rave 8 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Kosmos to jest w ToO bo tam zlagowanie przeciwnika boli podwójnie jak nie potrójnie Inna sprawa, że ja najczęściej jestem po prostu zlagowany przez browara 1 Cytuj
Kasajer X1PL 0 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Siemka! Szukam ludzi do grania na xbone w destiny! Mam prawie 28 lvl lockiem, chciałbym poraidowac i popykać pvp. Jestem bardzo często w grze. Teraz po przerwie żeby się wkręcić lvluje nowa postać. Także byłoby miło jak ktoś by mnie przygarnął do jakiejś ekipy mic oczywiście w użyciu! Mój gt: Kasajer X1PL. Do zobaczenia wtakim razie w grze Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Gdyby nie to ze grasz na Xklocku to mia bys miejsce w grupie "OCZY WASZKI" Cytuj
piotros 220 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Założony plan zdobycia 3x rangi 5 w Iron Bannerze udało mi się dzisiaj osiągnąć... W sumie 3,5 dnia ciągłego grania w IB... teraz na spokojnie mogę skupić się na bounty od królowej oraz Heroic Strike'ach... może jeszcze jakiś VoG lub Crota, ale to już nie koniecznie... Na chwilę obecną mam dość i muszę odpocząć od trybu PvP... chociaż IB bardziej mi odpowiada niż zwykłe PvP... jedynie teraz widać pełno osób posiadających 34 poziom, które nie ogarniają co i jak... Zdecydowanie łatwiej teraz jest zdobyć uzbrojenie dające 34 poziom, niż wcześniej 32 z uzbrojenia z Croty... szkoda że tak uprościli zdobywanie poziomu postaci jak i wszelkie upgrade'y... kiedyś trzeba było się nieźle namęczyć, a teraz... ehhh... 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 #niemaszzycia #zimnwodka #piotrosnapij się #zdrowko Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Kurde, chciałbym zakończyć moją przygodę z Destiny "z przytupem", coby mi do łba nie strzeliło następnego DLC kupować, ale w tym celu muszę wbić platynkę. Na przeszkodzie stoi oczywiście trofeum Flawless Raider - czy są tu dobre duszyczki, które pomogłyby mi tego dokonać? Cytuj
piotros 220 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 No pewnie, że są mogę zagrać Crotę hunterem lub tytanem. Raz mi się udało, więc wiem co i jak... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 No pewnie, że są mogę zagrać Crotę hunterem lub tytanem. Raz mi się udało, więc wiem co i jak... Tylko uważaj z Gjallahornem na wiedźmach Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 No pewnie, że są mogę zagrać Crotę hunterem lub tytanem. Raz mi się udało, więc wiem co i jak... Tylko uważaj z Gjallahornem na wiedźmach Gjallarhorn TYLKO do strzelania w Crotę, a i tam na dobrą sprawę nie trzeba. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Tę broń po prostu trzeba mieć i tyle. Choćby dla samej legendy owej wyrzutni i dla wyglądu. Ktoś kto zaprojektował to cudo powinien dostać jakąś nagrodę Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 (edytowane) Tę broń po prostu trzeba mieć i tyle. Choćby dla samej legendy owej wyrzutni i dla wyglądu. Ktoś kto zaprojektował to cudo powinien dostać jakąś nagrodę Mieć trzeba tylko gorzej, że nie chce wypaść, licznik z godzinami i rajdami bije ,a powiększa się tylko frustracja co tydzień Edytowane 8 lipca 2015 przez Cottage Cytuj
piotros 220 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Nie pocieszę Cię, ale mi pierwszy i jak na razie ostatni Gjallahorn wypadł po 7 miesiącach intensywnego grania i była to ostatnia broń egzotyczna jakiej mi brakowało. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 No niestety, rng jest bezlitosne. Trzeba grac i grać. Teraz jest więcej okazji do zdobycia egzotyka niż przed dlc (Poe, ToO). Z paczek z ToO dostałem 3 ghorny jak na razie. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 (edytowane) No niestety, rng jest bezlitosne. Trzeba grac i grać. Teraz jest więcej okazji do zdobycia egzotyka niż przed dlc (Poe, ToO). Z paczek z ToO dostałem 3 ghorny jak na razie. To racja możliwości obecnie się powiększyły, tak jak ilość exotic shardów w moim gear vault po tego typu wypadach mam tylko nadzieje,że doczekam się wymarzonego dropu (zawsze można anulować pre-ordera) Edytowane 8 lipca 2015 przez Cottage Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 http://www.pssite.com/news-42752-destiny_przygotowalo_serie_wyzwan_z_nagrodami_dla_najbardziej_oddanych_graczy.html Kiedy ma wejść w życie?? Cytuj
piotros 220 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Już można sprawdzić czego nam brakuje. Mi brakuje tylko ubić Skolasa. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 (edytowane) .........Mi brakuje tylko ubić Skolasa. Mam ten sam problem i nadzieje, że w ten weekend wyrwę chwasta ^_^ Edytowane 8 lipca 2015 przez Cottage Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 (edytowane) Gdzie to sprawdzić? my legend-profile-triumphs Edytowane 8 lipca 2015 przez Cottage Cytuj
madith 7 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Ok, dzięki. Mi brakuje skolasa i skrzynek tylko :-P Cytuj
rave 8 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 (edytowane) Panowie i Panie czy jest jakieś oficjalne info o wrześniowym DLC na płycie? Zestawy które reklamują ewidentnie wskazują że takowa wersja będzie... Edytowane 8 lipca 2015 przez rave Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Tego nie wie nikt, równie dobrze dodatek może być w formie kodu do ściągnięcia z PSN. 1 rok z Destiny Cytuj
madith 7 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Całkiem to fajne Co jak co ale ta gra mimo, że jest jaka jest to i tak jest na swój sposób świetna Żeby tylko było więcej czasu żeby w nią pograć 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi