Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ślijcie zapy, jestem po 20:00. Mogę grać VoG i Crotę. Warlock - level coś koło 31, o ile znajdę wreszcie czasy by pofarmić zbroję :P 

Odnośnie VoG, to chętnie pograłbym z ogarniętymi trofkarzami, którzy chcieliby zrobić raid bez zgonu. 

Opublikowano (edytowane)

Ależ jestem farciarzem. Wczorajszej nocy kilku chłopaków znanych mniej-więcej (znajomi znajomych), zaprosiło mnie na Vault of Glass (Hard).

Ja, leszczyk, Titan poziom 29. z biednym Vision of Cofluence, bardziej tam przeszkadzałem, niż pomagałem, ale udało się ukończyć - nie dość, że wpadł pucharek, to jeszcze dostałem whooy shardów oraz Vexa :D

A najlepsze przydarzylo mi się przed chwilą. Gram Iron Banner, bo jestem głupi i chcę kupić rękawice i nogawki od Saladina (ponownie, bo na zeszłym już  je kupiłem, ale patch... i wszystko jasne), wlazłem teraz do meczu, który dobiegał ku końcowi (jakieś 40sek), udało mi się przejąć jedną flagę, zabić jednego gościa i za te 40 sekund "ciężkiej pracy" wpadł mi Suros Regime, na którego czaję się od ostatniego razu, kiedy miał go Xur (czyli już od ponad miesiąca, ale wtedy nie miałem Coinsów) - od ponad miecha oszczędzam coinsy, w nadziei że "cygan" w końcu go przyniesie, a tu taka niespodzianka :D

Edytowane przez WrednyPL
Opublikowano

Stary no GZ mam nadzieję, że jak dzisiaj skończymy Crotę to tez będę tali zadowolony :)

Tak to już jest "random is random" jak mawiają fani Diablo tez miałem dwa czy trzy razy tak, że wpadłem na strike i nie zabiłem nikogo bo było to 10 sekund przed końcem i dostawałem najlepsze nagrody :)

Opublikowano

Ależ jestem farciarzem. Wczorajszej nocy kilku chłopaków znanych mniej-więcej (znajomi znajomych), zaprosiło mnie na Vault of Glass (Hard).

Ja, leszczyk, Titan poziom 29. z biednym Vision of Cofluence, bardziej tam przeszkadzałem, niż pomagałem, ale udało się ukończyć - nie dość, że wpadł pucharek, to jeszcze dostałem whooy shardów oraz Vexa :D

A najlepsze przydarzylo mi się przed chwilą. Gram Iron Banner, bo jestem głupi i chcę kupić rękawice i nogawki od Saladina (ponownie, bo na zeszłym już  je kupiłem, ale patch... i wszystko jasne), wlazłem teraz do meczu, który dobiegał ku końcowi (jakieś 40sek), udało mi się przejąć jedną flagę, zabić jednego gościa i za te 40 sekund "ciężkiej pracy" wpadł mi Suros Regime, na którego czaję się od ostatniego razu, kiedy miał go Xur (czyli już od ponad miesiąca, ale wtedy nie miałem Coinsów) - od ponad miecha oszczędzam coinsy, w nadziei że "cygan" w końcu go przyniesie, a tu taka niespodzianka :D

Ja jak przez dwa miesiące nie dostawałem z raidu żadnych broni rajdowych tak zaraz po wyjściu dlc dostałem suros regime z nightfalla, a trzeci rajd pod rząd dostaje z atheona vexa:), wiem, że to nic nadzwyczajnego ale sam fakt, trzy rajdy i trzy vexy, np. jeden mój znajomy grał o wiele więcej rajdów ode mnie a vexa do tej pory nie ma. Ja liczę aż w końcu upoluję fatbringera:)

Opublikowano
U mnie rajdy były nawet owocne. Wypadły buty dla tytana dzięki czemu wbiłem 32 level, mając nawet 1 shard w zapasie. Dodatkowo warlock dostał klatkę i brakuje mu tylko butów, a hunter porażka dostał po raz drugi ręce, w związku z czym nadal brakuje mu 2 itemów. 

Z broni dalej brakuje mi Fist of Crota. 

My%2BGreat%2BCapture%2BScreen%2BShot%2B2

Opublikowano

Icebreakera nie ma, więc wydałem kasę na Exotic Sharda.

Najlepsze jest to, że dołączyłem przed chwilą do dwóch znajomków, którzy robili Weekly Nightfall, wlazłem praktycznie na walkę z bossem, ubiłem z dwóch Minotaurów, a na koniec wypadł mi... Gjallarhorn - szcześliwej passy ciąg dalszy :D