piotros 220 Opublikowano 27 grudnia 2015 Opublikowano 27 grudnia 2015 Rób questy i bounty, które dają experience (exp) do ulepszania odpowiednich podklas w postaciach. Najpierw zacznij od głównego questu z The Taken King, bo zdobędziesz lepsze bronie i uzbrojenie, które pozwolą Ci osiągnąć 40 poziom... jak będziesz miał problem z przejściem jakiejś misji, strike'a, to daj znać, postaram się w razie co pomóc... A jak masz w planach robić pozostałe postaci, to polecam zostawienie co ciekawszych broni, które masz dostępne na niższych poziomach niż 40. Później będzie Ci zdecydowanie łatwiej grać kolejnymi postaciami od 1 poziomu. Jak będziesz mieć wszystkie postaci na 40 poziomie, to już będzie Ci łatwiej, bo bronie z niższego poziomu można pousuwać. 1 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 27 grudnia 2015 Opublikowano 27 grudnia 2015 Mnostwo ludzi gra dalej w Destiny ? Czy juz wiekszosci sie znudzilo i nie ma co robic ? Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Stosunkowo dużo gra wg mnie ale są ta albo zapaleńcy/fani albo nowi gracze, którym się jeszcze nie przejadła gra ale ze znalezieniem grupy nie będziesz miał problemów raczej. Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Również zaczynam przygodę z Destiny. Gra nie wygląda na skomplikowaną pod względem mechaniki. Zacząłem Titan'em. Powoli uczę się gry i jej świata Na razie gram sam ale pewnie z czasem będzie potrzebny jakiś zespół Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Jak grasz na ps4 to wyślij mi zaproszenie. W grupie raźniej Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Też Wam wyślę - doszedłem do takiego momentu w grze, gdzie jakikolwiek postęp jest możliwy jedynie poprzez granie z ekipą. Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 (edytowane) Jak grasz na ps4 to wyślij mi zaproszenie. W grupie raźniej PSN taki sam jak nick? Dziś wieczorem wyślę Mój to AMartinOne Edytowane 29 grudnia 2015 przez SebaStianO85 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Wlaczylem destiny pierwszy raz od roku i mam tego swojego titana na 10 lv xD i co mam robic? Cisnac misje tak jak sie pojawiaja? Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Mój Tytan również jest na 10 levelu. Ogrywam fabułę na zmianę z innymi questami. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 jakby ktos potrzebowal teraz ekipy do gania (glownie gram crucibla) to smialo mozna mnie dodawac Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Jaka platforma? Skoro przy cruciblu jesteśmy to czy jest on dobrym miejscem na farmienie przedmiotów legendarnych? Na razie mam 253 lighta i rośnie on bardzo powoli. Nie wiem gdzie mam farmić itemki. Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Ja polecam striki z playlisty, im więcej na jedno podejście tym lepiej bo szansa na drop z każdym kolejnym rośnie (dopóki nie wróci się na orbitę). Na cruciblu lecą ale jak często to nie powiem, za rzadko tam bywam Dodatkowo kolekcjonuj marki legendarne i kupuj sobie u dechryptera lub z frakcji. 1 Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Light do mniej więcej 270-280 spokojnie wbijesz na klasycznych strike'ach, i to łatwiej na rare'ach, niż legendary. Niektóre rare mają nawet po 295+ light, więc po prostu robisz strike'i, zbierasz engramy, potem do cryptarch'a i czekasz, aż wpadną o odpowiednio wysokim poziomie. 1 Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 A ja mam lepszy sposób. Dzisiaj jest reset więc będzie ciężko z czasem ale w inny dzień to mogę cię przeciągnąć przez NF z jakimś ogranym gościem. Zawsze masz większe prawdopodobieństwo na lepszy drop Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Czym jest NF i jakiego lighta wymaga? Nie znoszę być boostowanym, więc mógłbym nauczyć się taktyk. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 280+, Weekly nightfall strike - generalnie strike o wyższym poziomie trudności Cytuj
piotros 220 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Należy pamiętać, żeby przed odkodowaniem engramów założyć bronie i ubranie dające najwyższy możliwy light, wtedy jest większa szansa dostać z engramu coś o większym poziomie light. A jak się odkodowywuje więcej engramów, to po odkodowaniu jednego warto sprawdzić, czy nie ma on większego poziomu niż nasz obecny, wtedy go zakładamy i odkodowywujemy następny, powtarzając wcześniejszą procedurę. Egzotyczne engramy jak mamy poniżej 300 light dają nam części maksymalnie do 290, mając między 300 a 310 mamy szansę dostać część na 310, a mając 311 i więcej dostajemy gwarantowaną część na 310. Cytuj
czak92 36 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Też chętnie pogram z ludźmi z forum, śmiało można zapraszać. Dopiero wczoraj udało mi się dobić do 40 lvl. Gram sam albo z randomami ale nie ma to jak z kimś ogarniętym, który mógłby wytłumaczyć co warto robić a czego nie itd. Chętnie wybrałbym się na raid zobaczyć jak to jest. Dopiero 244 light Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Należy pamiętać, żeby przed odkodowaniem engramów założyć bronie i ubranie dające najwyższy możliwy light, wtedy jest większa szansa dostać z engramu coś o większym poziomie light. A jak się odkodowywuje więcej engramów, to po odkodowaniu jednego warto sprawdzić, czy nie ma on większego poziomu niż nasz obecny, wtedy go zakładamy i odkodowywujemy następny, powtarzając wcześniejszą procedurę. Egzotyczne engramy jak mamy poniżej 300 light dają nam części maksymalnie do 290, mając między 300 a 310 mamy szansę dostać część na 310, a mając 311 i więcej dostajemy gwarantowaną część na 310. Z legendarnymi jest tak samo jak z egzotykami ? I czy niebieskie - rare enagramy - mogą być powyżej 300 ? Cytuj
Paczok 1 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) Należy pamiętać, żeby przed odkodowaniem engramów założyć bronie i ubranie dające najwyższy możliwy light, wtedy jest większa szansa dostać z engramu coś o większym poziomie light. A jak się odkodowywuje więcej engramów, to po odkodowaniu jednego warto sprawdzić, czy nie ma on większego poziomu niż nasz obecny, wtedy go zakładamy i odkodowywujemy następny, powtarzając wcześniejszą procedurę. Egzotyczne engramy jak mamy poniżej 300 light dają nam części maksymalnie do 290, mając między 300 a 310 mamy szansę dostać część na 310, a mając 311 i więcej dostajemy gwarantowaną część na 310. Z legendarnymi jest tak samo jak z egzotykami ? I czy niebieskie - rare enagramy - mogą być powyżej 300 ? Niestety legendary lecą jak sobie chcą - więc light tu nie ma takiego znaczenia jak przy egzotykach. Rare mogą wypaść maksymalnie na 300 - przynajmniej ja nie wiedziałem żeby komuś wypadło więcej nie 300. Edytowane 30 grudnia 2015 przez Paczok Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 W któryś wieczór można by było zebrać grupę ludzi na pierwszy raid , Michu jest już gotowy i jeżeli ktoś chce się dołączyć na normal KF po raz pierwszy piszcie do mnie psn : chrizzkilazz . Mamy kilku poczciwych guardianów i myślę że przeciągnęlibyśmy Was po raz pierwszy ;p Zawsze spadnie Wam parę ciekawych rzeczy , nie trzeba nawet Oryxa ubić bo pewnie po raz pierwszy będziemy się z nim trochę męczyć ale spokojnie do córek można dojść 2 Cytuj
piotros 220 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Bardzo dobry pomysł... Jestem za, ale dopiero w nowym roku... dzisiaj może uda się zrobić challenge na x'ie, no i jeszcze jest IB, gdzie muszę zakupić przyspieszacze doświadczenia, bo poza emblematem nic więcej jeszcze nie mam... Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 No dawać na raida, bo nie chcę być prawiczkiem raidowym Mi pasuje - piątek, sobota, niedziela - pora obojętnie jaka. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 trzeba dzisiaj zrobic hard od totemow do konca z challengem wlacznie Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Jest podobno jakiś myk z mieczem na totemy... Może ktoś poratować linkiem bo coś znalazłem ale niewiele sie dowiedziałem z filmu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi