Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nic ciekawego: No Land Beyond, są engramy na kask za motki, nie ma heavy ammo za coiny.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 528,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Możesz je wydać u Speakera na Hunter Cloak / Titan Mark / Warlock Bond oraz emblemat. IMO nie warto, lepiej kupić engram, odkodować go, jak Ci nie przypasuje to zmielić i Exotic Sharda użyć do ostatniego upgrade egzotycznej broni lub zbroi.

Opublikowano

Można też wydawać w Iron Bannerze (jak jest) na reroll perków w ironbannerowych broniach.

Opublikowano

Zbieraj niebieskie engramy i dekoduj od prawej strony. Gupie, ale działa.

Opublikowano

Mam chyba 13 czy 15 level i jakoś mi się totalnie w to nie chcę grać...sprzedawać lub wymieniać czy jeszcze się rozkręci ?

Opublikowano

Zrób 30 poziom, zbierz trochę legendarnych oraz egzotycznych rzeczy, pograj striki / raidy / multi.
Później zdecyduj.
Do 15 levelu tak naprawdę jeszcze nie posmakowałeś gry.

Opublikowano

Ten następca fatebringera WoC to niezły rozpier!@#$ będzie Pretorian jak go zobaczy to ucieknie gdzie pieprz rośnie ^_^

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

Witam,

jak ten kamień zdobyć aby wymaskować of the pit chodzi mi że już na max,

pozdrawiam.

Opublikowano

Ją już skończyłem mam 4 poziom chodzi mi o ostatni kamień crota gdzieo go zdobyć.

Opublikowano

Ten kamień wpada randomowo jak pokonasz Crote grając raid na hardzie,z tego co mi wiadomo narazie jest jakiś bug i nikomu nie wpadł.

Opublikowano

No to gratki tam do Croty jeszcze mnie nie było czekam aż ktoś mnie przeciagnie bo tytanem do 5-8 lampy tylko dobiegam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak byście widzieli że będę online to piszcie , chętnie też coś porobie

Opublikowano

Tak sobie popatrzyłem i czy dobrze myślę, że VoG na hard można zrobić tylko wtedy kiedy zrobi się wcześniej VoG na normal? Z chęcią bym zrobił hard'a, bo z niego może wypaść Fatebringer, a broń jako podstawowa ma moc... :D

Ja wczoraj nie dałem rady, ale może dzisiaj mi się uda, więc jakby była ekipa, którą ukończyliśmy VoG normal w tym tygodniu, to można byłoby spróbować zagrać hard... :) Ewentualnie możemy powtórzyć VoG normal i potem hard...

Opublikowano

VoG normal chyba nie ma sensu grać, bo nie było resetu i lootu nie będzie. Dobrze myśle ? :P Na Hard chętnie się piszę, dziś powinienem móc, tylko nie zbyt późno