Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Większość ostatnimi czasy ma szczęście do Gala, szkoda, że mi nadal nie wypadł... :( W sesjach, których ja grałem tylko 2 razy widziałem jak wypadł komuś Gal...

Na pocieszenie, Crota hard raczył wręczyć mi w końcu Crux of Crota i dzięki temu lista braków w egzotykach zmalała do 3 (Gal, Hawkmoon i Patience & Time)... teraz jak już mam wszystko z Croty hard, to mi się jej pewnie nie będzie chciało robić, bo poza brakami w egzotykach nie mam na to ciśnienia... łatwiej i szybciej zrobić Crotę normal, a drop podobny... w tym tygodniu to generalnie kiepski drop miałem, bo wypadł mi tylko 1 egzotyk (Monte Carlo - drugie) za wszystkie aktywności na 3 postaciach... :(

Jak poprawią dropienie, to skończy się czas zużywany pod kryształem właśnie na wystrzelenie... :) Byleby tylko ten patch nie ważył za dużo, bo inaczej znowu po resecie nie da się pograć, tak jak to było przy ostatnim patchu...

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 528,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

xur-thunderlord-review.png?resize=400%2C

Nie sprawdził się tylko hełm dla tytana - zamiast niego są rękawice ruin wings
Opublikowano

Szkoda, że nie dał Mask Of The Third Man dla Huntera i tego hełmu co tu widać dla Titana :( wszystko mam z tych co są u siura. Kto nie ma, niech kupuje Thunderlorda - genialna broń, bestia 

Opublikowano

xur-thunderlord-review.png?resize=400%2C

Nie sprawdził się tylko hełm dla tytana - zamiast niego są rękawice ruin wings

Mialem nadzieje,ze kupie helm dla tytana :/

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

U mnie Wiesiek raczej zawładnie całym moim czasem, a to dlatego, że właśnie przez jego nadejście zdecydowałem się w końcu na zakup PS4.

Zakup ten otwiera oczywiście przede mną możliwości grania z większością z Was, gdyż w tym temacie byłem chyba jedynym ogrywającym Destiny na PS3 (oczywiście taka opcja też jest, ale mam teraz większe możliwości) :)

W każdym razie Wiesiek będzie mnie musiał strasznie znużyć, żebym chciał sprawdzić House of Wolves w ciągu najbliższych tygodni (aczkolwiek dodatek posiadam, bo mam Expansion Pack).

Opublikowano

Ja mam zamiar w przerwach od Wiesława wskakiwać do Destiny, tygodniowo będę robił 3xNF, 3xWeekly, 3xAtheon i skrzynie na VoGu, 3x Crota  na normalu i hardzie od wiedźm i nowości z HoW.

Całych raidów grać nie będę raczej bo nie ma na to czasu, ale będę miał praktycznie wolne do 26 maja więc trochę czasu na granie powinienem znaleźć :)

Opublikowano

Jak będziesz teraz grał na PS4, to powinno Ci się udać wszystko zrobić... :) Akurat dużo osób gra na PS4, więc zawsze znajdzie się ktoś do zrobienia NF i weekly, a ekipy na raidy też zawsze da się znaleźć praktycznie przez cały tydzień... :)

Opublikowano

To jak będziesz miał na to ekipę to chętnie bym dołączył, o ile będzie miejsce :)

No grając na PS4 jak będziesz chciał to nie będziesz miał problemu wszystko w tygodniu wykonać ;)

Opublikowano

Ja niestety galahorna niet ale za to wczoraj na wiedzmie na normalu thunderlord (a mogłem nie kupować i xura :-P) a na vogu za drugim razem vex+epilogue :-)

Żeby zawsze tak leciało :-P

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Usuń w ustawieniach tapatalka ta cebulowa stopkę co daje pod każdym postem [emoji14] gratki. Ja dzisiaj wejde w posiadanie necro, a do kompletu egzotykow zostało dozbierac 3 badziewia (horseman, dragons breath i no land beyond) + pocket infinity ale gra się uparla ze nie da mi bounty:(

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Dlaczego cebulową? :-P

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Madith, nieważna jaką. Po prostu wyłącz ją tak jak robi każdy używający Tapatalka.

Opublikowano

Ja niestety galahorna niet ale za to wczoraj na wiedzmie na normalu thunderlord (a mogłem nie kupować i xura :-P) a na vogu za drugim razem vex+epilogue :-)

Żeby zawsze tak leciało :-P

Ja liczę, że to będzie TEN tydzień gdzie zagości u mnie Galahorn nic innego się nie liczy :good2: w zeszłym tygodniu byłem świadkiem eksplozji radości 2 osób z teamu teraz czas na mnie :banana: 

Opublikowano

Oj dobrze już dobrze :-P ja to bym chciał tyle rzeczy jeszcze ze szok :-P woc, fb, gally :-P tyko czasu nie ma tyle zeby to zrobić :-P

Opublikowano

To na pewno ^_^ trzeba w końcu się ruszyć bo how nie długo i pasowaloby pozaliczac wszystko z tdb najpierw :-P. Bo jeszcze żadnej 32 nie ma :-(