piotros 220 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 Ja polecam robić Public Events na ziemi. W przeciągu niecałego jednego dnia wypełniam całe 100 marków... Na stronie DestinyPublicEvents.com (mają też aplikację na androida) masz rozpiskę gdzie będą odbywać się najbliższe eventy. Za wykonanie Public Eventu w całości (gold) dostajesz 4 marki, a mi się udaje zaliczyć nawet 4 w przeciągu godziny, co daje łącznie 16 marków na godzinę. Przy strike'ach dostaje się mniej, a często trwają dłużej... Masz sporo możliwości, żeby zdobywać marki, więc wybór należy do Ciebie... Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 (edytowane) No to ja nie będę Was drażnił dalszym opisywaniem moich szczęśliwych dropów w takim razie Chyba jednak napiszę Zapomniałem wspomnieć o Gjallarhornie, którego dostałem po dołączeniu do dwóch kumpli , robiących poprzedni Nightfall. Zdążyłem ubić ze 2 Gobliny i 2 razy Minotaura, bo praktycznie wlazłem na walkę z bossem - na koniec wpadł mi właśnie ten exotic A dzisiaj odpaliłem sobie Crota's End solo, by otworzyć pierwszą skrzynkę (po raz drugi, pierwszy raz w zeszłym tygodniu, ale tylko shardy były), ale okazało się że jest dopiero w trzecich drzwiach, więc trochę daleko. Nawkoorviałem się trochę, próbując do niej dotrzeć, a kiedy mi się w końcu udało, znalazłem w niej Suros Regime - broń, na którą nie mogłem się doczekać u Xura, a którą niedawno dostałem "z głupia frant" za 40 sekund meczu w Iron Banner (tak więc mam dwa) - to mój piąty exotic od czasu wejścia DLC, a szósty ogólnie Edytowane 31 grudnia 2014 przez WrednyPL Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Skasowałem Warlocka i w jeden dzień wbiłem ponownie 20 lvl... z raidu jednak nie wypadły upragnione buty, a kurtka którą już miałem plus energia i shardy... nie ma sensu się meczyć. Trzeba być cierpliwym. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Możliwe aby z mobków poleciał jakiś fioletowy/żółty item bądź engram ? Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Jasne, że tak. Parę postów wyżej opisywałem, jak z mobka poleciał mi fioletowy engram, który po odkodowaniu okazał się exotikiem o wdzięcznej nazwie Red Death 1 Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Jasne, że tak. Parę postów wyżej opisywałem, jak z mobka poleciał mi fioletowy engram, który po odkodowaniu okazał się exotikiem o wdzięcznej nazwie Red De około 5-6 legendarnych engram Z moich 6 legendranych engramów jakie dostałem od mobków to miałem dwie niepotrzebne mi lufy a reszta to szardy. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 U Xura Dragon's Breath, a ja się waham czy kupić czy zaoszczędzić coiny na przyszły tydzień. Mam już Truth-a, ale ten nie strzela granatami solarnymi Cytuj
orion50 632 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Jak można farmic te monety, za które kupuje się od Xura? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Jak można farmic te monety, za które kupuje się od Xura? Raz w tygodniu Weekly Heroic Strike. To jedyna pewna metoda. Czasem zdarza się dostać je też w Weekly Nightfall i w pvp, ale to bardzo rzadko. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) Za Weekly Heoric Strike masz 3/6/9 Strange Coinów w zależności od poziomu na jakim go zrobisz. Czasem wypadną z innych aktywności, ale to random.Dzis Xur ma słaby stuff, znów oszcządzam coiny Inforamcje na temat nadchodzacych dodatków: House of Wolves wychodzi 15 marca, we wrześniu ma wyjśc coś większego ( nowa subklasa, 12 Story, 4 Strike, 1 Raid, 1 Location, 6 PvP Maps) Comet Details, New Subclasses!January 2, 2015Published on: Jan 2, 2015 @ 5:30 Recently an image from inside the Bungie HQ was leaked. This photo shows what appears to be a timetable of events for Destiny, including expansion information and the first sighting of Comet: Plague of Darkness. Unfortunately the quality of the image is very poor, but we can definitely make out most of the information with certainty. This article will analyze this image. Keep in mind that this is a real leak, but probably old/outdated, so don’t take this image as fact for what’s to come. Leaked image, possibly outdated. E1: The Dark Below E2: House of Wolves (March 10) Comet: Plague of Darkness E3: Vex (Void?) E4: Forge of Gods Missions 3 3 12 3 ? Strikes 2 1 4 2 ? Public Events 0 0 1 0 ? Patrols 0 0 1 0 ? Raids 1 1 1 1 ? PvP Maps 3 4 6 ? ? ReefThe new raid coming with the House of Wolves will most likely be located on the Reef, which we’ve known ever since the “Reef Raid” location was found in Destiny’s database. Hopefully we’ll be able to walk around with the Queen! As of now it’s called “The Arena” but not much else is known about it. Supposedly we’ll have access to it in March once the House of Wolves is released. It’s unknown if we’ll be able to explore the Reef outside of “The Arena” raid.Destiny’s Next Big ReleaseComet: Plague of Darkness will have 3 new “player builds” (subclasses) and 2 new “weapon classes” with a “base level” of 30! Comet may be what Eric Hirshberg was referring to as the “next full game release.” We’re assuming that there will be 1 additional subclass per class. Bungie recently talked about the ‘third subclass’ rumor as well. This supposedly will be released some time this year in September, but of course that is not confirmed, as this image could be showing off outdated information.Hive ShipBefore The Dark Below was released, we speculated about the Crota’s End raid bosses. Of course many of these bosses were never seen. As you can see from this article, “Hive Ship” was included in the enemy code. We assumed these enemies were in Crota’s End, but it looks like they’ll be introduced in Destiny’s sequel, Comet: Plague of Darkness. As you can see from the image above, “Hive Ship” is a new location in Comet. Gnath, the Diviner — RaidHiveship0Major0 Cryth, the Siphon — RaidHiveship0Major1 Noctu, the Lightslayer — RaidHiveship0Major2 The Wall — RaidHiveship0Major3 Voldor, the Willkeeper — RaidHiveship0Major4 Divined Vision — RaidHiveship0Major5 Dredge Exploder — RaidHiveship0Major6 Storgor, the Shatterer — RaidHiveship0Ultra0 The Veil — RaidHiveship0Ultra1 The Oversoul — RaidHiveship0Ultra2 There’s also “Asaru, the Navigator” from “StrikeHiveship1Ultra0″ – possibly a Strike boss!New EnemiesWhile poking around I found the following new enemy names: The Untethered One — EventVenusMajor0 Skaith Vandal — EventVenusMajor1 Axis Clocker — EventVenusUltra1 It’s unknown what event(s) these enemies are in, or when we’ll see them. http://planetdestiny.com/destiny-comet-new-subclasses/ Na początku grudnia zadebiutowało na rynku pierwsze rozszerzenie do Destiny. Bungie przygotowuje kolejne przygody i twórcy nie przejmują się wyciekami tajnych wieści dotyczących swojej pozycji. Z tego powodu kolejny raz możemy przed oficjalnym ogłoszeniem poznać informacje dotyczące nadciągających opowieści. Sytuacja z nieoficjalnymi wiadomościami z Destiny jest naprawdę zaskakująca. Przed premierą gry otrzymywaliśmy mnóstwo przecieków, które prawie zawsze były potwierdzane przez twórców. Nawet szczegóły pierwszego dodatku oraz oficjalny zwiastun trafiły do Sieci przed czasem. Najwidoczniej autorzy nie przejmują się tymi sytuacjami i nie uczą się na błędach, ponieważ ponownie w Internecie pojawiły się informacje dotyczące nowych rozszerzeń. Deweloperzy przygotowują 4 DLC, a pierwszy ma trafić do miłośników Destiny już 10 marca. Tak prezentują się szczegóły: House of WolvesData: 10 marzec, 2015Lokacje: Cosmodrome, Moon, Venus, ReefAktywności: 3 Story, 1 Strike, 1 Raid, 4 PvP MapsComet: Plague of DarknessData: