rave 8 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Moze ktos wrzucic linka, bo u mnie sie nei wyswietla. To jest preorder dla tych którzy mają oba dodatki więc być może nie każdemu się wyświetli. To jest chyba na PSStroe w zakładce e3 . Dodatm że jest pack Destiny FG plus wszystkie trzy dodatki za 379 pln... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/addons/destiny-the-taken-king/cid=EP0002-CUSA00568_00-DESTINYTAKENUPGR Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 (edytowane) Mam - zwalona jest ta wyszukiwarka na stronie. "Zamów przedpremierowo już teraz, żeby otrzymać wyjątkowy pakiet uzbrojenia.**" xD 4GB miejsca na dysku, boje sie o ta zawartosc... Edytowane 18 czerwca 2015 przez easye Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Samo rozszerzenie ma 10 MB, więc nie ma o co Cytuj
rave 8 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Samo rozszerzenie ma 10 MB, więc nie ma o co No ale Panowie, nie kupicie łuku dla Huntera za 40 ojro? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Dodatek będzie można uruchomić bez ppdstawki? Podobno ma być także sprzedawany na płycie? Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Dodatek będzie można uruchomić bez ppdstawki? Podobno ma być także sprzedawany na płycie? Nie. Sprzedawana to będzie edycja GOTY zawierająca podstawkę i trzy dodatki ogólnie nazwana Destiny: The Taken King. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 (edytowane) Co niby skaluje i na jakiej zasadzie to dziala. Gdzies na stronie bungie moge o tym poczytac, bo sorry, ale jakos nie wierze w te skalowanie, skoro z 30 i 29 levelem nigdy Atheona na 1 wyjscie nie zrobilismy. Jeśli jesteś poniżej levelu przeciwnika - zadajesz mniej i otrzymujesz więcej obrażeń. Jednocześnie bycie powyżej poziomu przeciwnika nie daje żadnego bonusu (poza delikatnie, praktycznie nieodczuwalną w trakcie grania różnicą w punktach obrony). W skrócie: 29 LVL na Atheonie ma w plecy, 34 robi to samo co 30, bo na takim poziomie są przeciwnicy. To samo z Crotą, który na hardzie jest teraz żartem, bo mobki nie mają +1 LVL. http://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/2rhgrm/weapon_damage_explained_with_science/ Edytowane 18 czerwca 2015 przez wrog Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 (edytowane) Acha, to teraz zaloz ubrania na 30 i zrob Atheona na 1 wyjscie snajpami na 300. Te 4 levele i 365dmg to przepasc na tym rajdzie, a nie delikatne "prawie nieodczuwalne" roznice. Edytowane 18 czerwca 2015 przez easye Cytuj
wrog 609 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Ale Ty jesteś niekumaty... Fakt, że broń masz na 365 pomoże, ale LVL postaci (pipi) będzie znaczył i moje 30 zrobi to samo co Twoje 34. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 (edytowane) Rozumiem, w tym masz racje, bo tutaj defense zwieksza sie raptem o niecale 5%? Edytowane 19 czerwca 2015 przez easye Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 (edytowane) No tak, ale fakt, ze na 30 defensywy masz cos kolo 1650, na 34 raptem 1760... Roznoca nawet w statystykach nie jest oszalamiajaca, wiec i tak nie wiem, gdzie tu te cale skalowanie, skoro defense sie podnosi (chocby nie zauwazalnie) a bronie na 331 i 365 zadaja od 14 do 28% wiecej obrazen. Moglibysmy rozmawiac o skalowaniu, gdyby obrazenia jakie otrzymuje i zadaje wyrownywaly sie do poziomu mobkow, np. wlasnie Vogu, a tu wychodzi, ze mocniejsze bronie-wiekszy dmg, lekko podniesiony level-wiekszy defense. Edytowane 19 czerwca 2015 przez easye Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Jaką macie taktykę na Skolasa? Ja wczoraj próbowałem ponad 2 godziny go zrobić, prawie za każdym razem byliśmy bardzo blisko i ostatecznie się nie udało. ;/ Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 jest ktos chetny na zrobienie http://destiny.wikia.com/wiki/The_Wakening?bo juz mnie ch,uj strzela jak sam to probuje zrobic pomoże ktoś teraz? :| Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 (edytowane) Jaką macie taktykę na Skolasa? Ja wczoraj próbowałem ponad 2 godziny go zrobić, prawie za każdym razem byliśmy bardzo blisko i ostatecznie się nie udało. ;/A co was zabijalo ? Scholas nie jest trudny jak biegacie razem dookola areny, kazdy pamieta o czasie trucizny i kontrolujecie ilosc mobkow. Warto (np. przed minami, przed zatruwaniem) olac na moment bosa i wyczyscic wszystkich snajperow, kapitanow i jak sie zrobi pusto wrocic do strzelania w niego. Wszystko musi byc robione spokojnie i bez pospiechu, arena jest tak duza, ze nawet jak ktos od nas padal to zawsze zdazylismy go podniesc. Edytowane 20 czerwca 2015 przez easye Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Chyba problemem było to, że staliśmy w miejscu na balkonie po prawej. Ginęliśmy, jak ktoś musiał lecieć rozbroić minę, ktoś miał countdown i zawsze ktoś coś spieprzył, bo wrogowie nas ostro swarmowali. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Trzeba biegać dookoła i się nie spieszyć. Tak jak pisze easy czyścić moby i jak hunter rozbraja to wyliczyć dmg tak żeby mina pojawiła się od razu jak ktoś odbierze truciznę od tego co rozbraja środkową minę Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 (edytowane) Wczoraj prawie 2 razy z rzedu zrobilismy Flawless. Zupelnie od niechcenia, bo nikt sie nawet na to nie nastawial. Raz bez zadnego boofa, na sprawdzenie mapy zrobilismy wynik 9-1, 2 razem kupilismy wszystko i nie przegralismy ani jednego meczu. Z Ozyrysa wpadl mi Scholar Adept z Voidem (bardzo mocno bijacy scout) i Machine Gun Infinite Theorem, ktory ma fajny celownik, stabilnosc, przyjemnie sie z niego strzela, ale niestety ma za maly zasieg jak dla mnie. Dodajac do tego nowa egzotyczna klate ze Scholasa dla Warlocka, ktora oslepia podczas wstawania, raidowy AR, FateBringer po raz pierwszy i pare mniejszych dropow to w tym tyg. calkiem niezle mi sie poszczescilo. Przez Ozyrysa zaczalem grac Sunsingerem na multi (zawsze uzywalem Voidwalkera) i chyba przez dluzszy czas tak zostanie. Set na 2 granaty, z ktorymi zaczynam po kazdej smierci, reszte laduje w Intelect + 100 sily dzieki ktorej zyskuje tarcze po 1 uderzeniu jest chyba jeszcze bardziej pomocne niz Void, ktory wygrywa tylko i wylacznie superem. PS. Rekawice, ktore niedawno polecalem Nothing Manacles sa jednak beznadziejne, scalter zdejmuje za malo energi, a i naprowadzanie jest jednak calkowicie z dupy. PS2. Wczoraj widzialem tez nowa maszynowe - BTRD-345. Ale kosior ze statystyk - ktos wie, skad dropi ? Edytowane 20 czerwca 2015 przez easye Cytuj
piotros 220 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Dzięki BTRD udało mi się uzyskać wynik 12.0 k/d tytanem na jednej z nowych plansz Black Shield. A dropi z multi. Ja dostałem już drugie. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 No po statystykach to jeszcze lepsza spluwa niz Joldiers Hammer. Chce! Kymel - potestowalem tez AR (krotko, bo krotko), ale zgadzam sie z Toba w 100%, tak je znerfili ze obecnie nie nadaja sie do niczego. Cytuj
hniv 5 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Ten BTRD 345 najczęściej wypada w pvp. Mi juz wypadł pare razy. Wczesniej uzywalem mg18a harm's way ale ten BTRD w pvp jest zdecydowanie lepszy. Lepsza stabilność i większy zasięg kosztem mniejszej szybkostrzelności. O sorki spoznilem sie z odpowiedzią. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Można jeszcze kupić Pacifier w New Monarchy, który ma podobne statystyki. Zanim dostałem BTRD to używałem właśnie jego. Jest jeszcze stary The Swarm o podobnych statystykach. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Ja caly czas latalem z Joldiers Hammerem, teraz troche z tym raidowym, tylko przez fakt, ze jakos przyjemnie sie z niego strzela, poczekam spokojnie na BTRD. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 No po statystykach to jeszcze lepsza spluwa niz Joldiers Hammer. Chce! Kymel - potestowalem tez AR (krotko, bo krotko), ale zgadzam sie z Toba w 100%, tak je znerfili ze obecnie nie nadaja sie do niczego. Najgorsze jest to, że nie zapowiada się na żadną poprawę ar w najbliższym czasie Nie ma to jak jednym patchem wywalić z gry całą kategorię broni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi