Opublikowano 23 stycznia 201510 l Nic ciekawego: No Land Beyond, są engramy na kask za motki, nie ma heavy ammo za coiny.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Czy poza Xurem warto gdzieś wydawać Mote of Lights ?Sporo się tego uzbierało.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Możesz je wydać u Speakera na Hunter Cloak / Titan Mark / Warlock Bond oraz emblemat. IMO nie warto, lepiej kupić engram, odkodować go, jak Ci nie przypasuje to zmielić i Exotic Sharda użyć do ostatniego upgrade egzotycznej broni lub zbroi.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Można też wydawać w Iron Bannerze (jak jest) na reroll perków w ironbannerowych broniach.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Brakuje mi 6 do engrama idzie to gdzies farmic ? Strange coinow i tak nie wydam bo nie mam dark below
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Zbieraj niebieskie engramy i dekoduj od prawej strony. Gupie, ale działa.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Mam chyba 13 czy 15 level i jakoś mi się totalnie w to nie chcę grać...sprzedawać lub wymieniać czy jeszcze się rozkręci ?
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Zrób 30 poziom, zbierz trochę legendarnych oraz egzotycznych rzeczy, pograj striki / raidy / multi.Później zdecyduj.Do 15 levelu tak naprawdę jeszcze nie posmakowałeś gry.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Klucz to znaleźć ekipę z która będziesz przerabiał kosmitów na mielonke
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Ten następca fatebringera WoC to niezły rozpier!@#$ będzie Pretorian jak go zobaczy to ucieknie gdzie pieprz rośnie ^_^ Edytowane 23 stycznia 201510 l przez masta_g
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Witam, jak ten kamień zdobyć aby wymaskować of the pit chodzi mi że już na max, pozdrawiam.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Ją już skończyłem mam 4 poziom chodzi mi o ostatni kamień crota gdzieo go zdobyć.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Ten kamień wpada randomowo jak pokonasz Crote grając raid na hardzie,z tego co mi wiadomo narazie jest jakiś bug i nikomu nie wpadł.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Zbieraj niebieskie engramy i dekoduj od prawej strony. Gupie, ale działa. faktycznie :O
Opublikowano 24 stycznia 201510 l No to gratki tam do Croty jeszcze mnie nie było czekam aż ktoś mnie przeciagnie bo tytanem do 5-8 lampy tylko dobiegam. Pozdrawiam.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Jak nie będę miał innych planów, to możemy zrobić VoG normal/hard lub Crotę normal...
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Jak byście widzieli że będę online to piszcie , chętnie też coś porobie
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Jak by brakowało z jednego do raidu to dodawaćPsdID: dziadek_mruz. Bede po 23.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Też na raid się piszę, jakby Wam brakowało osoby to piszcie... PSNid: AgnstiC
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Tak sobie popatrzyłem i czy dobrze myślę, że VoG na hard można zrobić tylko wtedy kiedy zrobi się wcześniej VoG na normal? Z chęcią bym zrobił hard'a, bo z niego może wypaść Fatebringer, a broń jako podstawowa ma moc... Ja wczoraj nie dałem rady, ale może dzisiaj mi się uda, więc jakby była ekipa, którą ukończyliśmy VoG normal w tym tygodniu, to można byłoby spróbować zagrać hard... Ewentualnie możemy powtórzyć VoG normal i potem hard...
Opublikowano 25 stycznia 201510 l VoG normal chyba nie ma sensu grać, bo nie było resetu i lootu nie będzie. Dobrze myśle ? Na Hard chętnie się piszę, dziś powinienem móc, tylko nie zbyt późno