Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fiu, fiu, fiu... :) Wydaje się proste do przejścia... :) Muszę przyznać, że zainspirowałeś mnie do spróbowania przejścia Croty samemu Hunterem. Co prawda brak mi super egzotycznej wyrzutni rakiet, ale mam Hunger of Crota, więc może się uda... :) Tylko ciekawe czy mój Hunter 31,5 lvl da radę...

Opublikowano

Mam pytanko z racji tego, że ten tydzień przeznaczam na upgrade itemów aby w końcu zwiększyć lvl światła mojej postaci do 135p co da mi jedynie 31lvl (głowa36/ręka33/klata33/nogi33=135) i tu moje pytanie jak potem dobić do 32 ?

Opublikowano

Mam pytanko z racji tego, że ten tydzień przeznaczam na upgrade itemów aby w końcu zwiększyć lvl światła mojej postaci do 135p co da mi jedynie 31lvl (głowa36/ręka33/klata33/nogi33=135) i tu moje pytanie jak potem dobić do 32 ?

Tą głowę masz z Croty czy egzotyk? Teraz pozostało Ci ciśnięcie Croty licząc na dobry drop. ;)

Opublikowano

Tą głowę masz z Croty czy egzotyk? Teraz pozostało Ci ciśnięcie Croty licząc na dobry drop. ;)

egzotyk od Xura zeszłego tygodnia.

Szkoda,ze większość w tym wątku gra w Destiny na PS4 :angry:

Opublikowano

Ale co sensownego chcesz znaleźć o Destiny ? Info o nightfallach ktoś wrzuca w we wtorek rano chyba że megaman.exe znajdzie coś plikach gry, tak samo info o itemkach u xura. Nic więcej do tej gry aktualnie znaleźć nie można.

Po to jest temat aby z niego korzystać.

Opublikowano (edytowane)

Chociażby nagranie, które ktoś wrzucił wcześniej. Albo taktykę, którą ktoś się podzielił. Ostatnio szukałem posta Wroga i się dokopać nie mogłem.
A po to jest w konsoli impreza albo wiadomość, żeby tam się umawiać, jak zaznaczyłem W CZASIE RZECZYWISTYM.

"Ja będę za 5 minut na orbicie. A ja będę za 3 minuty w Tower".... to jest korzystanie z tematu na forum?
Nie rób sobie jaj i nie próbuj mi wytłumaczyć takiego korzystania z wątku, bo nikt poza Waszą ekipą tego nie robi na tym forum :)
Macie po 10 lat? Trochę zrozumienia chłopaki !

Edytowane przez giger_andrus
  • Plusik 3
Opublikowano

Pomożecie ?

Co mogę zrobić z tymi materiałami ? Z tego co wiem to mogę robić upgrady broni i zbroi. Z tymi itemami po prawej stronie nic nie ogarniam, za te niebieskie kostki co najlepiej kupować ?

28m234i.jpg

Opublikowano

Pomożecie ?

Co mogę zrobić z tymi materiałami ? Z tego co wiem to mogę robić upgrady broni i zbroi. Z tymi itemami po prawej stronie nic nie ogarniam, za te niebieskie kostki co najlepiej kupować ?

28m234i.jpg

Za te niebieskie kostki(glimmer) kupujesz ammo i ulepszasz bronie oraz pancerz. Itemy po prawej które masz to(Od lewej):

- Special ammo

- Heavy ammo

- przez 10 minut otrzymujesz glimmer za zabijanie przeciwników Fallen

-                                       - || -                                                     Vex

Działania bounty chyba nie trzeba tłumaczyć :P

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Chociażby nagranie, które ktoś wrzucił wcześniej. Albo taktykę, którą ktoś się podzielił. Ostatnio szukałem posta Wroga i się dokopać nie mogłem.

A po to jest w konsoli impreza albo wiadomość, żeby tam się umawiać, jak zaznaczyłem W CZASIE RZECZYWISTYM.

"Ja będę za 5 minut na orbicie. A ja będę za 3 minuty w Tower".... to jest korzystanie z tematu na forum?

Nie rób sobie jaj i nie próbuj mi wytłumaczyć takiego korzystania z wątku, bo nikt poza Waszą ekipą tego nie robi na tym forum :)

Macie po 10 lat? Trochę zrozumienia chłopaki !

Ja uważam, że to jest przypierdzielanie się bez powodu, ale mi to lata, bo sam już tutaj nie spamuje. Po to jest ten temat między innymi, bo tematu do ustawek NIE MA. W weekend mój Hunter będzie na 31, teraz tylko przebić się Titanem przez kaźnie (czyt. dobić do 20) i będzie z górki. Jak się czyta pokolei posty to nic nie idzie pominąć, bo nie ma ich tak wiele znowu. 

Edytowane przez orion50