piotros 220 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Fiu, fiu, fiu... Wydaje się proste do przejścia... Muszę przyznać, że zainspirowałeś mnie do spróbowania przejścia Croty samemu Hunterem. Co prawda brak mi super egzotycznej wyrzutni rakiet, ale mam Hunger of Crota, więc może się uda... Tylko ciekawe czy mój Hunter 31,5 lvl da radę... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Crota na Hard zabity. W końcu mam Glowhoo i wpadło Fang Ir Yut czy jakoś tak, za(pipi)isty scout btw. Na dzisiaj koniec, w ten weekend przegrałem jakieś 30 godzin w Destiny już mam dość. Leveluje teraz Titana i ciąg dalszy poszukiwać Galliego Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 czemu nic nie pisaliście, bym tylko zaaplikowalł glimmer i shardy na armor i bym z wami pyknął tego harda. EH. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 No właśnie... czemu nie daliście znać... Krizz jakby co, to mam save'a na Crocie na hardzie, więc jakby ktoś chciał go z nami ubić, to nadal możemy to zrobić... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Bo Kymel grał z jakimiś botami i zrobiło się miejsce to wskoczylem. Mamy obcykanego Krote to zrobi się again Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 (edytowane) Moze ktos jeszcze chcialby dzisiaj zaliczyc Nightfalla, Crote na hardzie, tak do poludnia ? Edytowane 9 marca 2015 przez easye Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Pomysły graczy jak ulepszyć Destiny 2 Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Ja dziś po 15 mogę cokolwiek robić, lvl 31 warlock Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Mam pytanko z racji tego, że ten tydzień przeznaczam na upgrade itemów aby w końcu zwiększyć lvl światła mojej postaci do 135p co da mi jedynie 31lvl (głowa36/ręka33/klata33/nogi33=135) i tu moje pytanie jak potem dobić do 32 ? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Musisz zdobyć części zbroi ze światłem 36 - wypadają tylko na raidzie na księżycu, czasem są dostępne do kupienia w czasie Iron Banner. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Mam pytanko z racji tego, że ten tydzień przeznaczam na upgrade itemów aby w końcu zwiększyć lvl światła mojej postaci do 135p co da mi jedynie 31lvl (głowa36/ręka33/klata33/nogi33=135) i tu moje pytanie jak potem dobić do 32 ? Tą głowę masz z Croty czy egzotyk? Teraz pozostało Ci ciśnięcie Croty licząc na dobry drop. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Crota normal od początku, jakoś kolo 16 z groszem będziemy robić, trzy miejsca wolne. Ktoś coś? Cytuj
piotros 220 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Wieczorem mógłbym zrobić, bo jeszcze Warlockiem nie robiłem... Fajne pomysły strażnicy mają... Obejrzyjcie w jaki sposób zmusili Crotę do klęknięcia... Może ktoś jest chętny spróbować? Ja jestem gotowy... 8) Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Tą głowę masz z Croty czy egzotyk? Teraz pozostało Ci ciśnięcie Croty licząc na dobry drop. egzotyk od Xura zeszłego tygodnia. Szkoda,ze większość w tym wątku gra w Destiny na PS4 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Dołącz do grup na fb Destiny POLSKA i Destiny Polska. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 (edytowane) do skasowania Edytowane 9 marca 2015 przez orion50 Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 (edytowane) hunter z niewidzialnoscio potrzebny na crote normal :o Edytowane 9 marca 2015 przez FARMEROS Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Panowie, dogadajcie się na imprezie PS4 na przykład.To moja prośba bo robicie śmietnik umawiając się tutaj (w czasie rzeczywistym) i później żeby znaleźć coś sensownego, trzeba kopać 15-20 stron ;/Odrobinę wyobraźni. 1 Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 (edytowane) To w takim razie się pochwale.Wczoraj takie egzotyki wpadły mi po kolacji Edytowane 9 marca 2015 przez Bushisan Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Ale co sensownego chcesz znaleźć o Destiny ? Info o nightfallach ktoś wrzuca w we wtorek rano chyba że megaman.exe znajdzie coś plikach gry, tak samo info o itemkach u xura. Nic więcej do tej gry aktualnie znaleźć nie można. Po to jest temat aby z niego korzystać. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 (edytowane) Chociażby nagranie, które ktoś wrzucił wcześniej. Albo taktykę, którą ktoś się podzielił. Ostatnio szukałem posta Wroga i się dokopać nie mogłem.A po to jest w konsoli impreza albo wiadomość, żeby tam się umawiać, jak zaznaczyłem W CZASIE RZECZYWISTYM."Ja będę za 5 minut na orbicie. A ja będę za 3 minuty w Tower".... to jest korzystanie z tematu na forum?Nie rób sobie jaj i nie próbuj mi wytłumaczyć takiego korzystania z wątku, bo nikt poza Waszą ekipą tego nie robi na tym forum Macie po 10 lat? Trochę zrozumienia chłopaki ! Edytowane 9 marca 2015 przez giger_andrus 3 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Pomożecie ? Co mogę zrobić z tymi materiałami ? Z tego co wiem to mogę robić upgrady broni i zbroi. Z tymi itemami po prawej stronie nic nie ogarniam, za te niebieskie kostki co najlepiej kupować ? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Pomożecie ? Co mogę zrobić z tymi materiałami ? Z tego co wiem to mogę robić upgrady broni i zbroi. Z tymi itemami po prawej stronie nic nie ogarniam, za te niebieskie kostki co najlepiej kupować ? Za te niebieskie kostki(glimmer) kupujesz ammo i ulepszasz bronie oraz pancerz. Itemy po prawej które masz to(Od lewej): - Special ammo - Heavy ammo - przez 10 minut otrzymujesz glimmer za zabijanie przeciwników Fallen - - || - Vex Działania bounty chyba nie trzeba tłumaczyć 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 (edytowane) Chociażby nagranie, które ktoś wrzucił wcześniej. Albo taktykę, którą ktoś się podzielił. Ostatnio szukałem posta Wroga i się dokopać nie mogłem. A po to jest w konsoli impreza albo wiadomość, żeby tam się umawiać, jak zaznaczyłem W CZASIE RZECZYWISTYM. "Ja będę za 5 minut na orbicie. A ja będę za 3 minuty w Tower".... to jest korzystanie z tematu na forum? Nie rób sobie jaj i nie próbuj mi wytłumaczyć takiego korzystania z wątku, bo nikt poza Waszą ekipą tego nie robi na tym forum Macie po 10 lat? Trochę zrozumienia chłopaki ! Ja uważam, że to jest przypierdzielanie się bez powodu, ale mi to lata, bo sam już tutaj nie spamuje. Po to jest ten temat między innymi, bo tematu do ustawek NIE MA. W weekend mój Hunter będzie na 31, teraz tylko przebić się Titanem przez kaźnie (czyt. dobić do 20) i będzie z górki. Jak się czyta pokolei posty to nic nie idzie pominąć, bo nie ma ich tak wiele znowu. Edytowane 9 marca 2015 przez orion50 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi