ją tyle lat. Zupełnie jakby mieli gotową grę i zaczęli robić wszystko od nowa. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Miałem przerwę bo tytuł mi się przejadł, ale od dzisiaj pogram troszkę więcej.Jakby ktoś potrzebował człowieka do raidów i innych to piszcie śmiało. Mogę podejść do VoG bez zgonu, znam raid, umiem skakać Gram wieczorami od 20-21 na PS4.HO HO HO! Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Właśnie zaczynam moją przygode z Destiny więc jak macie jakieś dobre rady na początek to prosze. Jestem bardziej typem samotnego gracza i chciałbym sie jak najlepiej bawić. Pzdr Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Zacisnij zęby i przejdź jak najszybciej wątek fabularny i dobij 20 lvl potem się upij i udawaj ze dopiero zaczynasz grę ( mając 20 lvl) fabuła jak dla mnie nie istnieje a gra na prawdę zaczyna sprawiać przyjemność gdy zaczynają się Bounty, strike'i i raidy. Sam długo grałem w pojedynkę i odradzam nawet z jedną osobą gra się już o wiele przyjemniej. Jak chcesz to wyślij mi inv na PSN będę co prawda miał czas na grę dopiero po 8 stycznia ale zawsze znajdzie się coś do roboty Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 wyslij invite mamy fajna grupe. jedna zasada nie ma darcia papy jak komus nie wychodzi. jestesmy noobki wiec spokojnie mozesz sie odnalesc jako nowicjusz. nick danielskii 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi