Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Flawless Raider zrobiony (Raid bez śmierci kogokolwiek z zespołu). Oczywiście najtrudniejszym fragmentem okazały się dla kilku osób znikające platformy - jeden głupi błąd i trzeba było zaczynać od początku. Kiedy wreszcie udało się tam wyeliminować pomyłki, poszło za drugim razem. W sumie zeszły nam ze cztery godziny na zaliczenie tego osiągnięcia. Myślałem, że będzie gorzej, ale z drugiej strony ekipa doświadczona, razem robimy Raidy od samego początku.

Gratulacje :) Dzisiaj albo jutro postaram się że swoją ekipa to zrobić. Jakieś tipsy na przyszłość? Wszystko robiliście normalnie czy jakimiś sposobami? Tzn templar, Atheon, itp? Na normalu w sumie to wszystko można zrobić normalnie.

Myślę czy by nie wziąć voidwalkera zamiast sunsingera bo wskrzeszenie w sumie nie będzie potrzebne a nova może zrobić spory dmg, szczególnie podczas walki z templarem i atheonem.

BTW, podobno śmierć przed otwarciem pierwszej bramy się nie liczy, prawda to?

Opublikowano

Też się w sumie zastanawiałem. Raz jak chciałem przejść Strike'a bez zginięcia, w początkowej fazie po wylądaowaniu mnie ktoś przejechał sparrowem (don't know why) i musiałem robić jeszcze raz, mimo że nie wjechałem jeszcze na teren z "respawn restricted". 

Opublikowano

Kupiłem Surosa Regime i kozak giwera, jak jeszcze odlobkują się upgrady to już całkiem pozamiata. Jednak z auto rifla w pvp mi kille jakoś nie dają radości, ze scouta to co innego :P

Ale teraz mozesz za to brac set Suros + snipa :)

Opublikowano (edytowane)

Dzięki mam już od wczoraj Regima i kosi fajnie a jeszcze nie zlevelowany :-) ale i tak wkrecilem się w snajpienie na mapach na których ma to sens. W innym wypadku Comedian :-P

Póki co najlepsze snajpienie weszło mi 22:1. Mam pełno filmów z dobrych akcji i brak czasu i umiejętności na montaż. . Może kiedyś.

Edytowane przez KIELiCH
Opublikowano

Kupiłem Surosa Regime i kozak giwera, jak jeszcze odlobkują się upgrady to już całkiem pozamiata. Jednak z auto rifla w pvp mi kille jakoś nie dają radości, ze scouta to co innego :P

Ale teraz mozesz za to brac set Suros + snipa :)

snajperka zawsze na secondzie u mnie, gardzę tymi noobowskimi shotgunami i fusionami :P

Opublikowano

Mnie ciekawi czy rozwijać broń czy grać tak jak jest. Chodzi mi o ten perk z wolniejszym strzelaniem przy celowaniu, ale za to z większymi obrażeniami przy trafieniu. Ktoś ma jakąś radę?

Opublikowano

Bardzo przydaje się na dystansie i jest trochę OP. Jeden hit w głowę potrafi ściągnąć całego shilda. Jak chcesz mieć więcej wygranych pojedynków w multi to jak najbardziej. W ogóle chcę wymaksowac tą broń do ostatniego perka bez tych 3 ostatnich upgragdow atack bo przydatne tylko w pve a tam gram innymi giwerami niż pvp ;-)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

No maja w koncu zmienic iron baner, wiec moze sie przydac.Zdecydowanie warto ulepszyc surosa, nawet z blizszych odleglosci mozna np. strzelac z biodra i wykonczyc 1-2 strzalami podczas celowania.

Edytowane przez easye
  • Plusik 1
Opublikowano

Dzięki mam już od wczoraj Regima i kosi fajnie a jeszcze nie zlevelowany :-) ale i tak wkrecilem się w snajpienie na mapach na których ma to sens. W innym wypadku Comedian :-P

Póki co najlepsze snajpienie weszło mi 22:1. Mam pełno filmów z dobrych akcji i brak czasu i umiejętności na montaż. . Może kiedyś.

I nie leveluj tego Surosa. O wiele lepiej imo strzela bez tego pierwszego perka, który zmniejsza Rate of Fire.

Z tym perkiem masz niby lepszą celność i mniejszą szybkostrzelność, ale po cholere ta większa celność, skoro ta broń i tak wymiata, nawet ze swoim śmiesznym początkowym Recoil'em. Na multi wystarczy, w PVE mógłbyś mieć niewielkie problemy ze względu na mały ATK.

Opublikowano (edytowane)

Nie celność tylko damage każdego pocisku. Jak trafiasz każdy pocisk w głowę to gość pada zanim ściągnie Ci tarcze. .

Z drugiej strony teraz co 2 osoba w pvp z nim biega więc traci to na znaczeniu.

Edytowane przez KIELiCH
Opublikowano

Nie celność tylko damage każdego pocisku. Jak trafiasz każdy pocisk w głowę to gość pada zanim ściągnie Ci tarcze. .

Z drugiej strony teraz co 2 osoba w pvp z nim biega więc traci to na znaczeniu.

No to damage.

Ja bym jednak preferował tą szybkostrzelność. Przeciwnicy i tak padają jak muchy po 3 wystrzelonych kulach w okolice głowy :)

Opublikowano

Masakra jest z tym trofikiem Flawless Raider. Szkoda że nie mam ps4, tak to by już było.

Jestem w 2 klanach i nagle każdy się "boi" to zrobić. "Wymiatacze" którzy umieją tylko zrzucać atheona.

Poszukałem dzisiaj ludzi na http://www.destinylfg.net/ , doszło parę osób ale oczywiście jak dołączyłem do kogoś to był checkpoint na atheonie, po zrzuceniu wszyscy się odłączyli i tyle.

Opublikowano

Ja używałem wcześniej Scout'a, Juju, Thorna, Monte Carlo. Uwierz, dla mnie po wypróbowaniu ostatnio stockowego Surosa, stwierdzam, że to najlepsza broń podstawowa w grze. No i bardziej podoba mi się bez perka zmniejszającego RoF, bo wkurzaja mnie trochę jak Auto Rifle strzela tak wolno.

Opublikowano (edytowane)

czy była jakaś inna broń u xura poza surosem, rakietą truth i icebreakerem?

Byl red death i chyba gjalahorn.

Ja używałem wcześniej Scout'a, Juju, Thorna, Monte Carlo. Uwierz, dla mnie po wypróbowaniu ostatnio stockowego Surosa, stwierdzam, że to najlepsza broń podstawowa w grze. No i bardziej podoba mi się bez perka zmniejszającego RoF, bo wkurzaja mnie trochę jak Auto Rifle strzela tak wolno.

Mnie wkurzalo w Battlefildzie. Z tym ze tu po upgradzie Surosowi wzrasta impact. Bez tego upgradeu to zwykle niskostrzne auto, nie rozniace sie specjalnie od zielonych i niebieskich. Suros to pukawka do strzelania headow z duzej odleglosci. Poza tym zeby egzotyk byl egzotykiem trzeba go ulepszyc. Bez tego ma tylko fajny dzwiek.

Edytowane przez Drantzell
Opublikowano

Kurde za późno wróciłem do chaty i nie załapałem sie na xur'a :confused: Czy armor który sprzedaje się zmienia? Ten armerabarbarium/delirium kusi...

Często się powtarza. Jak poczekasz kilka tygodni to znowu się pojawi to a co czekasz.