orion50 632 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 (edytowane) Tą samą robię żeby było było szybciej jeszcze jeden mecz multi i będzie, zaraz się zrzygam, caly dzień gram i mam dość tej kaźni już Udało się. Teraz sobie zagram w świeżo zakupione Diablo. Jakby co to koło 23 mógłbym zagrać Vault Of Glass Hard Edytowane 22 lutego 2015 przez orion50 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 Tą samą robię żeby było było szybciej jeszcze jeden mecz multi i będzie, zaraz się zrzygam, caly dzień gram i mam dość tej kaźni już O dziwo nie miałem problemów z zabijaniem Voidowymi broniami w pvp. Po ok 8 meczach już wszystko było. Atheon, jakaś fuzja, Truth i przede wszystkim trzymanie się innych i nie było problemu. W jednym meczu nawet miałem ratio 6,5 Polecam robić to na Control, bo wiadomo w jakim kierunku zmierzają przeciwnicy. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 (edytowane) Noo jakbym miał primary z Voidem to nie byłoby problemu, a nie mam Może dzisiaj wypadnie i dokończe to bounty Zrobiłem z randomami VoG Hard i z Atheona dostałem 4-te Vision Of Confluence i Stateczek... mam dość, ta gra mnie nie lubi mogłoby dać Atheons Epilouge Edytowane 22 lutego 2015 przez orion50 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Ponowne rozpoczęcie przygody z Destiny... skłoniło mnie do napisania poradnika dla początkujących. http://zeratulpl.blogspot.com/2015/02/poradnik-destiny-jak-najszybciej-stac.html 3 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Super poradnik, przyda mi się Cytuj
Bandi229 0 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Panowie i Panie, pomoże mi ktoś w ubiciu Croty na hardzie. Hram na ps3. Nick jak wyżej Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Ponowne rozpoczęcie przygody z Destiny... skłoniło mnie do napisania poradnika dla początkujących. http://zeratulpl.blogspot.com/2015/02/poradnik-destiny-jak-najszybciej-stac.html Świetny rzeczowy poradnik "rozjaśnił" mi wiele nurtujących kwestii dzięki Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Fajny poradnik Zeratul, dobrze sie to czyta. Dodałbym jeszcze tylko złotą zasadę Destiny, najpierw prosisz kogoś o przeciąganie przez Weekly i Rajdy, potem jak nabijesz wyższy poziom przeciągasz innych. Wczoraj dobiłem do 20 poziomu na drugim Tytanie, tak jak pisze Zeratul zajęło to 10h, po założeniu tego co miałem w schowku mam 31 level Jestem gdzieś na Venus, kończę z fabułą podstawki, bo mam odblokowany VoG. Zaczynam misje od Eris, żeby odblokować Crotę. Mam kilka podwójnych broni - Fatebringer, Atheon Epilogue, Peredyths Revenge, Icebreaker więc może obejdzie sie bez częstego przekładania broni. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 A ja "pochwalę" się dropem mojego znajomego z Nightfalla Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) Co w tym wyjątkowego? chyba, że nie wylapalem jakiegoś ukrytego przekazu @Zeratul ile trzeba rzygnac Ci na PayPala żeby dodać Cie do friendlisty via PSN ? Robi ktoś dzisiaj weekly na 30/ nightfall? Pyknalbym druga postacią, coiny zawsze na propsie Edytowane 23 lutego 2015 przez orion50 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Z całego Nightfalla dostał dwa nikomu nie potrzebne Shardy. RNG nie kocha Bluszcza Apka Raid Buddy dla tych którzy prowadzą kilka postaci i chcą sobie zaznaczać co zrobili na konkretnym rajdzie: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.raidbuddy Gjalarhornh w nowej ofercie 1 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Co w tym wyjątkowego? chyba, że nie wylapalem jakiegoś ukrytego przekazu @Zeratul ile trzeba rzygnac Ci na PayPala żeby dodać Cie do friendlisty via PSN ? Robi ktoś dzisiaj weekly na 30/ nightfall? Pyknalbym druga postacią, coiny zawsze na propsie Ja chętnie zrobię nightfalla i weekly , napisz tylko kiedy chcesz zagrać. Gjallarhorn w modelu easy finance ? Take my money! Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Możemy kolo 18 się odpalić gjallahorn - szanuje. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Dajcie znać jak będziecie robić, to ja też jeszcze zrobię sobie Hunterem, zawsze to 9 coinów więcej... Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) Ale chyba od 18 zaczynają puszczać seriale Edytowane 23 lutego 2015 przez Krizz Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Ponowne rozpoczęcie przygody z Destiny... skłoniło mnie do napisania poradnika dla początkujących. http://zeratulpl.blogspot.com/2015/02/poradnik-destiny-jak-najszybciej-stac.html Najlepsze są elementy humorystyczne. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Dzięki za opinie. Idę poprawiać literówki. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Dzięki za opinie. Idę poprawiać literówki. wysłałem zapa. może wreszcie uda mi się zrobić vog'a bez skuchy grając z kimś ogarniętym Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Najpierw to się ekipa musi zebrać a nie jak w sobotę Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Nawet nightfalla nie zagraliśmy bo w(pipi)ienie na tą grę przebija sufit - chcesz zagrać strike z dlc? nie możesz, zmień postać Loading, wrzuć giwery do sejfu Loading, zmień postać Loading, dołącz do fireteamu Loading, zapomniałeś giwery? Loading :facepalmz: Pałka się przegła... Plan na jutro: Weekly Nightfall VoG Hard Crota AKA Guvno Obesrane I koniec, na minimum dwa tygodnie, #TylkoDobreGry. Orion i Piotros też robią przerwę więc możemy się założyć kto pierwszy się złamie i zacznie grać. (wizyta u xura jak będzie miał coś fajnego się nie liczy ) 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Mnie już ciśnie... (pipi)a. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Ja plan na ten tydzień (według Destiny) wyrobiłem... nie sądziłem, że uda mi się kupić rękawiczki i buty dla Tytana i Warlocka Dzięki temu bliżej mi do 32 poziomu. Na Huntera zabrakło mi już czasu, ale przede wszystkim chęci... Teraz pozostanie wymaksowanie nowego uzbrojenia dla Warlocka i będzie miał 32 poziom, ale jak za PvP normalnie nie przepadałem, to teraz strasznie mi ten tryb obrzydł... Szczególnie jak się pojawiały osoby z Vex'ami, to mój Suros nie wyrabiał, a jeszcze jak ktoś miał wyrzutnię rakiet z naprowadzaniem, to krew mnie zalewała... Dawno nie wydawałem takich ilości pieniędzy w grze na zakupy, a to wszystko przez Iron Banner'a. Niestety nie miałem kupionych żadnych rzeczy, które zwiększają doświadczenie, no i jeszcze te 4 części uzbrojenia + Scout Riffle były kosztowne, już nawet nie starczało mi pieniędzy, żeby kupować ulepszenia do broni... koszmar... Plan na następny tydzień (według Destiny) VoG hard, Crota normal/hard + w piątek wizyta u Xur'a... w środę będzie już Resident Evil Revelations 2, więc mam nadzieję, że do wieczora się ściągnie i będzie moment na odwyk. Taki plan dla Destiny mógłby zostać, bo ekipa zebrała się fajna, a miałbym wreszcie czas pograć w stertę zaległości... 2 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Dzięki za opinie. Idę poprawiać literówki. wysłałem zapa. może wreszcie uda mi się zrobić vog'a bez skuchy grając z kimś ogarniętym Dlaczego nie spróbujesz wbić tego trofika na Crocie? Wydaje się łatwiejsza. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) Ja proponuje Crote... 30min sie normala robi. Moge lampy solowac i leciec mieczem crote. Edytowane 23 lutego 2015 przez Zeratul Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Jutro, 24 luty, serwery i strona bungie będzie wyłączona od 19 do północy. A więc tydzień dla mnie rozpocznie się w środę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi