SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Sam jeszcze wrócisz Sorry ale na pewno nie, tak może pogram z nudów w stare dlc które już kupiłem ale na pewno nie dam sobie wcisnąć kolejnego bo za 169 zł to ja dokładam i kupię sobie fifę. A podejrzewam że to nie koniec DLC o ile się sprzeda. Jak nie to wrzucą to wszystko do Destiny 2 i też będą do przodu Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 (edytowane) Sam jeszcze wrócisz Sorry ale na pewno nie, tak może pogram z nudów w stare dlc które już kupiłem ale na pewno nie dam sobie wcisnąć kolejnego bo za 169 zł to ja dokładam i kupię sobie fifę. A podejrzewam że to nie koniec DLC o ile się sprzeda. Jak nie to wrzucą to wszystko do Destiny 2 i też będą do przodu Dzisiaj sciąga mi się domo Fifa obadam demo, jeśli mi się spodoba to też biorę na premierę. Wiec w końcu będę miał gracza do gry A co Do Destiny to i tak duże oszczędności mam dzięki tej grze. Gdyby nie ona wydał bym już kasę na 5 innych tytułów, a tak to z tej gry jest dobry złodziej czasu. Edytowane 9 września 2015 przez Frredy 1 Cytuj
madith 7 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Ja tez demo fify juz mam, pogralem nawet chwile wczoraj. TTK kupie tylko nie na premierę. F16 tez później trochę :-P za dużo tego w jednym miesiącu :-P Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Taken King wszyscy muszą kupować ? Czy były jakieś wersje na start ze wszystkimi DLC za free potem ? Ja dostałem dwa dodatki za darmo, ale nie pamiętam już co kupiłem na dobrą sprawę i się zastanawiam czy TTK będę musiał kupować. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Muszą, ten pass był na dwa poprzednie dodatki. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Dla porównania dodatek do Wiedźmina 3 - edycja kolekcjonerska - wypasiona trzeba przyznać 69.99 pln z darmową opcją wysyłki Nie wrócę do Destiny o nieeeee. 4 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Jakakolwiek firma porównywana z CD PROJEKT RED wypada na chciwą. Żeby nie było, TTK kupione, pass na dodatki do Wieśka też Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Są firmy chciwe, chciwsze oraz pazerne Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Kupujcie kupujcie, gry i wszystkie dodatki do Destiny, bo za niedługo oszczędności oddacie dla Muslimów 1 Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 giger kupisz, poprzednich też miałeś nie kupować. Cytuj
DeeI3o 8 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Siema , moze ktos z ogarniajacych temat mi odp. X1 przysla mi 18.09. TTK ma premiere officialna 15.09. Na stronach roznych sklepow w opisie jest podawane ze przy zlozeniu preordera (ttk legendary edition) otrzyma sie wczesniejszy dostep do 3 pukawek.Czy jak uruchomie gre 3 dni po premierze , bede mogl odebrac bonus ? Edytowane 10 września 2015 przez Dei3o Cytuj
wrog 609 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Oczywiście. Dostaniesz pewnie kod do wklepania - kiedy go wpiszesz, to już zależy od Ciebie. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Weszły już zmiany w balansie broni? Jakie wnioski? Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Pykałem trochę w multi, niemal nie ma thornów, na naście rozgrywek tylko raz w jakimś teamie typy używały, ale oberwanie z tego już tak nie boli. Last wordów też jakoś mało. Szotgany chyba nadal są dość użyteczne. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) W dużym skrócie: - Pozdro Thorn. Niech się teraz ludzie nauczą grać innymi spluwami. - Pulse rifle GOTY - Red Death GOTY - Auto rifle są ok, ale stary Suros Regime śmierdzi. Trzeba będzie w dodatku dorwać wariant 2.0 i powinno dać się nim pograć. - Hard Light całkiem niezły jest obecnie. - Necrochasmem można pograć aby podenerwować innych graczy. - Shotguny nadal są użyteczne, ale już nie tak OP jak wcześniej (dzięki zmianom w perkach m.in. Rangefinder) - Może to zmiany w statach a może nie, ale melee nie zabija już w większości przypadków na hita. Potrzeba 2-3 uderzenia aby ubić przeciwnika. Trafienie w głowę z noża huntera to nadal OHK. - Nowe mapy bdb a ta na Saturnie to mój faworyt. - Lepszy netcode. Zdecydowanie mniej laggerów. Wczoraj to w czasie grania chyba nawet paru wywaliło za ekstremalne lagi. - Jeżeli po meczu była zdecydowana przewaga jednego teamu to matchmaking wymienia graczy pomiędzy teamami. - Szybciej wyszukuje mecze w pvp. - Vex nadal dobrze pali. - Komentarz Lorda Shaxxa w PvP - GOTY. Edytowane 10 września 2015 przez Kymel 2 Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Jak się nazywa ten Puls który jest na filmie i jak go zdobyć lub kupić? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Kymel czyli mówisz, że duża poprawa komfortu gry? Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Jak na razie zdecydowanie tak. No i w granaty też poprawili. W końcu jest wybór a nie tylko jeden słuszny granat a reszta do niczego. No i w końcu Blink jest poprawiony. Dłużej aktywuje się, widać w jakim kierunku przeciwnik teleportuje się a dodatkowo Bungie dorzuciło około 1s po Blinku, w czasie której nie możesz strzelać. Edytowane 10 września 2015 przez Kymel Cytuj
Grimks PL 0 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Jak się nazywa ten Puls który jest na filmie i jak go zdobyć lub kupić? Hopscotch Pilgrim - straszna kosiarka na PVP. Wypadał ze strike-ów Vanguard Dragon 28lvl albo arenie 28lvl. Teraz po patchu nie wiem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Jest jakiś problem z grą po patchu i Bungie nie zaleca zakończenie misji dla subclass, nie wiem o jaką misie chodzi ale wy pewnie wiecie więc info puszczam Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Kurde. Wlazłem teraz do Destiny i zupełnie nie wiem, o co chodzi Ostatnio grałem jakieś 3 miesiące temu i teraz zupełnie nie wiem, co się dzieje - wszystkie moje bronie mają jakiś śmieszny damage, a zbroje śmieszny defense - WTF? Da się tak grać, czy trzeba to jakoś rozwijać? Bo trochę za dużo tych zmian, jak dla mnie na razie Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Wszystkie bronie mają teraz taki damage, a zbroje defense, maks 160. We strek jak wejdzie dodatek zaczną wypadać spluwy i chiuchy z wyższym współczynnikiem. Multi nareszcie bez Thornów , z tego co widzę teraz ładnie koszą pulse rifle. Można teraz szybko wylevelować swoją broń, wystarczy odpalić boost na wybraną klasę broni, zdemontować 10-15 Mote of Light i już broń jest wymaksowana. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Kurde. Wlazłem teraz do Destiny i zupełnie nie wiem, o co chodzi Ostatnio grałem jakieś 3 miesiące temu i teraz zupełnie nie wiem, co się dzieje - wszystkie moje bronie mają jakiś śmieszny damage, a zbroje śmieszny defense - WTF? Da się tak grać, czy trzeba to jakoś rozwijać? Bo trochę za dużo tych zmian, jak dla mnie na razie To zwykła denominacja, nowe bronie i zbroje będą mocniejsze więc chcieli się ochronić przed za wysokimi cyferkami. Year one sprzętu już nie rozwiniesz, wiec będzie słabszy od zwykłych zielonych pukawek z Y2. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 To jest trochę smutne żeby fatebringer był słabszy od jakiegoś gawna zielonego. Rozumiem idee ale żeby aż tak? Hype jest over 9000, biorę TTK Edition niedługo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi