Frredy 33 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Kto chętny na Niedzielne popołudniowe Rajdowanie? Pisać PW kompletuje team. Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Ja niestety mam Save na VoG i Crocie a w niedzielę w nocy powinienem coś pograć tak samo jak dzisiaj od północy do 6 mniej więcej jeżeli ktoś ma ochotę na farmę strike / engramów ale taką ostrą to zapraszam Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Ślijcie zapy, jestem po 20:00. Mogę grać VoG i Crotę. Warlock - level coś koło 31, o ile znajdę wreszcie czasy by pofarmić zbroję Odnośnie VoG, to chętnie pograłbym z ogarniętymi trofkarzami, którzy chcieliby zrobić raid bez zgonu. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 ma ktos sava na atheonie hard lub chce ktos robic vog hard Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 (edytowane) Ależ jestem farciarzem. Wczorajszej nocy kilku chłopaków znanych mniej-więcej (znajomi znajomych), zaprosiło mnie na Vault of Glass (Hard). Ja, leszczyk, Titan poziom 29. z biednym Vision of Cofluence, bardziej tam przeszkadzałem, niż pomagałem, ale udało się ukończyć - nie dość, że wpadł pucharek, to jeszcze dostałem whooy shardów oraz Vexa A najlepsze przydarzylo mi się przed chwilą. Gram Iron Banner, bo jestem głupi i chcę kupić rękawice i nogawki od Saladina (ponownie, bo na zeszłym już je kupiłem, ale patch... i wszystko jasne), wlazłem teraz do meczu, który dobiegał ku końcowi (jakieś 40sek), udało mi się przejąć jedną flagę, zabić jednego gościa i za te 40 sekund "ciężkiej pracy" wpadł mi Suros Regime, na którego czaję się od ostatniego razu, kiedy miał go Xur (czyli już od ponad miesiąca, ale wtedy nie miałem Coinsów) - od ponad miecha oszczędzam coinsy, w nadziei że "cygan" w końcu go przyniesie, a tu taka niespodzianka Edytowane 21 grudnia 2014 przez WrednyPL Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 Stary no GZ mam nadzieję, że jak dzisiaj skończymy Crotę to tez będę tali zadowolony Tak to już jest "random is random" jak mawiają fani Diablo tez miałem dwa czy trzy razy tak, że wpadłem na strike i nie zabiłem nikogo bo było to 10 sekund przed końcem i dostawałem najlepsze nagrody Cytuj
Szuldi 1 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Ależ jestem farciarzem. Wczorajszej nocy kilku chłopaków znanych mniej-więcej (znajomi znajomych), zaprosiło mnie na Vault of Glass (Hard). Ja, leszczyk, Titan poziom 29. z biednym Vision of Cofluence, bardziej tam przeszkadzałem, niż pomagałem, ale udało się ukończyć - nie dość, że wpadł pucharek, to jeszcze dostałem whooy shardów oraz Vexa A najlepsze przydarzylo mi się przed chwilą. Gram Iron Banner, bo jestem głupi i chcę kupić rękawice i nogawki od Saladina (ponownie, bo na zeszłym już je kupiłem, ale patch... i wszystko jasne), wlazłem teraz do meczu, który dobiegał ku końcowi (jakieś 40sek), udało mi się przejąć jedną flagę, zabić jednego gościa i za te 40 sekund "ciężkiej pracy" wpadł mi Suros Regime, na którego czaję się od ostatniego razu, kiedy miał go Xur (czyli już od ponad miesiąca, ale wtedy nie miałem Coinsów) - od ponad miecha oszczędzam coinsy, w nadziei że "cygan" w końcu go przyniesie, a tu taka niespodzianka Ja jak przez dwa miesiące nie dostawałem z raidu żadnych broni rajdowych tak zaraz po wyjściu dlc dostałem suros regime z nightfalla, a trzeci rajd pod rząd dostaje z atheona vexa:), wiem, że to nic nadzwyczajnego ale sam fakt, trzy rajdy i trzy vexy, np. jeden mój znajomy grał o wiele więcej rajdów ode mnie a vexa do tej pory nie ma. Ja liczę aż w końcu upoluję fatbringera:) Cytuj
wrog 609 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Ja już wszystko miałem po kilka razy z VoG oprócz fusion rifle - jedyna rzecz, która mi tam nigdy nie wypadła (no, jeszcze buty dla Huntera). Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 jest szansa zeby ze skrzynki na poczatku drugiego raidu wypadla zbroja? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Nie, ze skrzynek nigdy zbroja nie wypadnie. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 no nic bede polowal na zbroje dla mojego warlocka:) Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 no nic bede polowal na zbroje dla mojego warlocka:) To tylko Godzinka, dwie i masz wyfarmione marki i można kupić u vanguarda chyba że polujesz juz na coś z wyższym light'em no to trzeba cisnąć Crotę Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Gramy dziś crotę albo VoG bez zgonu? Cytuj
dApo 313 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 crota zbyt randomowa jest bez zgona. moje zdziwienie na widok co zrobil dzis crota bylo Go home ur drunk Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 WTF?! To, że znudziło mi się na balkonie i w końcu zrozumiał, że jest tam zbyt odsłonięty i narażony na ataki to ok:) ale, że później się przeteleportował to już nie ładnie Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 U mnie rajdy były nawet owocne. Wypadły buty dla tytana dzięki czemu wbiłem 32 level, mając nawet 1 shard w zapasie. Dodatkowo warlock dostał klatkę i brakuje mu tylko butów, a hunter porażka dostał po raz drugi ręce, w związku z czym nadal brakuje mu 2 itemów. Z broni dalej brakuje mi Fist of Crota. http://zeratulpl.blogspot.com/2014/12/destiny-titan-32-level.html Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Ciekawe co jutro cygan przyniesie, bo już przestałem liczyć na Icebreakera -_- Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Ciekawe, czy do tego czasu PSN się podniesie? 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Ciekawe, czy do tego czasu PSN się podniesie? Też o tym pomyślałem Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 Przyniesie icebreaker-a bo ja nie mam coinow Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 Icebreakera nie ma, więc wydałem kasę na Exotic Sharda. Najlepsze jest to, że dołączyłem przed chwilą do dwóch znajomków, którzy robili Weekly Nightfall, wlazłem praktycznie na walkę z bossem, ubiłem z dwóch Minotaurów, a na koniec wypadł mi... Gjallarhorn - szcześliwej passy ciąg dalszy Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 Dziś w święta dzieją się cuda. Gracze Destiny nie czekają dziś na Xura. Czekają na wznowienie PSN Dla zainteresowanych dają linka gdzie można na bieżąco podglądać stan PSN https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/237/~/psn-status%3A-online Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 Dziś w święta dzieją się cuda. Gracze Destiny nie czekają dziś na Xura. Czekają na wznowienie PSN Dla zainteresowanych dają linka gdzie można na bieżąco podglądać stan PSN https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/237/~/psn-status%3A-online Jak ja kufa nie kupię tej broni powtarzalnej od Xura to chyba zeżrę dywan. Jaje.bie -_- Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 A co takiego jest fajnego w tej snajperce?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi