orion50 632 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Teraz nie musisz się spinac bo wszystko można upgreadnac od razu na 34 Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 (edytowane) Teraz nie musisz się spinac bo wszystko można upgreadnac od razu na 34 Nie tak od razu :-) trzeba mieć kamyki Etheric Light (Legendary) lub Exotic Shards (Exotic). Edytowane 12 maja 2015 przez Cottage Cytuj
orion50 632 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 No wiem, ale to się wyfarmi podobno z dzisiejszym patchem w życie wejdą zmiany w ekonomii, będzie można dealowac ze Speakerem Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 No wiem, ale to się wyfarmi podobno z dzisiejszym patchem w życie wejdą zmiany w ekonomii, będzie można dealowac ze Speakerem Masz więcej informacji o dilowaniu ?? Cytuj
madith 7 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Tylko ile tego się będzie farmic? :-P kiedy będzie na to czas :-P Cytuj
orion50 632 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 No będzie można zamieniać shardy na energy i vice versa, to samo z radiant, shardy na glimmer, shardy na mote of light :) Cytuj
piotros 220 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Ehhh... jak ja nie lubię Omniżula... Z nightfall'a wypadło mi tylko 11 strange coinów, a tak dwie bronie legendarne i nic więcej... z Croty normal x3 też nic ciekawego, ale na szczęście egzotyczna skrzynka na VoGu wylosowała coś nowego dla mnie... Co prawda nie tę, na którą czekam, ale zawsze coś nowego... tym razem dostałem Patience and time, dzięki czemu zostały mi tylko 2 egzotyki do zdobycia: Gal i Hawkmoon... jeszcze jest szansa na Atheonie i jak będzie z kim, to z Croty hard... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Pomóż lepiej normal zrobić, bo znowu sam zrobiłeś raid nie czekając na kolegów, nieładnie Cytuj
piotros 220 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Jak zrobimy Atheon'a, to mogę robić cokolwiek poza Omniżulem, bo dzisiaj mam go dosyć... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Atheona mogę zrobić będę tak za pół godziny i podziel się skrzynką Bungie właśnie napisało na twitterze, że jest obsuwa i dzisiaj nie będzie patcha 1.2.0.. ale patałachy Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Też nie lubię Omnigula, najgorszy strike w całej grze, dodatkowo obdarowała mnie dwa razy shardami, taki z niej zgrywus ha ha ha. High five 3 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Też dostałem shardy #rng ja już chce HoW. Na wiedźmina nie mam kasy, a w Destiny juz wszystko zrobiłem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Kolejny nightfall "podobno" Xur Cytuj
piotros 220 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Ależ Bungie jest złośliwe... udostępniłem wczoraj save'a na egzotycznej skrzynce na VoGu hardzie i jedna osoba pierwszą postacią dostała... Gala... ehhh... ale żeby było lepiej, ta sama osoba zmieniła postać i za drugim razem dostała... Hawkmoon'a... czyż to nie jest złośliwe, że akurat ja musiałem zobaczyć jak jedna osoba dostaje dwie brakujące mi bronie... no cóż... przynajmniej wiadomo, że skrzynka jest egzotyczna, bo lecą z niej bronie i może kiedyś i mi się poszczęści dostać Gala... Z Atheona x3 wczoraj dostałem już tylko 2 exotic shardy, dzisiaj zaliczyłem weekly heroic strike'i i tydzień uważam za zakończony. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Piotros, pocieszę Cię bo mnie także udostępniłeś skrzynkę. Dostałem tylko shardy Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Piotros, a masz jeszcze tego save'a na skrzynce? Nie chciałbyś zobaczyć jeszcze kilku egzotyków? Bo w sumie nie mam jeszcze The Truth i Patience and Time Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 (edytowane) Ja mam jakby co, mogę udostępnić jak będę później co do xura i NF to fajnie, że będzie ten nowy strike może w końcu jakieś wyzwanie zaoferuje. A jeśli chodzi o xura to mam nadzieję na mask of the third man dla Huntera. Mam w końcu tego obesranego Necrochasma tym o to sposobem liczba brakujących egzotyków zmniejszyła się do 4. Brakuje mi 4th Horseman, No Land Beyond, Dragon's Breath i Pocket Infinity... oddaje bounty jak po.(pipi)any od 2 miesięcy i ni (pipi)a ;/ Edytowane 13 maja 2015 przez orion50 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Co za patałachy z bungie nie dość że patcha nie potrafią dać to jeszcze informują że może mieć to wpływ na premierę HoW, mi to rybka Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Siemka ludzie, chciałbym zapytać czy jest może tutaj ktoś chętny na spróbowanie Flawless Raider, pożyczyłem dzisiaj Destiny od kolegi, ponieważ jakoś te trofeum nie daje mi spokoju, spędziłem bardzo dużo czasu w grze od września do listopada więc chciałbym zdobyć platynę w tej grze. Jak coś nie mam dodatków, mam 30 lvl i mogę robić tylko VoG, ze skakaniem zawsze radziłem sobie dobrze jednak zawsze ktoś spadał gdy graliśmy z ekipą i po jakimś czasie poprostu sprzedałem grę. Teraz potrzebuję jedynie jednego, dwóch dni aby przypomnieć sobie całą mechanikę gry, jednak jak się robi VoGa mam opanowane do perfekcji, Jeśli jest jakaś grupa która próbuje zdobyć te trofeum a brakuje wam osób to prosiłbym o zapraszanie na PSN: DreyesPL Z góry dzięki i mam nadzieję że uda mi się jeszcze wbić platynę w tej grze PS. Czy da się jeszcze zrzucać templara granatami ze środka czy jest już dali na to łatkę ? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Nie da się tego zrobić. Flawless raider jest łatwiej wbić na rajdzie z dodatku "Crota's End" jednakże na VoGu też idzie. W weekend moglibyśmy spróbować. Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 To ja jestem zdecydowanie chętny Fajnie by było mieć to trofeum z głowy i otwartą drogę ku platynce Co prawda wolałbym na Crocie, ale "darowanemu koniowi..." Cytuj
piotros 220 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Na crocie można się umówić któregoś dnia i zrobić. Są osoby, które już zrobiły i wiedzą co i jak. W razie braku ekipy też mogę pomóc tytanem, bo nim najwygodniej wskakuje się na wieżę przed drugim mostem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Patch 1.2.0 wg Bungie może pojawić się dziś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi