Opublikowano 13 lutego 201510 l Jak Xur da coś fajnego to całą noc farmie brakujące 5 coinow Ice Breaker. Mam już. Kurde mamy problem z Crota. Zawsze jest jakis błąd. Edytowane 13 lutego 201510 l przez orion50
Opublikowano 13 lutego 201510 l No i mam 32 lvl. Wreszcie -_- Farmienie shardów tylko na Crocie to jakaś przesada. Dobrze, że można się bawić w podmianę energy na shardy u Eris, bo bez tego chyba wywaliłbym grę przez okno.
Opublikowano 13 lutego 201510 l No, ale poza shardami musisz dostać jeszcze elementy zbroi. Na moje 4 przejścia dostałem tylko 2 części, jedną dla Huntera, a drugą dla Warlocka i żadnej dla Tytana... Bardzo szkoda, że nie da się zdobyć niczego z Croty, poza robieniem samego raidu, no i można go robić tylko raz w tygodniu. Jak ktoś ma 3 postaci, to jest trochę lepiej, ale farmienie jest trochę bez sensowne, bo sam raid w porównaniu z VoG jest dla mnie bezsensowny... może nowy dodatek pozmienia sposób zdobywania rzeczy z Croty...
Opublikowano 13 lutego 201510 l No, ale poza shardami musisz dostać jeszcze elementy zbroi. Na moje 4 przejścia dostałem tylko 2 części, jedną dla Huntera, a drugą dla Warlocka i żadnej dla Tytana... Bardzo szkoda, że nie da się zdobyć niczego z Croty, poza robieniem samego raidu, no i można go robić tylko raz w tygodniu. Jak ktoś ma 3 postaci, to jest trochę lepiej, ale farmienie jest trochę bez sensowne, bo sam raid w porównaniu z VoG jest dla mnie bezsensowny... może nowy dodatek pozmienia sposób zdobywania rzeczy z Croty... Elementy pancerza dostajesz za prawie wszystkie etapy(tylko hełm za zabicie syna Oryxa), plus ewentualnie egzotyki za widźmy i Crotę. Tylko dzisiaj dostałem dwie rzeczy do tytana(łapy i klatę), które już miałem. Poza tym na sam koniec dostałem też MIDA multi tool. Ogólnie to najdłużej czekałem za nogami, ale je też w końcu zdobyłem jednak jeszcze ich nie rozwinąłem w pełni, bo mam założone egzotyczne. Tak ogólnie to mógłbym powiedzieć, że prawie co tydzień dostawałem jakąś część pancerza na normalu. Teraz nareszcie mogę spróbować hard.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Mam pytanko co do sensowności zakupów broni/item-ów dla lvl postaci 8 i powyżej a mianowicie lepiej zbierać walutę i liczyć na skrzynki + dropy z przeciwników, czy kupować wszystko co jest lepsze od noszonego u handlarzy?
Opublikowano 13 lutego 201510 l Jak akurat level postaci pasuje do levelu broni/armora to kup, jeśli nie to graj misje dalej. Na pewno wypadnie ci lepszy sprzęt niż ten co mogłeś kupić kilka poziomów temu. Ja chyba zrobię sobie przerwę od Destiny i Croty, nie ciągnie mnie do 32 bo w HoW i tak ten armor będzie u handlarzy no i żadnego fun'u z Croty nie wyciągam. Masa glitchy i ogólny bezsens tego raidu sprawił że po trzech razach mam go dość (reszta ekipy pewnie też) Więc we wtorki będę panowie grał tylko weekly/nightfall + VoG dla funu. Trzeba grać w inne gry a nie w(pipi)iać się dla + 3 lighta następne 300h pewnie spędzę na Pustkowiach ganiając za goulami z bananem na ryju w 1080p/max 42fps.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Też mnie wzięła niechęć do Destiny, po Crocie właśnie. Coś ten raid im nie wyszedł. W VoGu nie było za dużo kombinowania jak ominąć poszczególne etapy, tylko trzeba było je przejść, a w Crocie to praktycznie każdy etap można ominąć nie robiąc prawie nic, no może ostatnia walka jest do przejścia w miarę normalnie. Chociaż ostatnio w 30 minut do niej doszliśmy, ale później 2 godziny męczyliśmy się z samym Crotą, bez sensu... Jak na razie trzymają mnie przy grze Bounty i Weekly, bo dzięki nim dostaję exp, które jest mi potrzebne do rozwijania broni, a jeszcze kilka egzotycznych chciałbym rozwinąć. Już nawet Daily nie chce mi się samemu robić. Shardów mam chyba 160 albo więcej i nie wiem co z nimi robić. Mogli by dodać wymianę energy na shardy, tak jak jest z tymi elementami z Croty, bo akurat zawsze mam deficyt energy, ale już po mału kończę rozwijać legendarne bronie i zaraz też ich nie będę potrzebował...
Opublikowano 14 lutego 201510 l No Crota to (pipi). Panowie jak kiedyś mielibyscue chwilę to skonczylibysmy ta Crote. Mam checkpoint i trochę szkoda by było VoG super i chętnie będę go grał choćby dla samego funu z kooperacyjnego niszczenia obcych paskud
Opublikowano 14 lutego 201510 l Też mnie wzięła niechęć do Destiny, po Crocie właśnie. Coś ten raid im nie wyszedł. W VoGu nie było za dużo kombinowania jak ominąć poszczególne etapy, tylko trzeba było je przejść, a w Crocie to praktycznie każdy etap można ominąć nie robiąc prawie nic, no może ostatnia walka jest do przejścia w miarę normalnie (...) Widać, że nie gracie od początku kiedy to Templara i Ateona zrzucało się w przepaść granatami Na Krocie to na dobrą sprawę cheesuje się tylko most i niewiele się to różni np od wipeowania się na oraklach żeby wrócić na górną półkę i z stamtąd w nie bezpiecznie walić.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Dokładnie Chłopaki zaczęli grać kiedy mają 31lvl i wyżej i wyciągają fun z VoG'a Kiedyś Atheona się ubijało po 2 godzinach i kilkunastu + próbach...Wróćcie sobie na Crota's End kiedy będziecie mieć 34lvl po nowym dodatku.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Ale 34lvl nagle nie usunie mnóstwa bugów i glitchy z Croty. Te cyrkowe triki z teleportacją mobów
Opublikowano 14 lutego 201510 l a nie ma byc tak ze nie bedzie przedmiotow u handlarzy podbijajacych lvl?
Opublikowano 14 lutego 201510 l Ja słyszałem , że w nowym dodatku nie popełnią tego błędu i nie będzie tego armoru na 32 lvl. Ponoć pisali , że to co teraz robimy czyli dobijanie do 32 lvl opłaci się.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Jak na razie to tylko piszą, że wiedzą co zrobili źle (głownie chyba chodziło o apgrejd egzotyków i zdobywalność szardów do raidowego ekwipunku) i nie chcą znów popełniać starych błędów, ale jak to się objawi to konkretnie nie wiadomo. Max level wyższy raczej na pewno będzie, pewnie coś zakombinują z apgrejdem dotychczasowych broni/ciuszków i lepiej rozplanują zdobywanie i apgrejd stuffu z nowego raidu. Ten filmik z testowej postaci Bungie co ostatnio wyciekł może sugerować jak to może wyglądać.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Niech to faktycznie poprawią, bo denerwujące jest jak namęczysz się żeby zdobyć ten wyższy level, a chwilę później "coś lepszego" można kupić u Vanguardów.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Nie lepiej zrobić te same shardy co z Croty na kolejnych raidach ?? Stare Ascendant zostawić i zrobic z nich alternatywę do strange coinów oraz do kupowania materiałów, broni, amunicji Pierwsza gra pierwsze wzloty i upadki , lepiej niech tylko nie popełniają tych samych błądów i uczą się na porażkach a bedzie naprade dobrze
Opublikowano 14 lutego 201510 l Nie lepiej zrobić te same shardy co z Croty na kolejnych raidach ?? Stare Ascendant zostawić i zrobic z nich alternatywę do strange coinów oraz do kupowania materiałów, broni, amunicji Pierwsza gra pierwsze wzloty i upadki , lepiej niech tylko nie popełniają tych samych błądów i uczą się na porażkach a bedzie naprade dobrze Oby tylko nie wprowadzili nowych szardów przy następnym dodatku, bo skisnę i nie wiem na co wydam te już zgromadzone XD
Opublikowano 14 lutego 201510 l Crota to po prostu słaby raid i tyle. W VoG'a mogę grać nawet bez lootu, a Crota mnie po prostu w(pipi)ia bo ciągle się coś gliczuje. Albo Crota traci tarcze i nagle wstaje i zabija miecznika, albo teleporty, lagi, (pipi) obesrane.
Opublikowano 14 lutego 201510 l VOG też ma błędy. Portale na Atheonie nie przenoszą w odpowiednie miejsce. Czasem nie da sie ubić tarczą orakli na templarze.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Crota to po prostu słaby raid i tyle. W VoG'a mogę grać nawet bez lootu, a Crota mnie po prostu w(pipi)ia bo ciągle się coś gliczuje. Albo Crota traci tarcze i nagle wstaje i zabija miecznika, albo teleporty, lagi, (pipi) obesrane. W Crocie największym problemem są lagi w ostatniej fazie. Największy z nich to właśnie sam Crota -_- Na VoG błędów jest znacznie więcej przy końcówce.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Co nie zmienia faktu, że VoG samo w sobie jest fajniejsze i grając ma się wrażenie uczestniczenia w przygodzie.
Opublikowano 14 lutego 201510 l No nie wiem. Ale to może dlatego, ze przeszedłem VoGa pierdyliard razy i juz nim dosłownie rzygam.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Ponieważ Crotę malo kto przeszedł od A do Z bez Glitchy. Do tego przejscie między Templarem a Gorgonami, te labirynty którymi schodzi się w dół tez są klimatyczne
Opublikowano 15 lutego 201510 l Czy na najwyższych lvl/raidach/strike-ach ludzie używają komunikacji głosowej ? Zdziwiony jestem, że po 7 dniach w grze zrobieniu 8x strike nikogo speekingującego nie napotkałem Edytowane 15 lutego 201510 l przez Cottage
Opublikowano 15 lutego 201510 l Na raidach raczej się bez komunikacji nie obejdzie, ale strajki są tak proste, że to zbędne.