Ins 5 757 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 sprobuje kolo 21 jak cos Panie gdzie jesteś ? ;] Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Uhhh, Destiny dopadlo i mnie. Spedze tu ze dwa lata jak nic. To bieganie, strzelanie do wszystkiego, strike'i i farmienie to jest dokladnie to co w looter-shooterach uwielbiam. Tylko te cale PvP niepotrzebnie dali. Te cheevosy da sie jakos zdobyc z ustawek czy to mozolny proces? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 yap dawaj znać na xbl to coś razem pociśniemy Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Ins, Mazz: Udało się Wam zorganizować raid w piątek? Poznaliście taktyki? BTW dzięki za życzenia Ins Cytuj
piotros 220 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Po resecie proponuję Wam zrobić challenge na hardzie, to dostaniecie na początek artefakt na 320, który skutecznie podniesie Wam poziom light. Pierwszy challenge na Warprieście jest najprostszy. Jakbyście potrzebowali pomocy, to w tygodniu pomogę, w weekendy akurat gram zdecydowanie mniej... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Raid zrobiliśmy w sobote konczylismy, chlopaki taktyki juz znaja Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Co najczęściej leci z paczki za wbicie 5 poziomu IB ? Wiem, że po ToC'u leci randomowo egzotyk - ale mam wrażenie, że szanse na primary weapon (na którym mi najbardziej zależy) są drastycznie małe... na ostatnich 15 dropów, miałem z 10 rękawic, 3 armory i tylko po jednym special i primary weapon.... aż tak bÓg RnG ma mnie w zadku...? Praktycznie same rękawice mi lecą, a wcześniej same hełmy... jak napakuje 9 rękawic do ekwipunku to może RnG zrozumie, że mam dosyć i będzie dropił coś innego ;p ? Liczę na Last Worda wiadomo - bo się naoglądałem koksiarskich filmików na necie ; ), no ale jedyne co mi wypadło z canonów to Hawkmoon - gra mi się nim dobrze, ale Word ma ten perk, że z hipa dobrze daje - mocno czuć różnicę między tymi 2 canonami - w sensie na korzyść Worda? Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) Za 5 poziom ib dostałem ghosts 310 i jakiegoś rare sidearm 317 tak że szału nie było. Edytowane 1 lutego 2016 przez xtomashx Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) Na duszku mi bardzo zależy bo mam mizernego 292 - który dużo mi obniża light. Czasami widzę, że na końcu pojedynku RnG rozdaje duszki, ale mnie zawsze pomija... zawsze. A z paczek za wbicie 3 poziomu IB dostaje zawsze coś niebieskiego... Co do sidearma to rzeczywiście gorzej nie dało się trafić, nie widziałem nikogo kto by tym grał zarówno w PvP jak i PvE, po uj to jest w ogóle? Chyba tylko jako ujowy drop. Ale przynajmniej można go zinfuzjować. Edytowane 1 lutego 2016 przez michu86- Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Sidearm jest świetny w kombinacji z hand cannon. Ratował mnie wielokrotnie z opresji w Crucible. Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) @michu Post game awards w postaci ghosta na IB możesz dostać dopiero jak wbijesz 5 rank. Leci od 310-320. Edytowane 1 lutego 2016 przez pistaczek Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) No nie wiem na XXX meczów nikt mnie chyba z tego nie zabił ;o pistaczek to wiele tłumaczy! ALE FAIL Z MOJEJ STRONY! Edytowane 1 lutego 2016 przez michu86- Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Michu, o jakim ToCu mówisz? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Pewnie o Three Of Coins koledze chodziło Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (...) Co do sidearma to rzeczywiście gorzej nie dało się trafić, nie widziałem nikogo kto by tym grał zarówno w PvP jak i PvE, po uj to jest w ogóle? Chyba tylko jako ujowy drop. Ale przynajmniej można go zinfuzjować. 1 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) No na pewno wymiata, ale jak ludzie osirisa robią z samymi meele to się nie dziwie ;p Po prostu z tego co gram nikt/mało osób tego używa, więc wniosek nasuwa się sam. Zawsze się znajdą kozaki co i taką bronią wymiatają. Ale szczerze tej broni obecnie się nie widuje. W ogóle ja nie czaję jak można mieć taki aim ze snajpy, ni huhu Edytowane 1 lutego 2016 przez michu86- Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Fusiony też są rzadkie. Większość ludzi idzie na łatwiznę i maksymalizuje efektywność. Last Word albo Mida na prymarce, 1000 Yard Stare albo Party Crasher na secondary. Jak tak do tego podejdziemy, to innych broni w ogóle może nie być. A warto sobie czasem nietypowo poeksperymentować, urozmaicić jakoś zabawę. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Po resecie proponuję Wam zrobić challenge na hardzie, to dostaniecie na początek artefakt na 320, który skutecznie podniesie Wam poziom light. Pierwszy challenge na Warprieście jest najprostszy. Jakbyście potrzebowali pomocy, to w tygodniu pomogę, w weekendy akurat gram zdecydowanie mniej... na pewno jeszcze raz przejdziemy raida na normalu zanim podejdziemy do heroic, więc challenge możemy zrobić. Ja jestem dostępny wieczorami po 21 Cytuj
piotros 220 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Jak macie w powyżej 300 light, to warto robić hard, żeby dostać z początkowych etapów rzeczy z light powyżej 310. Nawet jak nie skończycie raidu na hardzie, to warto dla dropu z wcześniejszych etapów. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Najpierw trzeba dobrze ogarnąć raida na normalu by zaczynać hard ;P Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Ja wam propnuje przeleciec raida na normalu normalnie, a na hard zrobic warpriest i golg. Oba te bossy sa raczej proste, a drop bedzie znaczaco lepszy. Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Zostawiłem sobie na wczoraj dopięcie 5 rangi IB (zostało mi 1000expa do wbicia), wracam z roboty i gram... 2 meczyk i mi prąd odłączyli... zatem lekki w(pipi) poleciał... czekam... czekam włączyli. Odpalam Destiny ponownie nawet meczu mi nie wyszukało i PSN się z(pipi)ał... w(pipi) x2. Czekam czekam... i włączyli na szczęście - ale napięcie było. Droga przez męczarnie bo Rifta bardzo nie lubię a jak się gra z randomami to jest ciężko, większość meczów w dupe ostro ;]. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Rifta też nie lubię ale miałem ekipę i dopiero wtedy ten tryb staje się mega grywalny. Co do rajdów to chciałbym to ogarnąć jednak trochę zbyt dużo kombinowania. Dla mnie taki heroic strike to coś wspaniałego. Brakuje tylko dropów. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Raidy to esencja Destiny. Do tego jak sie ma zgrana ekipe to mozna fajnie pograc, posmiac sie. polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi