Opublikowano 15 października 201410 l scout dalej (pipi)owy na pvp, chociaz nie gralem nim dlugo, mimo nerfu auto rifle i tak jest najlepsze wyborem Moze masz slabego Scouta ? Ja odczuwam mega ropznice na plus, na pol dystans scoutem jestem w stanie stracic 2-3 kolesi z Auto sam. Vision of Confluence + 29 shotow, ewentualnie 19 i 100%stability i na ciut otwartch mapkach nikt nie podejdzie... Edytowane 15 października 201410 l przez easye
Opublikowano 15 października 201410 l mam raidowy z upem na maxa, a na pvp to sie i tak nie liczy... nie mowie na moonie jest super ale pograj na mniejszych mapach, po za tym scoutami trzeba grac inaczej i nie jest to moj typ rozgrywki Edytowane 15 października 201410 l przez dApo
Opublikowano 15 października 201410 l No tak, scoutem gra sie inaczej, ale roznica zdecydowanie na plus po patchu. Co do Bad Juju bron jest takim gniotem, ze jak w koncu go nie zboostuja, to go po prostu wyrzucam. Podobnie jak Thorn. Jak ktos bedzie mial bount niech omija szerokim lukiem ! Edytowane 15 października 201410 l przez easye
Opublikowano 15 października 201410 l Dobra, Raid na hard praktycznie zrobiony (Atheon na jutro), mamy zayebiaszczy sposób na Templara - można go zrzucić w przepaść, bez strzelania z tarczy
Opublikowano 15 października 201410 l Jakieś porady jak postępować ,co dokładnie robic po wbiciu 20lvl? A jak wygląda sytuacja gdy gra sie ze znajomymi ktorzy maja nizszy lvl?Moge z nimi robić fabułe i zadania ktore juz wykonalem ( rozumiem ze moge powtarzac zadania)ale jak to sie ma do zdobywania u nich /u mnie doświadczenia,broni itp. Edytowane 15 października 201410 l przez Logan
Opublikowano 16 października 201410 l Dobra, Raid na hard praktycznie zrobiony (Atheon na jutro), mamy zayebiaszczy sposób na Templara - można go zrzucić w przepaść, bez strzelania z tarczy W ten sposób?
Opublikowano 16 października 201410 l Dokładnie tak. Obudziłem się wcześnie i nie mogłem zasnąć więc zrobiłem sobie solo Atheona na hard raidzie i poleciał Vex Mythoclast, 3 już statek i energy... Potrzeba mi tylko hełmu do 30 lvlu, oby jutro Xur coś miał. Edytowane 16 października 201410 l przez wojnar
Opublikowano 16 października 201410 l Wojnar, a możesz napisać swoje spostrzeżenia i porady odnośnie HARD RAID ?No i jak bijesz Atheona ?Myślę, że za jakiś czas będziemy podchodzić Edytowane 16 października 201410 l przez giger_andrus
Opublikowano 16 października 201410 l Moja rada - dobrze mieć co najmniej ze dwie osoby na 30 poziomie na obronę Confluksów Na samych 29 też się da, chyba nawet tak za pierwszym razem podchodziłem, ale różnica jest ogromna. W ten wtorek mieliśmy już czterech na 30 i przelecieliśmy przez harda jak burza. Edytowane 16 października 201410 l przez wrog
Opublikowano 16 października 201410 l Atheon to wiadomo, spychanie. Najtrudniejszy moment to oborona confluxów i oracle, trzeba to zrobić tak jak normalnie (chociaż na oracle to można zrobić tak, że 2 osoby z respa strzelają z icebreakerów a 4 osoby po prawo siedzą), reszta to "walk in the park".
Opublikowano 16 października 201410 l Wojnar a czy byłbyś w stanie na swoim save pokazać mi to spychanie Atheona ?Wczoraj próbowaliśmy i nie wychodziło.Weszlibyśmy dosłownie na minutkę, obczaiłbym jak to robisz.
Opublikowano 16 października 201410 l Trzeba bylo dolaczyc do Hipola Ginger jak zapraszal, pomoglismy i spadl za 2gim podejsciem. Jak ogarniesz ekipe ktora choc raz wyjdzie z teleportu to pomoge wam. Ps. Pewnie lada chwila pojdzie patch. Ps2. Wojnar gra na PS3 Edytowane 16 października 201410 l przez easye
Opublikowano 16 października 201410 l Myślisz, że pójdzie patch ?Należy to traktować jako błąd gry czy raczej taktykę ? W końcu ciskasz granaty, korzystasz z umiejętności którą posiada Warlock, wychodzisz Atheonowi naprzeciw. Co tu mają poprawiać? Edytowane 16 października 201410 l przez giger_andrus
Opublikowano 16 października 201410 l No mi przepadl, bo mam tylko 1 postac. Moze Bzyku ma Hard w razie czego.
Opublikowano 16 października 201410 l Wojnar a czy byłbyś w stanie na swoim save pokazać mi to spychanie Atheona ? Wczoraj próbowaliśmy i nie wychodziło. Weszlibyśmy dosłownie na minutkę, obczaiłbym jak to robisz. https://www.youtube.com/watch?v=wI4Z74gfrTs
Opublikowano 16 października 201410 l Na PS3 może i działa ten sposób, na PS4 za Chiny nie da rady go zepchnąć. Komenty pod filmikiem mówią same za siebie.
Opublikowano 16 października 201410 l Dokladnie, na PS4 czesto idzie nie w ta strone co trzeba. Metoda z 5 osobami jest znacznie prostrza. Edytowane 16 października 201410 l przez easye
Opublikowano 16 października 201410 l Wszystko może się rozchodzić właśnie o zachowanie Ai przeciwników. PS4 to jednak sprzęt nowszej generacji i może to być zupełnie inaczej liczone niż na PS3.Mnie osobiście bardzo się spodobał sposób z bąbelkiem na środkowej platformie i 20 sekund naparzania do bosa ze wszystkiego co tylko drużyna ma.
Opublikowano 16 października 201410 l Easy, właśnie dlatego mnie zaciekawiłeś kiedy napisałeś, że zrobiliście to wczoraj.Chętnie zobaczę jak się ustawiasz i kiedy rzucasz. Wczoraj wykonaliśmy kilkanaście prób bez skutku.Jeżeli metoda jest wątpliwa na PS4 to nasuwa się pytania czy da radę zepchnąć Templara, jak na filmie
Opublikowano 16 października 201410 l Da rade go zepchnąć na PS4. Cały czas to robię. Ostatnio spada po 2-3 podejściu już. Mi głowa już wypadła. Nie chce mi się tylko zbierać reliców żeby wbić w końcu ten 30lvl.
Opublikowano 16 października 201410 l Na PS3 może i działa ten sposób, na PS4 za Chiny nie da rady go zepchnąć. Komenty pod filmikiem mówią same za siebie. Da, sam to robiłem, podstawa to wje*ać wszystko w agility i dobiec do niego zanim wstanie, wtedy nie polezie na początku na środek tylko od razu za graczem.
Opublikowano 16 października 201410 l To nagrajcie ktoś jakiś krótki filmik z wyjaśnieniem jak to zrobić.Próbowałem Voidwalker'em, próbowałem Sunsinger'em, do krawędzi podchodzi, ale spadać nie chce, często nawet sobie z tego nic nie robi, stojąc w polu rażenia mojego granata, czy supera.