wrzesień 2015Lokacje: Moon, Venus, Mars, Hive ShipAktywności: 12 Story, 4 Strike, 1 Raid, 1 Location, 6 PvP MapsBonus: Nowe podklasy oraz 2 nowe rodzaje broniVex [nieczytelna nazwa]Data: TBALokacje: Venus, MarsAktywności: 3 Story, 2 Strike, 1 Raid, ? PvP MapsForge of GodsData: TBALokacje: TBAAktywności: TBATen przeciek pojawił się na forum Bungie. Na dowód zamieszczono ten obrazek: Źródło: http://www.vg247.com/2015/01/02/leaked-destiny-dlc-comet-plague-of-darkness-forge-of-gods/ http://www.ppe.pl/news-33082-wyciekly_nowe_informacje_o_przyszlych_dlc_do_destiny.html Edytowane 2 stycznia 2015 przez Pryxfus 2 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Pokusi się ktoś o zwięzłe porównanie wyrzutni rakiet ? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Z exotyków: Gjallarhorn (7.7/10 8/10 ) > Truth (8.5/10 6/10) > Dragon's Breath (5/10 6/10) http://db.planetdestiny.com/items/weapons/heavy/rocket?tier=16&sort=name Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Mnie wpadł wczoraj.Na początku jest biedny, jako legendarny nadal biedny (opinia znajomego, z którym miałem przyjemność grać wczoraj).Ciekawe jak będzie z egzotykiem Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Gratki, ile farmiłeś? To prawda, że leci dopiero gdy przejdziesz nowy rajd? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Trochę farmiłem. Rajd zaliczyłem dawno, więc nie potwierdzam i nie zaprzeczam. Teraz szybko trzeba zlevelowac do drugiego poziomu Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Gratki, ile farmiłeś? To prawda, że leci dopiero gdy przejdziesz nowy rajd? To nie jest prawda. Mam dodatek od dwóch dni, nie ukończyłem jeszcze ani razu raidu. Broń wpadła bez jakiegokolwiek farmienia (nie wiedziałem nawet o jej istnieniu). To potwierdza całkowitą losowość. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 No i wuj bombki strzelił. Comet będzie trzeba kupić Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Też nie ukończyłem raidu i broń wpadła mi dzisiaj przy próbie ubicia Urzocka czy jak mu tam było. Dobrze, że coś napisaliście o niej bo miałem ją rozmontować na części☺ Cytuj
Logan 79 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Ja juz jedną rozmontowałem z racji tego ze nie wiedzialem co to jest:) Drugi raz juz tego błedu nie popełnilem i poczytałem zanim postanowilem ją zniszczyc:) Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 A udało się komuś ubić tego Urzocka dla Eris? Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 No właśnie z tym jest problem u mnie. Poleciałem na miejsce, czekałem na Public Event, a kiedy w końcu zacząłem bronić satelity, czekałem na Urzoka. Jak już się pojawił, zacząłem do niego walić z Murmura (podniesiony wcześniej miecz jednego ze sługusów Croty też działał) i kiedy wydawało mi się, że już mam go "na strzała" - zginąłem (bo sporo tego tałatajstwa tam lata i wcale o to nie trudno). Po respawnie już go nie było i doopa Cytuj
dApo 313 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Trochę farmiłem. Rajd zaliczyłem dawno, więc nie potwierdzam i nie zaprzeczam. Teraz szybko trzeba zlevelowac do drugiego poziomu mam 4 tego i nie farmilem samo droplo podczeas robienia zadan.... gdybym mial takie szczescie do zoltych przedmiotow jak do bialych ;p Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 (edytowane) Na ubicie Urzoka polecam zaprosić do fireteamu kolegów bo tam nawet z 32 levelu przy tej "wojnie" jest ciężko chyba ,że ma się Fatebringera Edytowane 3 stycznia 2015 przez masta_g 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Jest. Wypadła mi wczoraj 1 legenda z niebieskiego engrama. Hełm. Tylko ze dla Huntera... Leży w vaulcie i czeka na lepsze czasy ale kal ze żeby grać weekly heroic strike trzeba mieć DLC.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi